Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ: Ενημέρωση για τις διεθνείς εξελίξεις.



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΝΔΙΑΣ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.

2)Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΓ/ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΤΟΡ ΓΚΟΛΝΤ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΠΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ , ΑΡΑΒΙΚΑ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ.

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17-01-2016 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπευτών του Ν. Πιερίας.

•        Μέσα σε μία φιλική και οικογενειακή, αλλά συγχρόνως φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες στους συναδέλφους που ύστερα από μακροχρόνια «διακονία» στην φυσικοθεραπευτική επιστήμη, πέρασαν στην επαγγελματική τους συνταξιοδότηση.

Συναντήθηκαν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πιερίας για να συντονίσουν τις δράσεις τους για τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Θέλουμε όλο τον κόσμο της Πιερίας δίπλα μας!
Αγωνιζόμαστε για όλους και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.
Ο αγώνας μας είναι δίκαιος, και το γνωρίζουν όλοι.
Δεν θα περάσουν τα νέα μέτρα.

Απάνθρωπα χαρακτηρίζουν τα νέα μέτρα οι αγρότες και αν εφαρμοστούν δεν θα υπάρχει αύριο για αυτούς.
Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα προϊόντα από τις γείτονες χώρες με τα νέα μέτρα.
Θα έρχονται αγροτικά προϊόντα αφορολόγητα από τις γειτονικές χώρες (βλέπε Αλβανία…) και παρότι τα Ελληνικά προϊόντα είναι κατά πολύ ανώτερα σε ποιότητα δεν θα μπορούμε να τα ανταγωνιστούμε.

Νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας ο κ. Καζταρίδης Ιωάννης!




Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα.
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" εύχεται στον νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερία καλή επιτυχία στο έργο του.

Νέος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πιερία ο κ. Δημήτρης Συριανίδης!!!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η διαδικασία της συνέντευξης στην Θεσσαλονίκη για τους υποψηφίους διευθυντές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πιερία και το όνομα αυτού... Δημήτριος Συριανίδης!

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" επικοινώνησε με τον κ. Συριανίδη ο οποίος και μας επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα.

Ευχόμαστε ολόθερμα συγχαρητήρια στον νέο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.


Επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ)


H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου την ταινία "Νιότη". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο
Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Ρέιτσελ Βάις, Τζέιν Φόντα, Χάρβεϊ Καϊτέλ

Την Πέμπτη η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων


Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων ανακοινώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Νοεμβρίου -Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 21/01/2016. Η πληρωμή θα υλοποιηθεί μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ με πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων.
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος

Γεώργιος Ίτσιος

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης με εκπροσώπους αγροτών Πιερίας


Τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου του Νομού μας και συγκεκριμένα τον κ. Τσιμήτρη Δημήτριο, Περιφερειακό Σύμβουλο και υπεύθυνο αγροτικών θεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τον κ. Βάγια Χρήστο, Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Δίου Ολύμπου και τον κ. Τοπάλη Γεώργιο, Αντιπρόεδρο του Συνεταιρισμού Καρίτσας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος κ. Ρέχας Κωνσταντίνος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πάππας Νικόλαος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μπίρτση Αναστασία.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


Σε ένα ζεστό, οικογενειακό κλίμα ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο, για την τιμή να παραβρεθεί και να ευλογήσει την κοπή της Βασιλόπιτας.

ΠΑΣΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα ΨΕΜΑΤΑ του ΥΠΑΑΤ κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Την αποφασιστικότητά του να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της ΕΕ στο πλαίσιο της ΚΑΠ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ.Αποστόλου με σημερινές δηλώσεις του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Παραδέχθηκε την μεγάλη αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές και τους φόρους,  αλλά επανέλαβε τα χιλιοειπωμένα ψέματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως προς το ύψος τους.

Η πραγματική επιβάρυνση για ένα αγροτικό νοικοκυριό, όπου εργάζονται ο άνδρας και η σύζυγός του κι έχουν καθαρό εισόδημα έως 10.000 ευρώ το χρόνο, το συνολικό ποσό για φόρο και Ασφάλιση που θα κληθεί να πληρώσει , θα ξεκινήσει από το 5.400 ευρώ το 2016, θα ανεβεί στα 7.613 ευρώ το 2017, στα 7.951 ευρώ το 2018 και θα φτάσει στα 8.288,5 ευρώ το 2019!

Νυχτερινή ποδηλατοβόλτα και κοπή Βασιλόπιτας


Η Τετάρτη έρχεται και είναι ώρα για νυχτερινή ποδηλατοβόλτα!
Αυτή η Τετάρτη όμως είναι ξεχωριστή γιατί μετά τη βόλτα θα μαζευτούμε όλοι στο Καφέ Αμάν (ΚΙΤΡΟΥΣ 43 ΚΑΤΕΡΙΝΗ) για να κόψουμε την Βασιλόπιτα.
 Ραντεβού στην Πλατεία το βράδυ της Τετάρτης στις 7 μ.μ.!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών ντυθείτε ζεστά. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η βόλτα δεν θα γίνει και θα βρεθούμε την ίδια ώρα κατευθείαν στο Καφέ Αμάν.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν βρέχει οι βόλτες δεν πραγματοποιούνται.

Πλήθος κόσμου στην ΕΚΑΒΗ σήμερα το βράδυ για να ακούσει τον Ευγένιο Τριβιζά. (Φωτογραφίες)



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες,  Αγρότες , Άνεργοι,  Αυτοαπασχολούμενοι,  Νέοι, Νέες ,
Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης σας  καλεί σε Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη 20-1-2016 και  ώρα 6μμ στο στέκι της  Λ.Ε. στο παλιό νοσοκομείο Κατερίνης.
ΘΕΜΑ: Σε καμία  λαϊκή οικογένεια που αδυνατεί να πληρώσει να μην κόβει η ΔΕΗ  το ρεύμα  

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ