Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 38 - 34

ΠΑΙΔΩΝ
ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ-ΣΑΡΙΣΑΣ  - ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 70-48
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 85-49

ΕΦΗΒΩΝ
ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ-ΣΑΡΙ- ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 70-48
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΓΕΠ          71-49

 ΑΝΔΡΩΝ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  73-64



18 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στην Παραλία βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Σάκης Αθανασιάδης, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει δρομικά και εργομετρικά τεστ στους επίλεκτους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ.
          Εκτός από τους Κατερίνα Νικολαΐδου και Θωμά Καραμήτροπου είχαν δοκιμαστεί μερικές ημέρες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια προπονητικού καμπ της Εθνικής Ομάδας, άλλοι 16 αθλητές και αθλήτριες του τμήματος κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ. συμμετείχαν στα τεστ με στόχο μια υψηλή θέση στη πανελλήνια λίστα κατάταξης και την επιλογή τους στην Εθνική Ομάδα.

Συγχαρητήριο της Νέας Εποχής

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.) , με τριετή θητεία, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 31ης Οκτωβρίου στην Αθήνα. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους δημοσιογράφους Πιερικής καταγωγής για την εκλογή τους ως εξής:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Τον Πρόεδρο κ.Κουκουλιάτα Γιώργο
 Την Αντιπρόεδρο κ. Μιχωλού Εύη
 Την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Δούλαλα Τάνια
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Την Πρόεδρο κ. Βαλσαμίδου Μαρία
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, για μια άξια πορεία στον χώρο της ενημέρωσης.


Οι ευχές των πιστών στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Γεώργιο για την ονομαστική του εορτή. (Φωτογραφίες-βίντεο)



Γεύμα στους ποδοσφαιριστές του Πιερικού παραχωρεί αυτή την ώρα στο... Μπουγιουρντί ο κύριος Χρήστος Μανώλας. (Φωτογραφίες)



Λέμε εμείς για τις δηλώσεις σου:


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Άποψη Νίκου Μακρίδη για τον "παραλογισμό" Φίλη

«Πάνω από 353.000 Έλληνες - ανάμεσά τους και οι πρόγονοί μου- σφαγιάστηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες ξεριζώθηκαν, αφήνοντας πίσω τους μία αναπτυγμένη εμπορικά περιοχή και μία ακμάζουσα πολιτισμικά κοινωνία.

Σ’ αυτή τη σκοτεινή σελίδα της Παγκόσμιας Ιστορίας καταγράφεται ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μια Ελλάδα που σβήστηκε βίαια και άδικα από τον χάρτη, που δάκρυσε, πόνεσε και μάτωσε όσο καμία άλλη. Που πίστευαν ότι υπόταξαν και ταπείνωσαν, αλλά τελικά δεν έχασε ποτέ την αξιοπρέπεια και την ελευθερία της.
Ο Πόντος αποτελούσε, πατρίδα με ιστορία, παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αξίες. Πηγή πνεύματος και πολιτισμού.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Κ,ΦΙΛΗ,ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ.
ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΩ ΔΕ ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ .ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ Π.Ν.ε.α.

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝ.ΕΛ

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
www.epirroes.gr
Συγκίνηση, γέλιο, χαρά και αμέτρητες εγκάρδιες ευχές από φίλους και συγγενείς προς το ιδιαίτερα αγαπητό και εκλεκτό μέλος της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης Γιώργο (γνωστός ως Τζώρτζη) Κανταρτζή επεφύλαξε η Ευαγγελική Κοινότητα για τον εορτασμό των ογδοηκοστών γενεθλίων του που συνέπεσαν με ένα από τα κοινά γεύματα της εκκλησίας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.
Ο Γιώργος (Τζώρτζης) Κανταρτζής, δημοσιογράφος στο επάγγελμα με επικέντρωση στο θρησκευτικό ρεπορτάζ, είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της Ευαγγελικής Κοινότητας που χαίρει το σεβασμό μικρών και μεγάλων στην Κατερίνη, ανά το Πανελλήνιο αλλά και εκτός συνόρων, χωρίς υπερβολές.

Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης-αποκατάστασης οδοστρώματος στην επαρχιακή οδό Βρύας-Ρητίνης-Ελατοχωρίου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου: «Το τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε.Πιερίας 2015-2016 συνεχίζεται κανονικά με τις συντηρήσεις επαρχιακών οδών ιδιαίτερα στο δήμο Κατερίνης με την επαρχιακή οδό Βρύας-Ρητίνης-Ελατοχωρίου που αποτελεί τουριστική επαρχιακή οδό. Εντός των ημερών υπογράφεται η σύμβαση μελέτης του τμήματος οδού Βρύας-Ρητίνης»

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ


Στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Γεώργιο, ευχόμαστε και προσευχόμαστε, ο παντοδύναμος Θεός να του χαρίζει υγεία, δύναμη και μακροημέρευση. Ευχόμαστε, να συνεχίσει να ποιμαίνει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα για πολλά έτη ακόμη.
Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.


Ανακοίνωση για τους εργαζόμενους στα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα


Κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους του Ν. Πιερίας που εργάζονται στα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα τα εξής:

Α. Οι επιβλέποντες φορείς οφείλουν, σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 288/15-07-15 έγγραφο που μας κοινοποίησε το Υπουργείο Εργασίας :
•        να κατανέμουν τους επιτυχόντες ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ σε θέσεις απασχόλησης που εμπίπτουν στην κατηγορία ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ( δηλαδή να μην τους αλλάξουν κατηγορία απασχόλησης).

Τριήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις του ΕΚΑΒ Πιερίας

     
Το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας θα συμμετέχει  στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β. στην από 12/10/2015 συνεδρίαση του Δ.Σ. της, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα, για δύο (2) τριήμερες κινητοποιήσεις με αποχή από δευτερογενείς μεταφορές (επανεξετάσεις, εξιτήρια) κατά τις παρακάτω ημερομηνίες 4,5,6/11/2015 και 11,12,13/11/2015.
Τα θέματα του διεκδικητικού πλαισίου είναι τα παρακάτω:

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Κλήρωση Προημιτελικής Φάσης Κυπέλλου


          Την Παρασκευή 06-11-2015 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης θα γίνει η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
          Στην κλήρωση καλούνται  τα σωματεία:

Ευχές του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης για την ονομαστική εορτή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα.

Το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και ο δικηγορικός κόσμος της Κατερίνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟ που σήμερα γιορτάζει την ονομαστική του εορτή και του εύχεται από καρδιάς ο παντοδύναμος Θεός να του χαρίζει υγεία, δύναμη και μακροημέρευση. Να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη να ποιμαίνει την Μητρόπολή μας προς όφελος όλων των πιστών της Ορθοδόξου εκκλησίας, αλλά και όσων ανθρώπων ανεξαρτήτου θρησκεύματος έχουν ανάγκη τη στοργική παρουσία της. Εις έτη πολλά Δέσποτα και ευλογημένα.


Εκ του Δ.Σ.

Ευχές για την εορτή του θα δεχτεί σήμερα στην Μητρόπολη Κατερίνης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Ευχές για την εορτή του θα δεχτεί σήμερα στην Μητρόπολη Κατερίνης ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. 
Οι πιστοί που θα θελήσουν να τον ευχηθούν, μπορούν να μεταβούν στην Μητρόπολη Κατερίνης από τις 6:00 έως τις 8:00 το απόγευμα και να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ- ΠΙΕΡΙΚΟΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ 4/11/2015


Τα Κοινωνικά Κινήματα και η Αυτό-διαχείριση ως λύση στην κρίση. Ανοιχτή συζήτηση: Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, ώρα 19:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης


Οι τελευταίες εκλογές ανέδειξαν μια νέα κυβέρνηση, η οποία συνεχίζει την πιστή εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων, δικαιολογώντας την συγκεκριμένη πρακτική στην έλλειψη εναλλακτικών σχεδίων. Σε αντίθεση με την στάση αυτή, η κινηματική δράση στην Ελλάδα, από την αρχή της κρίσης,  καλλιέργησε μια σειρά από εναλλακτικές ιδρύοντας κοινωνικές δομές, οι οποίες δρουν και αναπτύσσονται χωρίς την ανάγκη του κράτους.

Ετήσιος χορός Συλλόγου Κρητών Ν. Πιερίας "Το Ξαθέρι"


Προπαιδικό τμήμα ΣΦΚ Πιερικός. Πολύ καλή εμφάνιση και μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που δεν έχει  να ζηλέψει τίποτα από αυτά των μεγαλύτερων κατηγοριών , η προπαιδική ομάδα του Πιερικού μετά από ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση  κέρδισε την  ομάδα των Play Zone  που αναμφίβολα ήτανε ένας άξιος και δυνατός αντίπαλος  .

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατερίνης (Ν. Περίσταση) τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την Ανακομιδή του ι. λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, την 1η επέτειο Εγκαινίων του Ιερού Ναού και τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου.

Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας σήμερα το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.


Παρουσία του… νιόπαντρου πλέον Ζήση Ζάννα έγινε σήμερα το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης η συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας με παρουσία πολλών φίλων και στελεχών της.
Συζητήθηκαν αρκετά θέματα με έμφαση στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας, ώστε να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, τον άνεργο, τον συνταξιούχο και όλους όσους πλήττονται από την μνημονιακή πλέον πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ…