Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

To Γυμνάσιο Περίστασης συγχαίρει τους διακεκριμένους μαθητές/τριές του στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2016 Εφήβων-Νέων-Νεανίδων

To Γυμνάσιο Περίστασης συγχαίρει τους διακεκριμένους μαθητές/τριές του στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2016 Εφήβων-Νέων-Νεανίδων
Το Γυμνάσιο Περίστασης συγχαίρει το μαθητή Μαστορίδη Άγγελο ( χάλκινο μετάλλιο αγών ημιεπαφής )και τις μαθήτριές του 1. Ασλανίδου Αναστασία ( χάλκινο μετάλλιο παλαίσματα μεμειγμένη ) 2. Μαστορίδου Ιωάννα χρυσό μετάλλιο αγών ημιεπαφής ) 3. Σπαρτιάτη Μαρία ( 5η θέση αγών ημιεπαφής), οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ελλάδα και διακρίθηκαν στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2016 Εφήβων-Νέων-Νεανίδων στην Εnboli της Ιταλίας ανάμεσα σε 27 χώρες που συμμετείχαν.


Οι μαθητές/τριες μας επέδειξαν πάθος, και υπερέβαλλαν εαυτούς. Η διάκρισή τους συνιστά μια αισιόδοξη και χαρούμενη σελίδα στο αφήγημα της ενηλικίωσής τους, το δε Γυμνάσιό τους και η ηθική συμπαράσταση που τους προσφέρει θα εμπεριέχεται σε αυτό».

Οι διακεκριμένοι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Περίστασης συνιστούν παράδειγμα για όλους τους συνομήλικους τους και υπενθυμίζουν σε όλους μας, ότι η ελπίδα για το μέλλον περνά μέσα από εφήβους που εκπαιδεύονται με ήθος και έχουν στόχους. Οφείλουμε να αναδείξουμε μέσα από την επιτυχία των μαθητών μας, τη διακριτική Ελλάδα που παλεύει για οτιδήποτε μπορεί να δώσει προοπτική στο μέλλον, το δε δημόσιο σχολείο οφείλει να δίνει όραμα απελευθέρωσης από κάθε είδους στεγανά. Οι μαθητές μας απέδειξαν ότι ξέρουν να σχεδιάζουν, να χτίζουν, να δουλεύουν και να κερδίζουν. Τους συνοδεύουν οι ευχές όλων μας για μεγάλες επιτυχίες σε κάθε πτυχή της ζωής τους.