Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: Η τραγική πορεία της χώρας με καθιστά δυστυχώς απαισιόδοξο.

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ-ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ./ΣΑΒΒΑΤΟ/12-12-2015
ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ...ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ....(ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ...)

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ


Μέσα από δράσεις κοινωνικής ευθύνης προβάλλεται η ευαισθησία, η ευσυνειδησία και η αγάπη για τον πλησίον μας . Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, όπου η έμπρακτη συνεισφορά σε όσους έχουν ανάγκη είναι σχεδόν επιτακτική, ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας “ΠΙΕΡΕΣ” στέλνουν από κοινού το δικό τους ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα, με τη διοργάνωση ενός σημαντικού ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, με σκοπό τη στήριξη του κοινωνικού έργου που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ


Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ έχοντας και τρεις επιστροφές στην αποστολή της. Μακράκης - Κολαξίδης και Λαγδάρης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον τεχνικό της ΠΥΔΝΑΣ είναι:

Το ημερολόγιο του Γυμνασίου Κορινού


Με την έκδοση ενός εξαιρετικά καλαίσθητου ημερολογίου υποδέχεται η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Κορινού το 2016! Φυλλομετρώντας κανείς τις σελίδες του νέου ημερολογίου μεταφέρεται νοερά σε παλιότερες εποχές κι έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τον τρόπο ζωής, τις εργασίες και τις εορταστικές εκδηλώσεις των ανθρώπων της περιοχής μας πολλές δεκαετίες πίσω. Πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση η οποία ξυπνά μνήμες από το παρελθόν και σίγουρα έχει ιδιαίτερη αξία για τους κατοίκους του Κορινού, της Νέας Τραπεζούντας και των γειτονικών χωριών.

Σήμερα ανοίγει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου είναι δημιούργημα της δική σας γενναιοδωρίας.
Σήμερα, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:00 ανοίγει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου. Η αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης ντυμένη στα γιορτινά, είναι έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

Ευρωλίγκα - Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής


Σε αγώνες της 9ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Διανομή ρυζιού σήμερα Σάββατο στην Γανόχωρα, από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας. (Βίντεο)

Διανομή ρυζιού πραγματοποιεί σήμερα στην Γανόχωρα ο Σύλλογος Πολυτέκνων νομού Πιερίας στα μέλη του.
Από ότι μας είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ασημίνα Πούλιου είναι ρύζι που έπρεπε να δοθεί τα προηγούμενα χρόνια και δεν δόθηκε, και μετά από ενέργειες του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας όπως και άλλων Συλλόγων πανελλαδικά καταφέρανε να το πάρουνε για να το μοιράσουν στις πολύτεκνες οικογένειες.