Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα Μαρίας Νικολαΐδου για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη 2015


«Η ΤΕΛΕΙΑ και ο αρχηγός της δεν αποτελούν ούτε πολιτική παρένθεση ούτε πυροτέχνημα»

Σχεδόν μια εβδομάδα μας χωρίζει από την εκλογική αναμέτρηση «οπερέτα» η οποία γίνεται μόνο για προσωπικό όφελος της κυβέρνησης και όχι επειδή είναι απαραίτητη.
Είναι πλέον γνωστό ότι η «ΤΕΛΕΙΑ» δεν θα συμμετέχει για πολλούς λόγους, μεταξύ των κυριοτέρων είναι η διαμαρτυρία , η λίστα που είναι κατάφωρα άδικη για πολλούς υποψηφίους και η οικονομική αδυναμία για ένα νέο κόμμα που καλείτε να συμμετέχει για δεύτερη φορά μέσα σε 8 μήνες σε εκλογές,  με ότι συνεπάγεται αυτό οικονομικά.

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:

Απονομή Πιστοποιητικών Πρώτων Βοηθειών σε Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους Ν. Πιερίας από το Τμήμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 η απονομή πιστοποιητικών εκπαίδευσης «Πρώτων Βοηθειών» σε Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους του Νομού Πιερίας από τον Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το 20ωρο Πρόγραμμα «Βασικών Γνώσεων Πρώτων Βοηθειών»  πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Κατερίνης και το παρακολούθησαν 52 Πυροσβέστες.

Ο Aν. Διευθυντής Εκπαίδευσης ΠΕ Πιερίας θα παρευρεθεί στον Αγιασμό του 18ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης

Ο Aν. Διευθυντής Εκπαίδευσης ΠΕ Πιερίας
Και οι συνεργάτες του
Εύχονται σε όλους τους μαθητές της Πιερίας, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων μια Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά.
          Το νέο σχολικό έτος 2015-16 μας βρίσκει με επάρκεια σε εκπαιδευτικό προσωπικό για τις σχολικές μονάδες - αν και ξεκινά υπό ιδιαίτερες συνθήκες- και όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές θα έχουν ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.
          Τα βιβλία θα διανεμηθούν από την πρώτη ημέρα στους μαθητές.
          Ο Αν. Διευθυντής εκπαίδευσης την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, θα παρευρεθεί στον Αγιασμό του 18ου και 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, προκειμένου να αποκτήσει άμεση εικόνα για την ετοιμότητα λειτουργίας των νέων σχολικών μονάδων.
          Σε περίπτωση που κάποια σχολική μονάδα αδυνατεί να πραγματοποιήσει τον Αγιασμό να μας το κοινοποιήσει άμεσα αναφέροντάς μας τους λόγους.
                                                               O Αν. Διευθυντής ΠΕ Πιερίας
Κραγιόπουλος Νικόλαος

Αγιασμός στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης


Αύριο Παρασκευή 11/09/2015 θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά 2015-2016

Εδώ και χρόνια και παρά τις προσπάθειες μας,ο δρόμος μας ( οδός Εκάβης ) παραμένει στην ίδια κατάσταση. Αναρωτιέμαι αν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.. Ας μας εξηγήσουν οι ιθύνοντες, τι προβλέπεται για τον δρόμο μας.ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, θα γίνει ΚΑΤΙ;




Με τιμή, και σας ευχαριστώ για την δημοσιοποίηση, κάτοικος της περιοχής.

12/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Σας ανακοινώνουμε ότι στο Δημοτικό Σχολείο Περίστασης ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2015/2016 θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 11/9/2015 και ώρα 9:00.

Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την Πιερία θα επισκεφθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 ο π. Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, υπ. βουλευτής Ροδόπης, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Ο κ. Στυλιανίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ και και αμέσως μετά (8μ.μ) θα συμμετέχει σε ανοικτή συζήτηση-διάλογο με φορείς και μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ, στο Επιμελητήριο.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

                                                
Ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα έκλεισε ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην Κατερίνη με αντίπαλο τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Ένα φιλικό ματς ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες της Μακεδονίας με μεγάλες στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας κι όχι μόνο. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΙΕΡΙΚΟ και τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/9/2015 και ώρα 19:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

                                                                                             ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Αγοραστός Διονύσης:

Γεννήθηκε το 1954 και μεγάλωσε στον Παντελεήμονα. Υπήρξε πάντα ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρεί σήμερα τη δική του επιχείρηση στον Παντελεήμονα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παντελεήμονα, του Αθλητικού Συλλόγου και της ομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας. Είναι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν. Παντελεήμονα και του Γεωργικού Συνεταιρισμού και πρωτοπόρος σε όλες τις οργανωμένες δράσεις και τους αγώνες της περιοχής.


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Ποιόν ωφελεί η αποχή;

Τελευταία πολλοί υποστηρίζουν ότι μια μεγάλη αποχή σημαίνει ντεφακτο απονομιμοποίηση του συστήματος. Επίσης στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορεί ένα σενάριο που υποστηρίζει ότι θα διαλυθεί η βουλή αν η αποχή ή τα λευκά είναι πάνω από 50%, το οποίο όμως στερείται νομικής βάσης. Το να απέχεις όμως από τις εκλογές δεν θα ενοχλήσει το πολιτικό σύστημα που τόσο θέλεις να τιμωρήσεις. Αντίθετα ο Τσίπρας και ο Μεϊμαράκης θα κυβερνήσουν με ένα 20% των ψήφων. Και αν εσύ πεις "δεν πληρώνω τους φόρους μου" , θα έρθει η αστυνομία και θα σου κατασχέσει το σπίτι, είτε εσύ ψηφίσεις στις εκλογές είτε όχι.  Το μοντέλο δηλαδή "αποχή/κάθομαι σπίτι μου" δεν οδηγεί πουθενά.

Στις αμερικάνικες εκλογές η αποχή είναι μεγαλύτερη από 50% αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σύστημα έχει απονομιμοποιηθεί. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά δυτικά κράτη με τα ποσοστά αποχής να είναι μεγάλα. Άρα δεν υπάρχουν παραδείγματα που να δείχνουν ότι η αποχή έφερε την απονομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος. Αντίθετα πολλές φορές οδηγεί στην μονιμοποίηση και συντηρητικοποίηση του καθεστώτος. Παραφράζοντας το γνωστό σύνθημα μπορούμε να πούμε ότι ισχύει "αν η αποχή μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα θα ήταν παράνομη".

Τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ


Σε ακόμη μια μεταγραφή προχώρησε απόψε ο Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Κώτσιας με τον Βασίλη Τσακιρίδη


   Η Διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κώτσια. Γεννηθείς στις 9/11/91 σε ηλικία 24 ετών και με ύψος 1.85, ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται ως Αριστερό στόπερ και αμυντικό χαφ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Ηρακλή, μέχρι που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην μεγάλη ομάδα. Από εκεί μετακόμισε στον Αγροτικό Αστέρα, και στην συνέχεια ακολούθησαν Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Γαζώρου και τελευταία του ομάδα ήταν ο Κισσαμικός.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ" ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



          Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δίμηνο πρόγραμμα "Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω" που για πρώτη φορά διοργανώθηκε από τη νέα Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και έδωσε την ευκαιρία σε 60 παιδιά από 5 ως 12 ετών να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο, παίζοντας και διασκεδάζοντας, να μάθουν να κολυμπούν και να γνωρίσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας, με τη βοήθεια έμπειρων γυμναστών-εκπαιδευτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ε. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:30, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας, μέχρι την Παρασκευή 11/9 στις 20:30, στα τηλέφωνα 23510 35144 & 75733.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας.



7H EBΕΠ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΕ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ  ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ
ΤΗΣ 7ΗΣ ΕΒΕΠ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο της 7ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 25-30 Σεπτεμβρίου 2015, προκηρύσσεται πλειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές προφορές για την εκμετάλλευση των δύο (2) κυλικείων που θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά, της Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, υποψήφια Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και οι μαθητές καλούνται να επιστρέψουν στα θρανία, στην δημιουργική «υποχρέωσή τους», στα σχολεία που εκπαιδεύουν και καλλιεργούν την ψυχή, το μυαλό, τον χαρακτήρα των νηπίων, των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών, των εφήβων.
Εύχομαι αυτή η σχολική χρονιά να αποτελέσει άλλη μια ευκαιρία για απόκτηση όχι μόνο γνώσεων αλλά και εμπειριών και γενικότερης καλλιέργειας.
Καλή δύναμη, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Η υποψήφια Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Ο δρόμος της αληλεγγύης και η ψυχρότητα των "ισχυρών"

Πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες κάθε ηλικίας, σπεύδουν καθημερινά να συνδράμουν σε συνανθρώπους τους που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.
Η αλληλεγγύη εκφράστηκε με έναν ιδιαίτερο, χαρακτηριστικό τρόπο στον αγώνα δρόμου και βαδίσματος που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην περιοχή του Σιδηδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη. Στους δρόμους και τις γειτονιές του οικισμού ξεχύθηκαν με χαρά και τόλμη μικροί και μεγάλοι δρομείς δηλώνοντας μαζικά τη συμπόρευση τους στον αγώνα δρόμου που δίνει εδώ και μήνες η μικρή Ηλιάννα.



Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κατερίνης, Τμήμα Εγγειοβελτιωτικών Έργων. Ρυθμίσεις για την υποβολή αιτήσεων για έκδοση αδειών χρήσης νερού


Γίνεται γνωστό ότι σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. οικ. 101123 / 17-Ιουν-2015 (ΦΕΚ 1435 Β΄/10-Ιουλ-2015) και την Εγκύκλιο Ε.Γ.Υ. οικ. 101282/14-Ιουν-2015, τίθεται η 30η Σεπτεμβρίου 2015 ως καταληκτική προθεσμία υποβολής αίτησης για χορήγηση άδειας χρήσης ύδατος χωρίς την καταβολή προστίμου.  Μετά την ημερομηνία αυτή ο παραβάτης τιμωρείται ως εξής:

H τοποθέτηση της υπ.βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Αριστερό είναι ό,τι στηρίζει, βοηθά και προάγει την κοινωνία.
 Με αυτή την έννοια ως συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παράλληλα με την 7μηνη σκληρή διαπραγμάτευση:

Δεν τους έφταναν όλα τα άλλα, έγινε και σεισμός σήμερα το πρωί στην Μυτιλήνη! 4,5 Ρίχτερ.



Δημοτικό Σχολείο Γανόχωρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.


Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9 π.μ θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο Σχολείο της Γανόχωρας και στις 9:30 π.μ στο Σχολείο του Α.Α.Ιωάννη. Οι μαθητές θα προσέλθουν χωρίς τσάντες , τα βιβλία θα μοιραστούν τη Δευτέρα .

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


 Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού και ακαδημαϊκού έτους θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους και τους καθηγητές μία παραγωγική νέα χρονιά, γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες και μαθήματα, όχι μόνο εκπαιδευτικής φύσης, αλλά και μαθήματα ζωής που προετοιμάζουν τις νέες γενιές για την είσοδό τους στην κοινωνία, την αγορά εργασίας και κυρίως προετοιμάζουν τους νέους μας, ώστε να γίνουν ενεργοί και δραστήριοι πολίτες που ως πολλά υποσχόμενοι θα συνδράμουν τα μέγιστα στην εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ» μέσω της Επιτροπής νεολαίας του διοργανώνει σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων μέσω της Επιτροπής Σαρακατσάνικης Νεολαίας Ελλάδας, την 4η Συνδιάσκεψη Σαρακατσάνικης Νεολαίας Ελλάδας & Διασποράς στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η Συνδιάσκεψη πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Πιερίας υπό την αιγίδα του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σοφία Μαυρίδου, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γιάννης Καζταρίδης και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του θεσμού  «Ολύμπια Εν Δίω » κ. Θανάσης Μπίντας, σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου με θέμα τη Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ».

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη (4ος όροφος) , Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 μ.μ.


Εθελοντική αιμοδοσία αυτή την ώρα από την Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης. Όποιος και όποια μπορεί και θέλει να δώσει αίμα, μπορεί να το κάνει μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.








ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


Στα πλαίσια των εξορμήσεων των υποψηφίων βουλευτών του Συριζα στο νομό Πιερίας κλιμάκιο με επικεφαλής την υπ.βουλευτή Σκούφα Μπέττυ και μέλη του Συριζα στο Αιγίνιο βρέθηκε στην Λαϊκή Αγορά, όπου και είχε επαφές με τους παραγωγούς. Κοινή διαπίστωση όλων είναι,ότι η μάχη στις 20 του Σεπτέμβρη θα είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας μας .Η -από πολλές πλευρές- συντονισμένη προσπάθεια  να γίνει η αριστερή παρένθεση πραγματικότητα πέφτει στο κενό, γιατί ο λαός μας ξέρει ποιοι μπορούν να δώσουν αποφασιστικά τη μάχη για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων και των ολιγαρχών.
Οι απλοί πολίτες του νομού στηρίζουν τον Συριζα και ανανεώνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα.

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ              ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Δήλωση στήριξης Κασιτερίδου Λένας προς τον Νίκο Μακρίδη


Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου επιλέγουμε τη σταθερότητα και την εγγύηση για το μέλλον της χώρας μας , της Πιερίας μας, των παιδιών μας. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την υποψηφιότητα  του Νίκου Μακρίδη με  τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Νίκος Μακρίδης  είναι ένας νέος με προσωπικότητα που ξεχωρίζει για το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητα του, καθώς επίσης είναι ο μόνος που κατάφερε να αγκαλιάσει όλα τα κοινωνικά στρώματα ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Επιπλέον, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να παραδώσουμε την σκυτάλη στην νέα γενιά, εκλέγοντας στην Πιερία έναν νέο και άφθαρτο στην πολιτική υποψήφιο, με διάθεση για προσφορά και όραμα για τον τόπο μας. Να του δώσουμε την ευκαιρία να εργαστεί  με ζήλο, εντιμότητα, αυταπάρνηση, αλλά κυρίως με πλήρη διαφάνεια, σύνεση και υπευθυνότητα.

Κασιτερίδου Λένα
Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης
με το συνδυασμό

«Νέα Εποχή με την Κατερίνη» 

Άραγε πόσο ποιώ σοφοί γίναμε μετά το χθεσινό dedate ;



Χθες το βράδυ πείρα την συνηθισμένη μου θέση στο σαλόνι του σπιτιού μου απέναντι από την TV ( κάτι που εδώ και μερικούς μήνες δεν το κάνω πλέων ) παρά μόνον για να παρακολουθήσω κάποια ταινία η μία διασκεδαστική εκπομπή αλλά κυρίως για να δω τίποτα κινούμενα σχέδια που μου άρεσαν από μικρό παιδί .

Το τελευταίο διάστημα έχω σταματήσει " συνειδητά " να βλέπω κυρίως ειδήσεις αλλά και τις κατά φεμινισμό ενημερωτικές - πολιτικές εκπομπές διότι θεωρώ πως δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα αξιόλογο και χρήσιμο .

Χθες λοιπόν  και με το δέλεαρ του πολυδιαφημισμένου dedate είπα να κάνω την υπέρβαση και να κάτσω να το παρακολουθήσω αφού πρώτα έδωσα τον λόγο μου στην αγαπημένη μου σύζυγο πως δεν θα σπάσω την τηλεόραση όπως είχα κάνει παλαιότερα με την ψήφιση του πρώτου μνημονίου .

ΗΜΕΡΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΕΚΑΒΗ) ΓΙΑ "ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Φωτογραφίες-βίντεο)



Ανακοίνωση για τον Αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

Την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, ο καθιερωμένος Αγιασμός στο Δ.Σ Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 πμ. Νωρίτερα, στις 9.00 πμ, θα προηγηθεί ο Αγιασμός των νηπιαγωγείων. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη σχολική τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία και θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!


Δωρεάν σχολικά είδη για 300 παιδιά στην Κατερίνη

Προς τις διευθύνσεις των 19 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κατερίνης.

Κυρίες και κύριοι,

Με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» και σε συνεργασία με 8 διευθυντές Δημοτικών Σχολείων της Κατερίνης, παραδίδεται την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ και των Γιατρών του Κόσμου μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών, ικανή να καλύψει τις βασικές ανάγκες περίπου 300 μαθητριών και μαθητών για όλη την σχολική χρονιά.