Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

«Παράλληλο πρόγραμμα»: επικοινωνιακού χαρακτήρα κυβερνητικός αντιπερισπασμός ενόψει νέων μνημονιακών μέτρων.

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, μέλους της προσωρινής Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ για το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης
«Παράλληλο πρόγραμμα»: επικοινωνιακού χαρακτήρα κυβερνητικός αντιπερισπασμός ενόψει της προώθησης νέων αντικοινωνικών μνημονιακών μέτρων.
Το λεγόμενο παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης, που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιό της, το οποίο συζητιέται και θα ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή, όχι μόνο δεν λύνει το κοινωνικό πρόβλημα της φτωχοποίησης του λαού, που προκάλεσαν και συνεχίζουν να εντείνουν και τα τρία μνημόνια, αλλά ούτε και ανακουφίζει ουσιαστικά τα θύματα αυτών των πολιτικών.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης επισκέφτηκε τα μπλόκα των αγροτών και τους παρέθεσε γεύμα αλληλεγγύης με τσίπουρο και εδέσματα, που ετοιμαστήκαν από τους ανθρώπους της Λαϊκής επιτροπής, εκφράζοντας και με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στο  δίκαιο αγώνα τους.

Συναυλία την Κυριακή στο Λιτόχωρο. «ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»




 Με το μουσικό, λογοτεχνικό και ιστορικό αφιέρωμα  «θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία» - από την προεπαναστατική Ελλάδα στο σήμερα- η τετράφωνη Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης» τιμά με συναυλία  τη φετινή επέτειο της Επανάστασης του Ολύμπου.
 Η συναυλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, θα παρουσιασθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου.

Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων την Κυριακή στη Νίκαια

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
 ΚΑΛΕΣΜΑ
Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρόταση του μπλόκου της Νίκαιας, συγκαλεί πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, την Κυριακή 21 Φλεβάρη, στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας, (αίθουσα Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου).

ΚΑΛΟΥΜΕ

Αιτήματα της Πανελλαδικής σύσκεψης 68 αγροτικών μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στην Νίκαια


Αιτήματα της Πανελλαδικής σύσκεψης που  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016 και συγκάλεσε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρωτοβουλία του Μπλόκου Νίκαιας, και συμμετείχαν σε αυτή 68 μπλόκα από κάθε γωνιά της χώρας εκφράζοντας τους μικρομεσαίους αγρότες: