Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ο Κώστας Κουκοδήμος ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 17/9.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και δεν εμπνέει καμμία ανησυχία.

Ο Πρόεδρος, εκ μέρους της ΝΟΔΕ, καθώς και η οικογένειά του ευχαριστούν θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του Κώστα αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Το ενδιαφέρον του κόσμου απ όλες τις γωνιές της Ελλάδας για τον βουλευτή μας είναι συγκινητικό.
Σύντομα όλοι μαζί θα συνεχίζουμε τον αγώνα για το καλό της πατρίδας μας.

Εκ της ΝΟΔΕ

Ευχές της Μπέττυς Σκούφα για τον Κώστα Κουκοδήμο

Εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στον Κώστα Κουκοδημο. 
Μπέττυ Σκούφα

Καμπάλα - ΠΑΟΚ 0-0. Σε ένα παιχνίδι που το έβλεπες απλά για να περάσει η ώρα...



Αναβλήθηκε η ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Κατερίνη, μετά το πρόβλημα υγείας του Κώστα Κουκοδήμου.


Η στιγμή που ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Κώστα Καραμανλή, λόγω του προβλήματος υγείας του Κώστα Κουκοδήμου.


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ, Πιερίας εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους για πλήρη και ταχεία ανάρρωση στο βουλευτή τής Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουκοδήμο.
Για  το  Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                  Δημήτριος Ελευθεριάδης                            Κωνσταντίνος Πολυχρόνης


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-«Συλλυπητήριο»

                                                      


          Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Κυριάκο Καρατζόγλου Πρόεδρο του Ατρόμητου Κατερίνης και την οικογένειά του, για την απώλεια του αγαπημένου του πάτερα Νικολάου.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Για  το  Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                  Δημήτριος Ελευθεριάδης                            Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

Γιατί ισχυρό ΚΚΕ

Γιατί είπε την αλήθεια ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή κυβέρνηση εντός της εξουσίας του κεφαλαίου
Ήδη από το 2012, όταν στο πλαίσιο των εντεινόμενων διεργασιών αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού και της ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑ σε αξιωματική αντιπολίτευση έβγαινε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο μιας «κυβέρνησης της αριστεράς», το ΚΚΕ εξηγούσε ότι κάθε κυβέρνηση διαχείρισης του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, ανεξάρτητα από προθέσεις, θα είναι όργανο της εξουσίας του κεφαλαίου. Δεν μπορεί να μεταλλαχθεί στο αντίθετό της, δηλαδή σε μια κυβέρνηση - όργανο των εργαζομένων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Με το χαμόγελο στα χείλη οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας στον πεζόδρομο Κατερίνης.


Μπορεί δυο φορές μέχρι τώρα άγνωστοι να κατέστρεψαν το κιόσκι της Λαϊκής Ενότητας στον πεζόδρομο της πόλης μας, αλλά αυτό δεν πτόησε τους υποψήφιους της, και σήμερα το πρωί πάντα χαμογελαστοί συνέχισαν να συζητούν με τους περαστικούς και να τους παρουσιάζουν τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Συγκέντρωση χθες το βράδυ στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου


ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ


Επίσκεψη στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου πραγματοποίησε, το πρωί της Πέμπτης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του κόμματος στην Πιερία. Τον κ. Ξεκαλάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας  Δαμιανός Καλπακίδης και Βασίλειος Ταβαντζής καθώς και ο υπεύθυνος του οικονομικού τομέα   Παναγιώτης Τσακπουνίδης.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.

    
Αγαπητή φίλοι και φίλες,
Το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης γίνεται σε μια  πολύ δύσκολη περίοδο για την  εργατική τάξη και το λαό μας γενικότερα.
Σε μια προεκλογική περίοδο που η εργατική τάξη καλείται να εκλέξει την επομένη  κυβέρνηση μετά την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 Ποιο είναι το καινούργιο σε αυτές τις εκλογές; Καλούν τον λαό να  υπογράψει  την καταδίκη του, να γίνει αυτόχειρας. Αφού η  κυβέρνηση που θα προκύψει από τις  εκλογές,  όπως και αν την ονομάσουν,  το  πρόγραμμα  που θα εφαρμόσει  είναι το 3ο  μνημόνιο που ψήφισαν  όλα τα κόμματα που προσκυνούν  την Ε.Ε  και θα προστεθεί  στα 2 προηγούμενα  μνημόνια,  που τα  αποτελέσματα  τους   η εργατική τάξη τα βιώνει με τον πιο τραγικό τρόπο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Εργαζόμενοι  Εργαζόμενες,
Η ομάδα της απερχόμενης διοίκησης του Ε.Κ.Κ. με επικεφαλής την πρόεδρο Δέσποινα  Κωνσταντίνου, μετέτρεψε το συνέδριο σε παιδική χαρά με στόχο  να μην  αντιληφθούν  όσοι από τους συνέδρους συμμετείχαν σε αυτό, τις πράξεις  νοθείας, τις  παρατυπίες  που συντελέστηκαν στο νόθο συνέδριο, αλλά και τα έργα και τις  πράξεις  της απερχόμενης διοίκησης, που στην ουσία  στρέφονται  ενάντια στους  εργαζομένους της Πιερίας. Η ομάδα αυτή λειτούργησαν ως κλακαδόροι. Δεν επέτρεψαν να τηρηθούν  οι κανόνες  που προβλέπονται στο καταστατικό του εργατικού κέντρου για τη συγκρότηση του συνεδρίου σε σώμα.
Συγκεκριμένα:

Η Λαϊκή Ενότητα στους αγώνες των αγροτών της Πιερίας


Κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας με υποψηφίους βουλευτές του κόμματος και επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Πιερίας  Ζήση Ζάννα επισκέφθηκε την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου τα μπλόκα των αγροτών της Πιερίας, όπου εξέφρασε τη στήριξή του στο δίκαιο αγώνα αγροτών και κτηνοτρόφων.

Οι παραγωγοί της Πιερίας, μαζί με τους υπόλοιπους παραγωγούς της χώρας, που αναγκάστηκαν να βγουν για ακόμη μια φορά στους δρόμους έχουν ως βασικό σκοπό να υπερασπιστούν το βιος τους και το μέλλον τους, ενάντια στα εξοντωτικά για τον αγροτικό κόσμο φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα του τρίτου Μνημονίου. 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ


Ημερήσια εκδρομή στον Όλυμπο, στην περιοχή Αη Γιάννης διοργάνωσε η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τη συμμετοχή παλιών και νέων αθλητών, των οικογενειών τους, μελών και φίλων του Ομίλου. Η συγκεκριμένη εκδρομή τείνει να καθιερωθεί αφού πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβρη εδώ και τρία χρόνια, με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή. Φέτος πάνω από 120 εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να χαρούν την ομορφιά του Ολύμπου, κάνοντας πεζοπορία στο βουνό και παίζοντας διάφορα ομαδικά παιγνίδια και αθλοπαιδιές μέσα στο φυσικό περιβάλλον και να απολαύσουν το πλούσιο μπάρμπεκιου.
Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κατερίνη.

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 18.09.2015 στις 7.30 μμ
να παρακολουθήσουμε την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης


ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ           ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
Ν.Ε Πιερίας

Η υποψήφια βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στην Πιερία, η κ. Ορφανίδου Ηλέκτρα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"

Με ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο που διεκδικεί την ψήφο μας στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη είχαμε την χαρά να μιλήσουμε σήμερα το πρωί.
Την Ηλέκτρα Ορφανίδου, υποψήφια βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη στην Πιερία.
Αυτό που μας έκανε θετική εντύπωση ήταν ότι η κ. Ορφανίδου ήταν ενήμερη για τα θέματα που απασχολούν την Πιερία και τους κατοίκους της.
Αλλά εκτός αυτού, η κ. Ορφανίδου είναι άριστη γνώστης της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, έχει άποψη και κυρίως έχει προτάσεις.
Μας μίλησε με πάθος και ζωντάνια, με εκφραστικότητα και είναι σίγουρο ότι θα είναι ένα πρόσωπο που θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο άμεσο μέλλον.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ «ΤΑΞΙΚΟΥΣ» ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

    
          
         Είναι καιρός οι συνάδελφοι συναγωνιστές επικεφαλής του ΠΑΜΕ Πιερίας να αφήσουν κατά μέρος τα κόλπα του Γκέμπελς και τους θεατρινισμούς. Θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι με ψευτιές, με λαϊκισμούς και με λασπολογία δεν μπορούν να παραπληροφορήσουν, δεν μπορούν να πείσουν, δεν μπορούν να κοροϊδέψουν και να εξαπατήσουν πλέον τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τους πολίτες της Πιερίας. 
         Ειλικρινά δεν περιμέναμε μετά από όλα αυτά που συνέβησαν με τις λαθροχειρίες τους στο Σωματείο τους, Συνδικάτο Ι.Υ.  Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, οι ταξικοί συνδικαλιστικές να έχουν το θράσος να καταγγείλουν το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου για δήθεν νόθο συνέδριο. Μας θυμίζουν τον κεραμιδόγατο της γειτονιάς που εμ πηδάει εμ φωνάζει από πάνω!

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπορεί να έχασε με 3-0 από την ΛΑΡΙΣΑ αλλά ικανοποίησε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο. Στο Α΄ ημίχρονο οι μελανόλευκοι έπαιξαν στα ίσα την ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣ πραγματοποιώντας και κάποιες ευκαιρίες.

 

Τα γραφεία της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, επισκέφθηκαν σήμερα ύστερα από αίτημα τους κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ.


      Στην  συνάντηση εργασίας παρευρέθηκαν  ο Γ.Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ κ. Ξεκαλάκης Σ. ο Γραμματέας ΠΑΣΚΟ Ν.Πιερίας
     κ. Τσακπουνίδης Π. και ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ταβαντζης Β.
                          Την ΟΕΒΕΠ εκπροσώπησαν μέλη του Δ.Σ.
       Προηγήθηκε διαλογική συζήτηση και  το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΠ  παρέδωσε το παρακάτω ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ". Πρόσκληση συμμετοχής σε Πανηγυρικές Εκδηλώσεις


Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" πρόκειται να μεταβεί στο ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 προκειμένου να παρευρεθεί στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ασπροχώματος που θα τελεστεί παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος καθώς και στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Ιερού Ναού.

Προπαιδικό τμήμα (2003-2004) ΣΦΚ Πιερικός



Μεγάλος ενθουσιασμός, καλή παρέα  και πολλή δουλειά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν εφέτος το τμήμα
Σε γερές βάσεις δείχνει να  βαδίζει εφέτος για τον ερασιτέχνη  Πιερικό το  προπαιδικό του  τμήμα  , αφού υπάρχει  μεγάλη συμμετοχή και πολύ διάθεση για δουλειά από τα παιδιά  ενώ  παράλληλα έκδηλη είναι η  ικανοποίηση για το κλίμα στην ομάδα που θυμίζει περισσότερο μια όμορφη παρέα που την πλαισιώνει με άριστα αποτελέσματα και η παιδαγωγική συμπεριφορά αλλά και ταυτόχρονα η μεθοδική δουλειά του προπονητή κ. Βλάγκα όπως μας δηλώνει  με έμφαση και ο έφορος  του τμήματος κ. Τσενεκίδης Δημήτρης .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΝΟΪΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


  Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών (Κ.Η.Φ.Α.Α.) του Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα « Άνοια, ένας ύπουλος, σύγχρονος κίνδυνος για την κοινωνία », που διοργανώνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 10.30 π.μ. – 13.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο  του Δήμου Κατερίνης, στην αίθουσα του πρώτου ορόφου. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΚ

                                 
 Προς:   - Τους εκλεγμένους Αντιπροσώπους-Σύνεδρους των
                                                  Σωματείων -Μελών του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

     Συναδέλφισσες και συνάδελφοι  αντιπρόσωποι-σύνεδροι
Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση της 16/09/2015 και αποτελείται από τους α) Καφεντζή Δημήτριο β) Γραμματικοπούλου Μαρία και γ) Κοτρώνη Κυριάκο, σας κάνει γνωστό ότι οι εκλογές του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθούν στις είκοσι έξι (26) Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Σάββατο

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Ποιμαντική πρωτοβουλία για τη διευκόλυνση νέων και εργαζόμενων ανέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος.
Ήδη από πέρυσι στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας (Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου) τελείται κάθε Κυριακή 2η Θ. Λειτουργία. Αρχίζει στις 10.30 το πρωί, όταν δηλαδή τελειώνει ήδη η Θ. Λειτουργία σε όλους τους υπόλοιπους Ναούς. Είναι σύντομη και τελειώνει στις 12.00.

Ανακοίνωση αποχώρησης του Θεοφάνη Θ.Γκατζή από τη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νομού Πιερίας

Εντάχθηκα στους Ανεξάρτητους Έλληνες στους πρώτους μήνες ιδρύσεώς τους,ενστερνιζόμενος τις αρχές και τις αξίες του κινήματος που συνδέονταν με την κατάργηση των μνημονίων και τη δυναμική διεκδίκηση της διαγραφής ενός μέρους του δημοσίου χρέους ,που είναι γνωστό τοις πάσοι ότι είναι μη βιώσιμο,ώστε να υπάρξει μέλλον για τη χώρα μας.Αντιθέτως, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ,με την υπερψήφιση του τρίτου και πιο σκληρού  μνημονίου καταστρατήγησαν τις αρχές τους και πλέον υπηρετούν  στο έπακρο την Ευρώπη των τραπεζών και της γερμανικής ηγεμονίας εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού,μετατρέποντας την πατρίδα μας σε αποικία χρέους!! Έτσι λοιπόν εκτός του γεγονότος , ότι το νέο μνημόνιο θα διαλύσει τον κοινωνικό ιστό με τα  εξοντωτικά φορολογικά μέτρα ,που περιλαμβάνει και την  περαιτέρω συσταλτική δημοσιονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί βάσει αυτού (π.χ.νέες μειώσεις στις συντάξεις)επιπλέον, προβλέπεται σε αυτό,  ότι το νέο ταμείο αξιοποίησης της κρατικής περιουσίας

 

ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ