Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ


Ο... πολιτικός χάρτης της Ελλάδας μέχρι στιγμής.



ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Νοσταλγοί της Παράδοσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

  Η πρόεδρος κ. Πηνελόπη Παπανάκου-Κουζώνη και το Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης ‘’Νοσταλγοί της Παράδοσης’’ δηλώνουμε με την παρούσα επιστολή την ευγνωμοσύνη μας και τα θερμά μας ευχαριστώ στον κ. Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, για την άμεση ανταπόκριση και την συνδρομή του στα αιτήματα του συλλόγου μας. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας και μας συνέδραμε ενεργά με την προμήθεια του λαβάρου του συλλόγου μας. Η στήριξή του μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή αρωγή του στον πολιτισμό της Πιερίας, την έμπρακτη στήριξή του στο σύλλογό μας καθώς και την διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.
          Κ. Πρόεδρε, συγχαρητήρια για το έργο σας.


                                            Με τιμή  το Δ.Σ

20Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


 Εφέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τα Εγκαίνια του περικαλλούς Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο χωριό Βροντού Πιερίας.
Οι εορτασμοί για την 20ετή επέτειο των Εγκαινίων άρχισαν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα με την υποδοχή ι. λειψάνου του Αγίου Νικολάου.
Το ι. λείψανο μετέφερε ο Αρχιμ. Ματθαίος Ψωμάς από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Συνέντευξη τύπου του Αρχέλαου Κατερίνης- HANDBALL ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΚΟΥΦΑΣ: ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ HANDBALL

«Ο Αρχέλαος Κατερίνης αποτελεί εδώ και  59 χρόνια κοιτίδα καλλιέργειας του αθλητισμού στην Πιερία».

Συνέντευξη τύπου παρεχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ οι άνθρωποι του Αρχελάου Κατερίνης , με πρωτοστάτη τον προπονητή και ψυχή του χαντμπωλικού Αρχελάου Σωκράτη Σκούφα, δίνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα ότι ο Αρχέλαος Κατερίνης αποτελεί εδώ και  59 χρόνια κοιτίδα καλλιέργειας του αθλητισμού στην Πιερία και η δραστηριότητα του είναι αποτέλεσμα της αγάπης με την οποία οι φίλαθλοι της Πιερίας τον περιβάλλουν, πράγμα που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια λαμπρή συνέχεια.

Συνάντηση πρωτοετών φοιτητών στην Ι.Μ Κίτρους


Το βράδι του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, η πρώτη συνάντηση των νεοεισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εκστρατεία για μια καθαρή, ζεστή κουβέρτα!

Η κρίση τους δεν μας άφησε πολλά! Κάποιοι συμπολίτες μας στερούνται μάλιστα ακόμη και τα στοιχειώδη. Κι όμως! Ακόμη και σε αυτή την κατάσταση, οι περισσότεροι από εμάς, θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι από αυτό που τους περισσεύει.
Σταθείτε μπροστά σε μία από τις ντουλάπες του σπιτιού σας και ψάξτε μια καθαρή, ζεστή κουβέρτα. Αν βρείτε μία που σας περισσεύει και πιστεύετε, πως το δράμα των προσφύγων στα σύνορά μας, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, τότε σας παρακαλούμε να την βάλετε σε μια σακούλα και να την παραδώσετε στον Καπνικό Σταθμό.

ΜΙΑ... "ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ...


ΤΟ "TEAM" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥΖΟΥΚΛΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ


ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΤΤΥΣ ΣΚΟΥΦΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΖΗΣΗ ΖΑΝΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" Ευχαριστήριο μήνυμα προς ΠΟΠΣΒ για το 31ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων


Φέτος η καρδιά του Βλαχόφωνου Ελληνισμού «χτύπησε» δυνατά στην Πρωτεύουσα της Ελλάδος την Αθήνα, την πόλη που ευεργετήθηκε από τον Βλάχο Ευάγγελο Ζάππα, εις μνήμην του οποίου ήταν αφιερωμένες οι τριήμερες εκδηλώσεις του 31ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Βλάχων!
Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων για την άψογη διοργάνωση του Ανταμώματος και την ένθερμη φιλοξενία των χιλιάδων χορευτών, οι οποίοι ταξίδεψαν από κάθε γωνιά τις Ελλάδος και με κίνητρο το περίσσιο πάθος τους και την αγάπη για την Βλάχικη παράδοση, έδωσαν το ηχηρό παρόν θέλοντας να τιμήσουν τον τόπο τους και τον Σύλλογό τους.

Ζήσης Ζάννας: «Η Λαϊκή Ενότητα ισχυρή αντιπολίτευση στην επόμενη βουλή»


Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας Ζήσης Ζάννας.
Σε δήλωσή του, αμέσως μετά την ψήφο του, ο κ. Ζάννας τόνισε:
«Δύο φορές ο ελληνικός λαός αντιστάθηκε με την ψήφο του. Δύο φορές ο ελληνικός λαός ψήφισε αντιμνημονιακά. Τον Γενάρη, αλλά και τον Ιούλη που επαναβεβαίωσε την αντιμνημονιακή του ψήφο.

Δυναμικό παρόν των Κοκκινοπλιτών στη 4η Γιορτή Τσικουδιάς του "ΞΑΘΕΡΙΟΥ"


 Ο μυθικός Όλυμπος και η Λεβεντογέννα Κρήτη "έσμιξαν" για μία ακόμη φορά! Αφορμή γι΄αυτή την όμορφη συνάντηση ήταν η 4η Γιορτή Τσικουδιάς που με πολύ μεράκι και αγάπη για την Κρητική παράδοση διοργάνωσε ο Αδελφοποιημένος Σύλλογος Κρητών Πιερίας "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" κατά το διήμερο 4 & 5 Σεπτεμβρίου 2015 στον αύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Η ΒΡΑΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΤΟΥ 44ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


  Ο εθελοντισμός αποτελεί καθοριστικό και σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία του Φεστιβάλ Ολύμπου. Και βέβαια η επιτυχία του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υποστήριξη των εθελοντών και στην άριστη συνεργασία με τοπικούς φορείς πολιτισμού και κοινωνικού χαρακτήρα.
 Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, εκφράζοντας έμπρακτα την ευγνωμοσύνη σε όλους τους αρωγούς και συμπαραστάτες, παραχώρησε προς τιμή τους την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 στο αίθριο του ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, βραδιά τιμής και ευχαριστιών.

Σχολικά είδη για παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών του «Βενιαμίν»

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σχολικά είδη σε εκπροσώπους του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν». Οι 38 τσάντες με την πλήρη γραφική ύλη για την τρέχουσα σχολική χρονιά, θα καλύψουν τις ανάγκες αντίστοιχων μαθητριών και μαθητών δημοτικού σχολείου του «Βενιαμίν» που ζουν σε μονογονεϊκές οικογένειες.
Τις τελευταίες 4 ημέρες έχουν παραδοθεί συνολικά 200 συσκευασίες σχολικών ειδών σε παιδιά που φοιτούν σε 16 Δημοτικά σχολεία του Δήμου Κατερίνης. Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, η ΕΟΔνΠ προγραμματίζει τη διάθεση νέας ποσότητας σχολικών ειδών σε σχολεία της περιφέρειας του Δήμου Κατερίνης.