Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 81-61


Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε από τον AO Aγρινίου με 81-61 σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Χορός ΕΛΜΕ Πιερίας 2016


Στην Πιερία βραβεύτηκαν από την εφημερίδα Agrenda, οι καλύτεροι εκπρόσωποι της αγροτικής επιχειρηματικότητας του 2016.


Στο επίκεντρο της αγροτικής επιχειρηματικότητας βρέθηκε η Πιερία, καθώς ο δημοσιογραφικός Όμιλος Green Box και η AGRENDA, η εφημερίδα των αγορών και της οικονομίας της υπαίθρου, αποφάσισαν να διοργανώσουν στην Παραλία Κατερίνης, την 7η εκδήλωση για την απονοµή των Βραβείων “Αγρότης της Χρονιάς 2016”.
Η επιλογή της Πιερίας φέτος ως τοποθεσία για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση δεν αποτέλεσε τυχαία απόφαση για τους διοργανωτές.

VIDEO: Στιγμιότυπα από την δράση του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» το 2015


Παρασκευή 22/01 στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης θα μιλήσει η Δέσποινα Σπανού μέλος ΠΣ ΛΑΕ. Θέμα: Η κοινωνική ασφάλιση στην μέγγενη των μνημονίων


Η Εορτή του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου στον Σβορώνο. Το παρών έδωσαν πολλοί συμπολίτες μας, ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Μπέης


Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ

 Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου και στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο πανηγυρίζων Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου στο προάστιο Σβορώνος της Κατερίνης.
Το Σάββατο το απόγευμα τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου. Τον θ. λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Παύλος Ντούρος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η πρώτη εκδήλωση του Πιερικού Μέτωπου Κοινωνικής Αντίστασης (ΜΕ.Κ.ΑΝ.) με θέμα τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Σε μια αίθουσα κατάμεστη από πολίτες της Κατερίνης στο "Στέκι των Πολιτών" πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με πρωτοβουλία του Πιερικού Μετώπου Κοινωνικής Αντίστασης (ΜΕ.Κ.ΑΝ.) εκδήλωση με θέμα: Κόκκινα δάνεια, πλειστηριασμοί και νέος κώδικας πολιτικής δικονομίας.
Ομιλητές οι Αναστάσιος Κώνστας (μέλος της επιτροπής νομικής αλληλεγγύης του ΕΠΑΜ), Παπαδόπουλος Λεωνίδας (ιδρυτικό μέλος του κινήματος Δεν Πληρώνω) και η κ. Τόνια Αικατερίνη (μέλος του κινήματος Πλειστηριασμοί ΣΤΟΠ).
Την εκδήλωση συντόνισε ο Ζαχαρίας Παντελίδης μέλος του Μετώπου Κοινωνικής Αντίστασης.

Πολύς ο κόσμος, μέχρι και σε σκαλοπάτια καθόταν, όπως και έξω από την αίθουσα για να ακούσουν τα όσα σημαντικά και κρίσιμα είχαν να πουν οι ομιλητές.
Πολλά τα μέλη από κινήματα πολιτών αλλά και απλοί συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στην συζήτηση.

Κοινό συμπέρασμα και στόχος της εκδήλωσης η ανάγκη για αγώνες, αλληλεγγύη και σύμπραξη των τοπικών κοινωνιών απέναντι σε κράτος, τράπεζες και ξένους και όλους αυτούς που έχουν βάλλει στο μάτι την περιουσία του Ελληνικού λαού. Ο αγώνας πρέπει να είναι τόσο κινηματικός αλλά και πολιτικός. Κανένας πολίτης μόνος του, κανένας πολίτης ανυπεράσπιστος είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει στην Ελληνική κοινωνία. 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τα μηχανήματά τους την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις  12 μ.μ. στο κέντρο «Ελιά», με σκοπό την οργάνωση του αγώνα ενάντια στα μέτρα που οδηγούν στην φτωχοποίηση και τον αφανισμό της αγροτικής οικογένειας.

ΒΙΝΤΕΟ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΝΙΔΗ στην εκδήλωση του Πιερικού Μέτωπου Κοινωνικής Αντίστασης (ΜΕ.Κ.ΑΝ.) με θέμα τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς




Καλημέρα, Κυριακή σήμερα 17 Ιανουαρίου 2016


Πλήθος κόσμου σήμερα το βράδυ στο "Στέκι Πολιτών" για την εκδήλωση του Πιερικού Μέτωπου Κοινωνικής Αντίστασης (ΜΕ.Κ.ΑΝ.) με θέμα τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς!


Το «Στέκι Πολιτών»… βούλιαξε από πολίτες σήμερα το βράδυ που ήθελαν να πληροφορηθούν για τα νέα δεδομένα που ισχύουν για τα κόκκινα δάνεια τους πλειστηριασμούς και τον κώδικα πολιτικής δικονομίας.
Αύριο στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» πλήρες ρεπορτάζ, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και βίντεο από την εκδήλωση με ομιλητές τους Κώνστα Αναστάσιο, Παπαδόπουλο Λεωνίδα και Κατερίνη Τόνια.