Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR - Σύλλογος Γονέων & Kηδεμόνων ΤΕΕ ΕΑ Κατερίνης


Ν. Κεραμίδι: Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Μια πολύ όμορφη εικόνα συναντά ο επισκέπτης στο δημοτικό διαμέρισμα του Ν. Κεραμιδίου, όταν διερχόμενος στην περιοχή διασχίσει τον κεντρικό δρόμο.
Φτάνοντας στο ύψος της εκκλησίας εντυπωσιάζει ο προσεγμένος και πολύ ωραίος στολισμός του πολιτιστικού συλλόγου ο οποίος στεγάζεται στο παλιό δημοτικό σχολείο.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 25ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης. Απλά υπέροχη... Πολλά μπράβο στις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου όχι μόνο για την γιορτή, αλλά και για την προσπάθεια τους όλη την χρονιά!


Όνειρο γλυκό σαν... κουραμπιές και Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο του κέδρου, Χριστούγεννα με τον Χιονάνθρωπο, αύριο το πρωί στο Ράδιο Ενημέρωση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη Δομινίκη Καράντζιου και το Λεωνίδα Βαϊόπουλο!

Η Αλίσα, ένας διαφορετικός τάρανδος, γράφει γράμμα στον Αη Βασίλη με το βιογραφικό της, προσμένοντας να την επιλέξει για να οδηγήσει το έλκηθρό του! Η Εύα Κασιάρου θα μας πει αν τελικά φθάσει το γράμμα στον Άη Βασίλη και θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της "Όνειρο γλυκό σαν κουραμπιές" με την καταπληκτική εικονογράφηση της Γεωργίας Στύλου!

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΜΟΔΕΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ



Εορτάστηκε στην Κατερίνη η εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Μοδέστου Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων.
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας  κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Γεωργίου και Μοδέστου Νέας Περιστάσεως Κατερίνης.

Το ΕΚΑΒ Πιερίας στα σχολεία του Λιτοχώρου


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποπιήθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Λιτοχώρου, την Πέμπτη 17/12/2015, από τους Διασώστες του ΕΚΑΒ Πιερίας, παρουσίαση καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στο πλαίσιο της «3ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης», στη μνήμη όλων των Διασωστών, Νοσηλευτών και Ιατρών του Ε.Κ.Α.Β. που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Σταύρου Αποστόλου


Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Κατερινιώτη καλλιτέχνη Σταύρου Αποστόλου φιλοξενείται από 22 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου στην Γκαλερί Μάτι.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ.
Στην έκθεση ο καλλιτέχνης παρουσιάζει έργα διαφορετικών περιόδων και τεχνοτροπιών. Μέρος της έκθεσης, αποτελείται από έργα αφιερωμένα σε τοπία της πόλης της Κατερίνης.

Ο Μητροπολίτης μας στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης



Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Τον υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Λυκείου Δημήτριος Κυριακού, καθηγητές, και μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο Ποιμενάρχης μας συναντήθηκε με 60 μαθητές των τριών τρημάτων της α΄ γυμνασίου, στους οποίους -όπως κάθε χρόνο- δώρισε το Εγχειρίδιο Εκμάνθησης Βυζαντινής Μουσικής, που αποτελεί απαραίτητο εργαλείο καθόλη τη διάρκεια της 6ετούς φοίτησης των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο.

TEE ΕΑ Κατερίνης - Kάλαντα Πρωτοχρονιάς Πόντου με ευχές HD 2015

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς Πόντου, με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών του ΤΕΕ ΕΑ Κατερίνης. Στη λύρα ο Γιάννης Καρυπίδης και σε ρόλο μαέστρου η εκπαιδευτικός Αναστασία Γουλαγιάννη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή της ΕΤ3 για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας.


Παραλειπόμενα, από την επίσημη πρεμιέρα της «Πιο όμορφης μέρας» του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ.


Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της «Πιο όμορφης μέρας» του Κύπριου Φάνου Ναθαναήλ, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Μιχαήλ.

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» είναι υπερήφανη που συμμετείχε σε όλη αυτή την προσπάθεια, τόσο από πλευράς φωτογραφίας, μαζί με τον έγκριτο συνάδελφο Ανδρέα Γαλανό, όσο και από την θέση του χορηγού επικοινωνίας της θεατρικής παράστασης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους δημοσιογράφους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τον Ζαμαντζά Βαγγέλη, την Κατερίνα Τσαλού, την Ελίνα Διαμαντοπούλου, την Ιωάννα Δερμίση, την Μαρία Τσιώνη, τον Ηλία Χρυσικό και το Ράδιο Ενημέρωση.