Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Μην ξεχνάτε... διακοπή νερού αύριο στην Κατερίνη, οπότε πάρτε τα μέτρα σας!


Η Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης ανακοινώνει ότι, στις 28 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα, κατά τις ώρες 8.00 π.μ. έως 12.00 π.μ., θα υπάρχει διακοπή νερού στο σύνολο της πόλης Κατερίνης, εκτός της περιοχής που περικλείεται πέριξ της οδού Σβορώνου και της περιοχής των Αστικών οι οποίες θα έχουν κανονική υδροδότηση, λόγω αντικατάστασης κεντρικών βανών ύδρευσης στα ακόλουθα σημεία:
1. Κεντρικό βανοστάσιο επί της συμβολής των οδών 7ης Μεραρχίας & Νικ.Πλαστήρα (ύψος κυκλικού κόμβου).
2. Συμβολή των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου & Αγ. Λαύρας (άγαλμα Γεωργάκη Ολύμπιου).

3. Οδός Πλάτωνος μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο.

Οι Μικρασιατικοί Σύλλογοι στην πλατεία της Κατερίνης, για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους.


(Αύριο πλήρες φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση)

1ο Τρόπαιο Μάχης του Μαραθώνα


Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετείχαν στην επετειακή πορεία με την επωνυμία «1ο Τρόπαιο Μάχης Μαραθώνα 490 π.Χ.», με αφετηρία τον Τύμβο του Μαραθώνα και σημείο τερματισμού την Πλατεία Ενόπλων Δυνάμεων Παπάγου.
Στην εν λόγω εκδήλωση απένειμε βραβεία στους συμμετέχοντες ο Διοικητής Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου Αρχιπλοίαρχος Πέτρος Νασόπουλος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Γεωργίου Γιακουμάκη ΠΝ.


Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

Δελτίο τύπου-Δραστηριότητητες Α. Καστόρη 25-27 Σεπτεμβρίου

Πλούσια ήταν η δραστηριότητα του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Αστέριου Καστόρη κατά το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ο Α. Καστόρης βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου με συναντήθηκε και συνομίλησε με συναδέλφους του, υπαλλήλους, γιατρούς και νοσηλευτές, σχετικά με προβλήματα και προτάσεις για το χώρο της Υγείας. Το απόγευμα συμμετείχε σε σύσκεψη αγροτικών φορέων στην Κονταριώτισσα, υπό τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νίκο Στουπή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Ο Υφυπουργός εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ 26092015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
  Εφορευτικής Επιτροπής 
           
 Τα αποτελέσματα των εκλογών του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 26/09/2015 για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου,  Εξελεγκτικής Επιτροπής και για την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. έχουν ως εξής:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ: Πού είναι φίλε Χάρρυ εκείνος ο πύρινος λόγος που είχες κάποτε για πολύ πιο ασήμαντα θέματα ;


Δηλαδή κύριε Τριανταφυλίδη αγαπητέ "Χάρρυ Κλύνν" στην ίδια γραμμή με την υποταγμένη ΠΟΕ στο ίδιο μήκος κύματος με αυτούς που φοβούνται μήπως σπάσουν κανένα αυγό ;
Πού είναι φίλε Χάρρυ εκείνος ο πύρινος λόγος που είχες κάποτε για πολύ πιο ασήμαντα θέματα ;

Δείτε σε λίγο στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» τι απάντησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης στην ερώτηση μας για τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη για την Γενοκτονία των Ποντίων.


ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)




Σαν τα σταφύλια Crimson του μυθικού βουνού των Ολύμπιων Θεών που παράγονται στην Πιερία, δεν έχει. . .


Ένα ακόμη δισέλιδο αφιέρωμα - της εβδομαδιαίας, πανελλήνιας κυκλοφορίας, αγροτικής εφημερίδας Agrenda- για τον πρωτογενή τομέα της Πιερίας στο φύλλο του Σαββάτου 26 & Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2015. Το αφιέρωμα στο FARMINGREPORT της εφημερίδας είχε ως θέμα την καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού της ποικιλίας Crimson Seedless στους πρόποδες του μυθικού βουνό των Ολύμπιων Θεών, στην Πιερία.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου,στις 19.00,καλούνται τα Μέλη του Δ.Σ της "Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας" στην πρώτη μας μεταθερινή Συνεδρίαση!
Ομόθυμοι και ομότροποι, μας περιμένουν οι δημιουργικές επάλξεις μας!
* Είναι Ευπρόσδεκτοι όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν και να εγγραφούν στην πρώτη μας συνάντηση.
 Σας περιμένουμε στην οδό Σολωμού 3. 

 ΤΟ ΔΣ