Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ηρακλής Ξάνθη: 1-1 στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγο τελικό.



Η Κατερίνη συμμετέχει στην Καμπάνια Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες. (Βίντεο)



Συνεχίζουμε και την Κυριακή 27.09.2015 από τις 10 έως 12 μμ την συλλογή αντικειμένων για τους πρόσφυγες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κατερίνη δράση της πανελλήνιας Καμπάνιας Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες, μετά από πρωτοβουλία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης. Εκατοντάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, προσφέροντας τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που συγκεντρώνονται στην Ειδομένη, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη.

Ενημέρωση σήμερα το πρωί από τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού (Βίντεο)



Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης διοργανώνει για την νέα σχολική χρονιά 2015-2016, μαθήματα θεάτρου, ζωγραφικής, και σκάκι.
Επίσης θα γίνουν και μαθήματα παραδοσιακού χορού για τους γονείς.
Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως στα παιδιά του σχολείου μας, αλλά μπορούν να εγγραφούν και παιδιά από άλλα δημοτικά σχολεία που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στις συγκεκριμένες δραστηριότητες.
Πληροφορίες στα μέλη του Συλλόγου Γονέων, που για αυτόν το λόγο θα βρίσκονται καθημερινά την ώρα της προσευχής στο σχολείο μας για να ενημερώνουν τους γονείς.



Σκηνή-παγίδα στην κεντρική πλατεία Κατερίνης. Ο Δήμος Κατερίνης έστησε από την Παρασκευή σκηνή στην κεντρική πλατεία για τις εκδηλώσεις της... Κυριακής!


Παρασκευή πρωί οι υπάλληλοι του Δήμου Κατερίνης τοποθέτησαν την σκηνή στην κεντρική πλατεία για τις εκδηλώσεις της Κυριακής και την άφησαν αφύλακτη με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν περαστικοί και κυρίως μικρά παιδιά!

Είδαμε σήμερα το πρωί μικρά παιδιά να ανεβαίνουν πάνω στην σκηνή, και μόνο από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς…

Εκλογές σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.


Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ 7η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΣΤΗΝ 7η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας για το εκλογικό αποτέλεσμα



1. Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο της Λαϊκής Ενότητας για μια πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και για τον προγραμματισμό δράσης μέχρι το τέλος του χρόνου.
Το Πολιτικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους 155.000 πολίτες που υποστήριξαν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Ενότητα, απορρίπτοντας τον πολιτικό και συναισθηματικό εκβιασμό, ξεπερνώντας την προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος. Χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους της Λαϊκής Ενότητας, που έδωσαν με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια τον εκλογικό αγώνα. Αυτή η αγωνιστική προσφορά μας επωμίζει ευθύνες και ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που μόλις ξεκινήσαμε.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ 7η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ 7η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ 7η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ