Κυριακή 3 Απριλίου 2016

"Κλείδωσε την παραμονή ο Πιερικός Αρχέλαος"


H ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου επικράτησε εύκολα της Ευκαρπίας με 86-66 σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας.

 Ο Πιερικός Αρχέλαος εμφανίστηκε πιο έτοιμος και αποφασισμένος μη αφήνοντας την Ευακρπία να αμφισβητήσει την κυριαρχία του σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Το Σάββατο 2 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  πραγματοποιήθηκε Σύναξη Κατηχητών.
Τη Σύναξη Κατηχητών άνοιξε ο Αρχιμ. Διονύσιος Γκόλιας, Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τα τμήματα κατήχησης και τον σχεδιασμό για την επιμόρφωση των κατηχητών και των στελεχών νεανικού έργου, γενικότερα.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση του ΚΚΕ στο Λιτόχωρο για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας



Τι ετοιμάζουν ο Ανδρέας Μιχαήλ (Θεατρικό Εργαστήρι Αυλαία) και τα παιδιά του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης; Σύντομα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"...



3ος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Διηγήματος. Οι βραβεύσεις. (Φωτογραφίες)

3ος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Διηγήματος. Οι βραβεύσεις. (Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση, η απονομή των βραβείων στους νικητές του 3ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Τα διηγήματα που διακρίθηκαν φέτος είναι:

Συνάντηση για τους πρόσφυγες

Συνάντηση για τους πρόσφυγες

Συνάντηση είχαν το πρωί μέλη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, του Στρατού, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας κ.α. στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για τον συντονισμό δράσης σε ότι έχει να κάνει με το προσφυγικό στον Νομό μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η νεοσύστατη Επιτροπή Ανέργων Κατερίνης, πραγματοποίησε μαζική παράσταση  διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ  Κατερίνης όπου κατάθεσε υπόμνημα με μια σειρά αιτήματα που αφορούν όλους τους άνεργους της περιφέρειας Πιερίας. Ένα από τα  άμεσα αιτήματα που διεκδικεί η Ε.Α.Κ. είναι να δοθεί έκτακτο βοήθημα εν όψει Πάσχα  για όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις. Είναι υποχρέωση  της κυβέρνησης και κάθε κυβέρνησης, να είναι δίπλα στους ανέργους, επειδή οι δικές τους πολιτικές είναι που οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στην  ανεργία. Δημιουργούν μόνιμο στρατό ανέργων για τα κέρδη των αφεντικών τους. 

Οι νεοδημοκράτες της Κατερίνης στις κάλπεις.

Οι νεοδημοκράτες της Κατερίνης στις κάλπεις.
Οι νεοδημοκράτες της Κατερίνης στις κάλπεις.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΟ ΜΉΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μέλος και αντιπρόσωπο του συλλόγου μας στην Π.Ο.Σ.Σ κ. Απόστολο Κατσιούλα για την εκλογή του ως Αντιπρόεδρο στο Δ,Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του, καθώς η μέχρι τώρα διαδρομή του έχει αποδείξει την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα του και τον έχει αναδείξει πολύτιμο αρωγό και συμπαραστάτη σε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας. Τον ευχαριστούμε και τον συγχαίρουμε για την εκλογή του.

Το ΔΣ του συλλόγου

Εκδήλωση για παροχή «πρώτων βοηθειών» και αντιμετώπιση καρδιοπνευμονικών καταστάσεων

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 27)

Εκδήλωση εκπαίδευσης στην παροχή «πρώτων βοηθειών» και στην αντιμετώπιση καρδιοπνευμονικών καταστάσεων οργανώνει η Ένωση Διαβητικών Πιερίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Πιερίας τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στις 6.00 το απόγευμα στα Γραφεία της Ένωσης επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 27 (πίσω από την κλινική Βελίκη), στον 1ο όροφο.

Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης από το Σύλλογο Κρητών Πιερίας "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας

Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης από το Σύλλογο Κρητών Πιερίας "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας

Το Σάββατο 2 Απριλίου μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Κρητών Πιερίας "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" παρέδωσαν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες συνανθρώπων μας. Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί τους φίλους και τα μέλη του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

Θερμαϊκός Κορινού-Διαγόρας Σεβαστής 0-2 HD BINTEO

Θερμαϊκός Κορινού-Διαγόρας Σεβαστής 0-2 HD BINTEO
Δείτε το βίντεο: