Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίων από το Σύλλογο Διδασκόντων


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ συγχαίρει θερμά τους μαθητές του, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σηματοδοτεί την ευόδωση των κοπιωδών και πολυετών προσπαθειών για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξή τους.

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΣΕΠΗΣ 2016 ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο Τσέπης του προσεχούς έτους 2016 της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Το νέο Ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στον νεοφανή Άγιο Γεώργιο Καρσλίδη, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των τοπικών Αγίων της Πιερίας, καθώς έζησε στα χωριά Κούκος και Αλώνια.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ



Θεόδωρος Σιαμάγκας. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Καλή Σχολική χρονιά στους μαθητές-τριες, Γονείς, Κηδεμόνες, Συναδέλφους.

 Αυτή την χρονιά ας θυμόμαστε συχνότερα  τα λόγια του Paulo Coelho :

"Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει."

Θεόδωρος Σιαμάγκας ΠΕ11
Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Ν. Πιερίας

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κανένας «Ανεξάρτητος Έλληνας»  δεν πρέπει να ξεχάσει τους αγώνες του. Όλοι μαζί συνεχίζουμε»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

«Το έργο των  ΑΝΕΛ στα υπουργεία ευθύνης αναγνωρίζεται από όλους»


Τους υποψηφίους βουλευτές στην Πιερία  παρουσίασαν στην Κατερίνη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στο εκλογικό κέντρο, στον πεζόδρομο της Κατερίνης επί της Τσιμισκή.
Την παρουσίασή τους έκανε ο πρόεδρος της Σ.Ε. ΑΝΕΛ Πιερίας κ. Κ. Φιλοκώστας, παρουσία των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής, ψηφοφόρων και φίλων του κινήματος.
Οι υποψήφιοι της λίστας των ΑΝΕΛ είναι:
Νίκος Μακρίδης, επιχειρηματίας.
Ανέστης Μυστρίδης, φαρμακοποιός.
Αναστάσιος Θάνος, ιατρός.
Τριανταφυλλιά Βαβύλα, ασφαλίστρια.
Διονυσία  Φιλοκώστα , φιλόλογος.
Δημήτριος Ζησιμόπουλος, Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

Οι προτάσεις του Ποταμιού για τη γεωργία


Ζωντανή ύπαιθρος-Πλούσια χώρα

1. Η πραγματικότητα – Κατάρρευση της παραγωγής
Ο πρωτογενής τομέας της χώρας βρίσκεται σε πορεία κατάρρευσης. Οι τεράστιες δυνατότητες παραγωγής πλούτου και απασχόλησης έχουν ακυρωθεί από την προχειρότητα και την έλλειψη σχεδίου.

2. Το «κλειδί» της λύσης – Μεταρρυθμίσεις και σχέδιο
Η χώρα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε βαθείες μεταρρυθμίσεις και να καταστρώσει ολοκληρωμένα και μακροχρόνια στρατηγικά σχέδια ανά προϊόν και εκτροφή. Αυτό προϋποθέτει επιστημονικό σχεδιασμό και συναίνεση.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ











Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στον ΗΡΑΚΛΗ Αμπελοκήπων με 1-0 και την ανοδική εμφάνιση της ομάδας, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκλεισε ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό αγώνα στην Κατερίνη με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΛ Λάρισας η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Ένα φιλικό ματς ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας με μεγάλες στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας κι όχι μόνο. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΙΕΡΙΚΟ και την ΠΑΕ ΑΕΛ  θα διεξαχθεί την Τετάρτη      16/9/2015 και ώρα 19:30 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Φίλαθλοι στηρίξτε την νέα μας ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλλει για να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. 

                            Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
08.00 μ.μ.
Πλατεία Ελευθερίας
Θα μιλήσει:
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ 

Θα ακολουθήσει παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Ν. Πιερίας
  

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Αποκλειστικό! Σε λίγο, στις 10:00 αποκλειστική συνέντευξη στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του στην Πιερία με την Χρυσή Αυγή, του Γιώργου Παπαδημητρίου. Γιατί δεν είναι στην Χρυσή Αυγή τώρα; Τι λέει για Χρυσομάλλη και Τσακίρη. Τι μήνυμα στέλνει στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής στην Πιερία. Στις 10:00 εδώ στην «ΑΛΗΘΕΙΑ»!


ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ κόντρα στην   ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Αμπελοκήπων στο στάδιο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/9/15 με νικητή την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκορ 1-0.