Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΣΥ - ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί στην ΔΟΥ Κατερίνης από αγρότες της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της γραμματείας Πιερίας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ). Στο πλευρό των αγροτών συστρατεύτηκαν εργατικά σωματεία και λαϊκά κινήματα της περιοχής.

Τώρα στην αίθουσα Θέαμα (Διογένης) ο Σύλλογος Παναγία Σουμελά βραβεύει την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.


Θρακική Εστία Κατερίνης

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και ώρα 5:30 μ.μ., στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας Κατερίνης, για την καθιερωμένη εκδήλωση ‘’Κοπή Βασιλόπιτας’’ για το 2016. Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των παιδιών που αρίστευσαν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης για το 2015.
Το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται από καρδιάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με Υγεία και Χαρά σε όλους, ευλογημένο το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016, με επιτυχίες στον τομέα της εργασίας και στις οικογένειες σας, καλή Φώτιση και πρόοδο στη νέα γενιά.
Με Τιμή

Το Δ.Σ

Η νέα διοίκηση για το έτος 2016 του «Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.


Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» εύχεται στα μέλη της νέας διοίκησης του ΟΠΠΑΠ, και στον Πρόεδρο του, κ. Παυλίδη Θεόδωρο και τον Αντιπρόεδρο κ.Παπαζήση Αναστάσιο, χρόνια πολλά και  ευτυχισμένο το νέο έτος 2016
Ελπίζουμε ότι το 2016 η Δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης μας θα αποκτήσει ένα ασανσέρ για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην γνώση αλλά και στις δράσεις και εκδηλώσεις της όλοι οι πολίτες(άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι κ.α.)
Και ελπίζουμε ότι το 2016 θα υπάρχει ένα Δημοτικό Κολυμβητήριο, που θα λειτουργεί όλους τους μήνες του χρόνου και θα είναι δωρεάν και προσβάσιμο για όλους τους πολίτες της Κατερίνης.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους και όλες σας!!!

Ξεστήνουμε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό


Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Αύριο, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 12:00, θα συναντηθούμε στον Καπνικό Σταθμό για να ξεστήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Όλες οι εργασίες έχουν καταγραφεί και υπολογίζουμε, πως αν είμαστε μια μεγάλη ομάδα (25-30 άτομα περίπου), θα τελειώσουμε τις απαραίτητες εργασίες μέσα στον προγραμματισμένο χρόνο.

Κινηματογράφος μαζί με τα παιδιά σου, ανεκτίμητη αξία. Για κάποιους άλλους όμως μεγαλύτερη…


Επισκέφτηκα χθες το βράδυ μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου (ναι τυγχάνει να είμαι πολύτεκνος σε αυτή την έρμη χώρα…) τον μοναδικό κινηματογράφο της πόλης μας για να παρακολουθήσουμε την ταινία STAR WARS.

Στο ταμείο είπα να ρωτήσω τον υπάλληλο αν υπάρχει πολυτεκνικό εισιτήριο.

Δελτίο Τύπου της Πύδνας Κίτρους


Με 20 παίχτες στην αποστολή αναχώρησε σήμερα για την Ηγουμενίτσα η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παυλίδης και Ραπτόπουλος που αναμένεται να επιστρέψουν στην επόμενη αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδος είναι οι εξής:

Νοητική Υστέρηση. Της Λογοθεραπεύτριας Ξένιας Ουσάκοβα.


Τι είναι η Νοητική Υστέρηση;
       Η Νοητική Υστέρηση περιγράφεται ως μια παθολογική κατάσταση που εκδηλώνεται στην περίοδο ανάπτυξης (από την σύλληψη ως το 16ο έτος της ηλικίας). Το παιδί με Νοητική Υστέρηση χαρακτηρίζεται από νοητική ικανότητα χαμηλότερη από το μέσο όρο των παιδιών της ίδιας χρονολογικής ηλικίας. Παράλληλα το παιδί αυτό διαθέτει μειωμένη ικανότητα προσαρμογής, η οποία αντικατοπτρίζεται συνήθως στην ωρίμανση κινητικών και αντιληπτικών ικανοτήτων, δεξιοτήτων αυτοεξυπηρέτησης, στην μάθηση και στην κοινωνική ένταξη.

Τι έγινε πριν και μετά την δίκη των πολιτών για τα διόδια.


Έστω και με την αρνητική εικόνα (της δίωξης πολιτών) ήρθε στην επιφάνεια μετά από καιρό το θέμα των διοδίων στην Πιερία, ένα θέμα που απασχολεί όλο τον νομό.

Το κλίμα που επικρατούσε από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια ήταν ένα αίσθημα αδικίας και αγανάκτησης γιατί όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπήρχε ούτε καν η υπόνοια κάποιας παράβασης. Δεν υπήρχε ούτε παρακώλυση των συγκοινωνιών ούτε ανέβασμα μπαρών, ούτε κάτι το επιλήψιμο.