Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Πιερικός Αρχέλαος - ΓΣΛ 69-71. Καλό παιχνίδι αλλά ..ήττα!

Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δραματικό παιχνίδι ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε από τον ΓΣ Λάρισας με 69-71 σε παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β' εθνικής κατηγορίας ανδρών.
 Ο αγώνας είχε από την αρχή,όπως αναμενόταν,το χαρακτήρα ενός ντέρμπυ και τον διατήρησε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.Οι παίκτες του ΓΣΛ μπήκαν στο γήπεδο αποφασιμένοι και προηγήθηκαν με 20-25 στο πρώτο δεκάλεπτο,ενώ το ημίχρονο έληξε με σκορ 32-40.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: ΤΑ ΓΚΟΛ, ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης. "Χαίρε Καίσαρ!" (BINTEO)

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου την ταινία " Χαίρε Καίσαρ!". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Σκηνοθεσία: Τζόελ & Ιθαν Κoεν
Παίζουν:Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζος Μπρόλιν, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Ρέιφ Φάινς

ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ: Το πρώτο γιατί... (ΒΙΝΤΕΟ)


Τεράστια τρύπα (απειλή) για τους διερχόμενους οδηγούς στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Μια τεράστια τρύπα στην άκρη του οδοστρώματος κοντά στο μνημείο των πεσόντων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης (Οδός Διγενή Ακρίτα) αποτελεί απειλή για τα διερχόμενα αυτοκίνητα (ποδήλατα-μηχανάκια).
Διακρίνεται με δυσκολία από μακριά, φανταστείτε βράδυ χωρίς φωτισμό και με κακές καιρικές συνθήκες τι κίνδυνος είναι για όποιον δεν την προσέξει!
Λίγο πιο άκρη να πας και κατέληξες στην καλύτερη περίπτωση στα χωράφια…

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΑΡΓΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


Σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού, καλούνται τα μέλη του σωματείου σε τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28/02/2016 και ώρα 10:30 το πρωί στη αίθουσα Μικρασιατών (Κίου και Σαρανταπόρου γωνία) με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Με μεγάλη προσέλευση κοινού, η Ενημερωτική Εσπερίδα του ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ» «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» - ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ

«Το κτίσιμο» μίας καλύτερης υγείας, σε συνάρτηση με τον αθλητισμό και με επίκεντρο το τρέξιμο βρέθηκε στο επίκεντρο της Ενημερωτικής Εσπερίδας, που με εξαιρετική επιτυχία διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

Η συγκλονιστική ομιλία του Νικόλαου Ναχόπουλου, Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στην σημερινή εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες Έλληνες πατριώτες από τους Γερμανούς στην Κατερίνη. (ΒΙΝΤΕΟ)


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους βουλευτές Πιερίας ,την  ΝΕ και μέλη του Συριζα κατέθεσε
-σε ξεχωριστή εκδήλωση-στεφάνι στο μνημείο του χώρου της εκτέλεσης των  43 συμπατριωτών μας από τα  ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.
Η συνεχιζόμενη τακτική της πρόσκλησης αλλά και η παρουσία της ΧΑ στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος είναι ειρωνεία απέναντι στην Ιστορία και τους νεκρούς  αυτού του τόπου.

Τιμήθηκε σήμερα το πρωί η επέτειος της ομαδικής εκτέλεσης από τους Γερμανούς των Ελλήνων Πατριωτών, τον Φεβρουάριο του 1943. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Αθάνατοι» ήταν η ιαχή που ακούστηκε σήμερα το πρωί στο μνημείο των εκτελεσθέντων Ελλήνων πατριωτών από όσους βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την μνήμη τους και η υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστούν ποτέ.
Με τιμή και συγκίνηση οι αρχές του τόπου μας τίμησαν την μνήμη των Ελλήνων πατριωτών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς τον Φλεβάρη του 1943.
Συγγενείς, φίλοι, και εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συλλόγων ήταν εκεί για να τιμήσουν τους Έλληνες πατριώτες.

Ποιοι δεν ήταν εκεί:

Οι αγρότες της Πιερίας μοίρασαν σήμερα πορτοκάλια στους οδηγούς και σε όσους βρέθηκαν στο μπλόκο της Κατερίνης στη γέφυρα του Αλεξιάδη. (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Χρήστος Βάγιας: "Ζητάμε συγνώμη από όσους ταλαιπωρούμε, και με την κίνηση μας αυτή να μοιράσουμε πορτοκάλια θέλουμε να τους γλυκάνουμε λίγο.."

Στον καιρό των αγροτών: ταξιδεύοντας από Κατερίνη για Αθήνα της Εύης Μιχωλού

Η μέρα ξημέρωσε με ήλιο παρά το γεγονός ότι το βράδυ της Πέμπτης έριξε βροχή με το τουλούμι. Στο  ΚΤΕΛ Πιερίας 15 " γενναίοι" σχεδόν όλων των ηλικιών μπήκαμε αποφασισμένοι στο λεωφορείο για να πάμε Αθήνα. Η ατμόσφαιρα όπως και ο οδηγός χαλαρή, λίγο χαβαλέ λίγο κουβέντα για τους δρόμους και τους αγρότες. Η συμπαθέστατη γιαγιά στη διπλανή σειρά με ρωτά από ποιο δρόμο θα πάμε με αγωνία. Της λέω από Ελασσόνα  κάνουμε το Σταυρό μας και ξεκινάμε. Λίγα χιλιόμετρα μετά ένας τύπος με σημαιούλα μας κάνει και νόημα να πάμε σιγά με προσοχή λες και πηγαίναμε με 100 σε διπλή εθνική, γιατί έκαναν κάποιες παρεμβάσεις στο δρόμο!! Έλεος δηλαδή δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα σε ένα δρόμο που κυκλοφορούν φορτηγά νταλίκες λεωφορεία και αυτοκίνητα, κάντε και παρεμβάσεις ρε! Κοιτάω στην τσάντα και τι διαπιστώνω; Δεν πήρα και χάπια μαζί, κανά παυσίπονο,  γιατί τη βλέπω την πίεση, οσονούπω ανεβαίνει!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 12.00-2.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ




Δωρεάν πορτοκάλια θα μοιράσουν στους πολίτες σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, 12.00-2.00 το μεσημέρι  οι αγρότες του μπλόκου της Κατερίνης στο Νότιο Κόμβο της εισόδου στην Κατερίνη (πάνω από τον Αλεξιάδη). Η δωρεάν διανομή των 7 συνολικά τόνων πορτοκαλιών θα γίνει σε όλους τους πολίτες που θα βρεθούν 12.00-2.00 σήμερα το μεσημέρι στο μπλόκο των αγροτών της Κατερίνης.