Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ανακαλείται φαρμακευτικό σκεύασμα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων



Στην ανάκληση όλων των παρτίδων του φαρμακευτικού σκευάσματος προχωρά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Πρόκειται για το φαρμακευτικό σκεύασμα BLEU PATENTE V 2.5% 5amps x 2ml.

Αποτελέσματα εκλογών ΟΝΝΕΔ Πιερίας 3ης Απριλίου 2016

Αποτελέσματα εκλογών ΟΝΝΕΔ Πιερίας 3ης Απριλίου 2016

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και τις ώρες από 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ. διεξήχθησαν σε Κατερίνη, Κονταριώτισσα και Αιγίνιο οι διαδικασίες ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας, Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Πιερίας και Συνέδρων για το 10ο τακτικο συνεδριο της ΟΝΝΕΔ, σύμφωνα με τη γενική εγκύκλιο εκλογών (7.3.2016) και τη συμπληρωματική εγκύκλιο εκλογών (23.3.2016) της ΟΝΝΕΔ. Πρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής ορίστηκε η κ. Ασημένια Κασάπη. Την ευχαριστούμε πολύ για την άριστη συνεργασία και τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εκλογών. 
Τα αποτελέσματα συγκεντρωτικά και ανά Δημοτική Τοπική Οργάνωση είναι τα παρακάτω:

Τα WikiLeaks φέρνει άμεσα στο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, μετά την απόρριψη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να διερευνηθούν οι υποκλοπές

 Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία της Εύας Καϊλή κατά των κυβερνο-επιθέσεων.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στην παρακολούθηση αξιωματούχων ενός διεθνούς οργανισμού και δημοσίευση του περιεχομένου του διαλόγου τους στο διαδίκτυο, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή ανακινεί το ζήτημα της προστασίας των επικοινωνιών των πολιτικών και των αξιωματούχων της ΕΕ.


Χαρίλαος Κωτίκας. Ναι στη γενιά που θα τα αλλάξει όλα!

Χαρίλαος Κωτίκας. Ναι στη γενιά που θα τα αλλάξει όλα!

Οι τοπικές εκλογές της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Το υψηλό ποσοστό ανανέωσης (65%) δείχνει το δρόμο για την ανασυγκρότηση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Ή @ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διευρύνεται, ανανεώνεται, αποκτά νέα πνοή και ανοίγεται στην κοινωνία.
Ή εκλογή νέων ατόμων με ικανότητες, όρεξη για δουλειά και ανιδιοτελείς σκοπούς δίνει μια νέα δυναμική στο κόμμα. Ή αναδιοργάνωση της βάσης είναι μόνο η αρχή στη προσπάθεια του κόμματος να συγκροτήσει μια ισχυρή αντιπολίτευση εναντίον των επικίνδυνων ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν για τα μέλη των ΚΑΠΗ με θέμα:
“Συχνές παθήσεις της τρίτης ηλικίας”

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ-Οι «αξίες» της ΕΕ …και τα προσφυγόπουλα

Της Κάλι Καρά

Από τις ιδρυτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεχωρίζουμε: «Τις αξίες του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, του κράτους δικαίου και του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων των προσώπων που ανήκουν σε μειονότητες».

2ο Υπαίθριο Παζάρι Κατερίνης με σκοπό να στηθεί η Βιβλιοθήκη του 19ου Δημοτικού Σχολείου

Την Παρασκευή 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Υπαίθριο παζάρι στην κεντρική πλατεία Κατερίνης. Μόνο σε περίπτωση βροχής το παζάρι θα μεταφερθεί στην Αστική Σχολή. Το παζάρι θα λειτουργήσει όλη την ημέρα από τις 9πμ- 9 μμ.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας για συλλογή αντικειμένων ήταν συγκινητική. Σας ευχαριστούμε όλους!

Την Τετάρτη έχει αγώνα!


3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής από την Ιταλία οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, Θωμάς Καραμήτρος και Νίκος Κακούρης όπου συμμετείχαν με την Εθνική μας Ομάδα στο διεθνές μίτινγκ "XXX Memorial Paolo d'Aloja " που πραγματοποιήθηκε 1-3 Απριλίου στη λίμνη Piediluco.

Έκθεση βιβλίου στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Έκθεση βιβλίου στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

ΜΕ τους μαθητές του 15ου δημοτικού σχολείου συναντήθηκαν και συνομίλησαν οι συγγραφείς ΔΟΞΑ ΚΩΤΣΑΛΙΔΟΥ και  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ
Στην Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνουν οι μαθητές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας σε συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων (για την περιοχή της Πιερίας), της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και της Ένωσης Επαγγελματιών και Εστιατόρων Παραλίας - Ολυμπιακής Ακτής,

Εγκαίνια Ομαδικής Έκθεσης Φωτογραφίας


Η Εφορεία Φωτογραφίας «ΙΡΙΔΑ» της Εστίας Πιερίδων Μουσών εγκαινίασε το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, στην Αστική Σχολή, την έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών, με θέμα «Χώροι θρησκευτικής λατρείας της Πιερίας: ξωκλήσια και παλιές εκκλησίες». Συμμετέχουν 18 εκθέτες  με 91 φωτογραφίες.

Εντυπώσεις ορειβατικής Δραστηριότητας με την Olympus Mountain Activities


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξόρμηση του διημέρου 2-3 Απρ 2016 στον Όλυμπο που είχε στόχο τις ψηλές κορφές Αγ. Αντώνη και Σκολιό . Η κλίση του βουνού μια συνεχή ανάβαση, το χιόνι πολύ και τελικά η κούραση μεγάλη. Παντού το λευκό που ξεχώριζε, δήλωνε ότι ο χειμώνας είναι ακόμη εδώ.
Η πορεία δύσκολη και η ανάβαση για γερές αντοχές και δυνατά πόδια.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ/ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ/ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 32ο ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016»

Θα ήθελα να αναφέρω ή καλύτερα να καταγγείλω την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά που συνιστά πια συνεχή εμπαιγμό, αλλά ταυτόχρονα και τη μεροληπτική στάση της Δημοτικής Αρχής και πιο συγκεκριμένα του αντιδημάρχου κου Βαϊνά , ο οποίος σε ερώτημα που δέχτηκε: « σύμφωνα με ποιες διαδικασίες και κριτήρια επιλέγονται οι συγκεκριμένοι υδρονομείς που προτείνετε », απάντησε « σας διαβεβαιώ πως επιλέγω από τους καλούς τους καλύτερους », υποτιμώντας κατάφωρα και βάναυσα τη νοημοσύνη μας.

Δήμος Κατερίνης: Συντονισμένες ενέργειες κατά της ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης. (μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις...)

Δήμος Κατερίνης: Συντονισμένες ενέργειες κατά της ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης. (μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις...)
(Θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το θέμα, εννοείται ότι στην αφισορύπανση περιλαμβάνονται όλοι... και θα είμαστε από τους πρώτους που θα δώσουμε συγχαρητήρια στον Δήμο Κατερίνης αν τα καταφέρει!)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Καθαρή και ευπρεπισμένη πόλη χωρίς αφισορύπανση, είναι το σύνθημα των συντονισμένων ενεργειών, που είναι σε εξέλιξη από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κατερίνης.

 Μεταξύ των άμεσων προθέσεων της Δημοτικής Αστυνομίας είναι:

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» μετράει τις… ημέρες. Για να δούμε μας λένε την αλήθεια αυτοί που μας κυβερνούν; Ή μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς; Και εμείς τουλάχιστον δεν ξεχνάμε...

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» μετράει τις… ημέρες. Για να δούμε μας λένε την αλήθεια αυτοί που μας κυβερνούν; Ή μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς; Και εμείς τουλάχιστον δεν ξεχνάμε...

7-10 ημέρες μας είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 22 Μαρτίου 2016 ότι θα παραμείνουν οι πρόσφυγες στην Ν. Χράνη Πιερίας.
Οι "πρόσφυγες" ήρθαν στην Χράνη στις 26 Μαρτίου 2016.
10 ημέρες λοιπόν περάσαν…
Εμείς θα μετράμε λοιπόν τις ημέρες για να δούμε την συνέπεια των δηλώσεων αυτών που αποφασίζουν και μας κυβερνούν.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Εκλογές ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΤΡΙΤΗ, 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Εκλογές ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΤΡΙΤΗ, 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και τις ώρες από 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ. διεξήχθησαν σε Κατερίνη, Κονταριώτισσα και Αιγίνιο οι διαδικασίες ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας, Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Πιερίας και Συνέδρων για το 10ο τακτικο συνεδριο της ΟΝΝΕΔ, σύμφωνα με τη γενική εγκύκλιο εκλογών (7.3.2016) και τη συμπληρωματική εγκύκλιο εκλογών (23.3.2016) της ΟΝΝΕΔ.
Τα αποτελέσματα συγκεντρωτικά και ανά Δημοτική Τοπική Οργάνωση είναι τα παρακάτω:
Αποτελέσματα εκλογών ΟΝΝΕΔ Πιερίας 3ης Απριλίου 2016 :
Συγκεντρωτικά:

Καλημέρα, Τρίτη σήμερα 5 Απριλίου 2016