Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ



1) ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΑΚΑΡΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ/ΠΡΩΗΝ ΑΝΩ ΒΟΛΤΑ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΙ-ΝΙΓΗΡΑ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ-ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ).

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης, θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας την Δευτέρα 18/1/2016 στο χώρο του σχολείου. Οι βασιλόπιτες είναι προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για κάθε τμήμα με αντίστοιχο δώρο για τους τυχερούς μαθητές. Ευχόμαστε σ΄ όλους τους μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς μας και στους γονείς να είναι το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς 2016 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια Πολλά.
                                                                 Για το Δ.Σ.
                                                               Ο Πρόεδρος
                                                         Μυρωτής Δημήτριος

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...μόνο δύο υστερόγραφα του Ν. Σαλπιστή

ΥΓ 1. Είναι μερικές φορές που δεν βρίσκεις λόγια να εκφράσεις συναισθήματα και να περιγράψεις καταστάσεις.
Τότε το λόγο έχει η τέχνη (ποίηση, ζωγραφική, λογοτεχνία κ.α.).
Προσπάθησα λοιπόν να εκφραστώ έτσι, αν και δεν διεκδικώ την ιδιότητα του καλλιτέχνη.
Ξέρω επίσης ότι υπάρχει ο κίνδυνος της υπερβολής ( ιδιαίτερα μετά τη μετριοπαθή ομιλία του ομιλητή της συγκέντρωσης) ή της μονομέρειας, συμβαίνει αυτό στην τέχνη.

Σήμερα το βράδυ στις 7:00 στο Στέκι Πολιτών

Το Πιερικό Μέτωπο Κοινωνικής Αντίστασης (ΜΕ.Κ.ΑΝ ) καλεί τους πολίτες της Πιερίας σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και το κώδικα πολίτικης δικονομίας όπως εφαρμόζεται μετά την ψήφιση των μνημονικών νόμων πάνω στο θέμα αυτό.
Ψέματα και αλήθειες
Ομιλητές:
Κώνστας Αναστάσιος Μέλος της επιτροπής ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
Παπαδόπουλος Λεωνίδας μέλος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
Κατερίνη Τόνια μέλος του κινήματος ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΠ

Απόλλων Ράχης-ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς 1-2 (13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας) ΒΙΝΤΕΟ

Πόσα παιχνίδια στη Superleague μπορείτε να ανακαλέσετε στη μνήμη σας, με γκολ αντίστοιχης ομορφιάς, ποιότητας και ανάλογου επιπέδου;
Απόλλων Ράχης-ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς 1-2 (13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας)
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Eπικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες,  Αγρότες , Άνεργοι,  Αυτοαπασχολούμενοι,  Νέοι, Νέες ,
Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης σας  καλεί σε Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη 20-1-2016 και  ώρα 6μμ στο στέκι της  Λ.Ε. στο παλιό νοσοκομείο Κατερίνης.
ΘΕΜΑ: Σε καμία  λαϊκή οικογένεια που αδυνατεί να πληρώσει να μην κόβει η ΔΕΗ  το  ρεύμα  

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  

Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη για την διαχείριση των αστικών αποβλήτων

Την Κυριακή 17-1-2016 Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ


  Με τη συναυλία-αφιέρωμα στο δάσκαλο της λαικής μας μουσικής, Βασίλη Τσιτσάνη,  που αποτελεί και την πρώτη εκδήλωση της νέας χρονιάς, ξεκινά για το 2016 το πρόγραμμα των συναυλιών της η χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης. 

Η εγκύκλιος για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών. Πόσα σχολεία άραγε θα αναφέρουν στα παιδιά για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και πόσα θα τηρήσουν την εγκύκλιο...



«Σας γνωρίζουμε ότι, επειδή κατά το τρέχον σχολικό έτος, η εορτή των Τριών Ιεραρχών συμπίπτει με ημέρα που δε λειτουργούν τα σχολεία (Σάββατο 30-01-16),ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών θα γίνει στα Δημοτικά Σχολεία, τις δύο πρώτες ώρες της παραμονής της εορτής (Παρασκευή 29-01-16), σύμφωνα με το άρθρο 4. παρ. 1ε , εδάφιο ε, του Π.Δ. 201/98.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, όπου αυτές προβλέπονται,  σε όλες τις σχολικές μονάδες ΠΕ της χώρας, θα συνεχιστεί το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ολοήμερου προγράμματος.»

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη


ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 23 Γενάρη στην κεντρική πλατεία τις Κατερίνης στις 6 μμ 
Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!

Συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες