Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου Ανεξάρτητοι Έλληνες Πιερίας

Στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσχώρησε ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κατερίνης "Νέα Εποχή" και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νίκος Μακρίδης.
Στη μεταξύ τους συνάντηση , ο Νίκος Μακρίδης με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, εκφράστηκε η αμοιβαία εμπιστοσύνη, σε μια εποικοδομητική συζήτηση με επιστέγασμα την ένταξη, συνεργασία και ενεργοποίηση του κ. Μακρίδη στους ΑΝΕΛ. «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε συστρατεύομαι με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Πρωταρχικό μέλημα η σκληρή, αδιαπραγμάτευτη στάση στα Εθνικά θέματα, στα θέματα της Ορθοδοξίας, στην προστασία της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας και στην προάσπιση των κόκκινων γραμμών που σταθερά κρατούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , για την ανόρθωση της οικονομίας, την καταπολέμηση της ανεργίας και την πάταξη της διαφθοράς" δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Μακρίδης.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια Μαρκούση και τους οικείους του, για την απώλεια του 18χρονου αγαπημένου τους παιδιού Στέλιου Μαρκούση. Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας σήμερα το βράδυ στην ΕΚΑΒΗ, παρουσία του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου



Εθελοντική αιμοδοσία από την ΕΛΜΕ Πιερίας.


Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΠΡΑΞΗ 5η  

         Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 03-09-2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους  Καλαμπάκα Νικόλαο Πρόεδρο, Μαβίνη Αργύριο Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αθανασόπουλο Χρήστο Μέλος με θέμα τον ορισμό διαιτητών και βοηθών διαιτητού για τους αγώνες Πρωταθλήματος  της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα πραγματοποιηθούν  την 05-09-2015 & 06-09-2015.
         Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίσθηκε ομόφωνα ο ορισμός των διαιτητών και βοηθών διαιτητού όπως αναγράφεται παρακάτω.

Συνέντευξη τύπου του π.Υπουργου Γεωργίας Αποστόλου Βαγγέλη

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ        ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Συνέντευξη στην Εκάβη του π.Υπουργού Γεωργίας Αποστόλου Σταύρου και επαφές με παραγωγούς

του νομού Πιερίας

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Έπειτα από πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος συμμετείχε στη Σύναξη της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από 29 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.
Στη Σύναξη συμμετείχαν 120 περίπου Ιεράρχες από ολόκληρο τον κόσμο, έλληνες και ξένοι. Οι συνεδρίες πραγματοποιήθηκαν επίσημα σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, ενώ στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες χρησιμοποιήθηκαν και άλλες γλώσσες ευρωπαϊκές και σλαβικές.
Η Ιερά Σύναξη έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου (Ταξίμ), στο κέντρο της Κωνσταντινουπόλεως.

Η Λαϊκή Ενότητα αντιμνημονιακή δύναμη συνέπειας και αξιοπιστίας. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Πιερία ο Ζήσης Ζάννας


Τις βασικές αρχές και τους κεντρικούς άξονες του αντιμνημονιακού και προοδευτικού εκλογικού προγράμματος της Λαϊκής Ενότητας παρουσίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης, 3 Σεπτεμβρίου τα μέλη της τοπικής επιτροπής Πιερίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κατερίνης.
Ο βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας, που μετά από ομόφωνη απόφαση της Ιδρυτικής Συνέλευσης τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Πιερία και τα μέλη της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής Σωτηρία Πουζουκλίδου και Γιώτα Ραπτοπούλου αναφέρθηκαν τόσο στην οργάνωση του προεκλογικού αγώνα στην Πιερία αλλά και στην αναγκαιότητα της συγκρότησης ενός αντιμνημονιακού, δημοκρατικού μετώπου που θα εκφράσει τους πολίτες που πλήτονται από τη μνημονιακή λαίλαπα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Μας θεωρούν λωτοφάγους....



            Έχεις την ευκαιρία...
Μας θεωρούν λωτοφάγους! Αλλιώς δεν εξηγείται πως όλα τα κόμματα αστικής διαχείρισης καλούν το λαό να τους δώσει μια ακόμα ευκαιρία με την ψήφο του.
Μια «δεύτερη ευκαιρία» για «επανεκκίνηση της κυβέρνησης της Αριστεράς» ζητάει με θράσος ο ΣΥΡΙΖΑ από το λαό, καλώντας τον να ξεχάσει τα «χουνέρια» που του 'κανε το τελευταίο επτάμηνο, με κορύφωση την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Επίσκεψη του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μάξιμου Χαρακόπουλου, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό.

Επίδειξη του Παγκράτιου αθλήματος στους φορείς και στους πολίτες της πόλης μας.


Με την «Απολογία Σωκράτους» έπεσε η αυλαία του 44ου ΦεστιβάλΟλύμπου


«Άκου πώς παίρνουν οι αγέρες
χιλιάδων χρόνων τη φωνή!
Μέσα στο λόγο το δικό μου
όλ’ η ανθρωπότητα πονεί.»
(Κώστας Βάρναλης)

            Έπεσε η αυλαία του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015, με την πλατωνική «Απολογία του Σωκράτη»  από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Με τη δύση του ηλίου και τη δύση του καλοκαιριού, έδυσε και το Φεστιβάλ Ολύμπου στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου, με την ανα-παράσταση της δίκης του Σωκράτη στην αρχαία Αθήνα του 399 π.Χ.
            Οι θεατές πραγματοποιήσαμε νοερώς ένα ταξίδι στο δικαστήριο της Ηλιαίας, όπου ο φιλόσοφος απολογείται ενώπιον των δικαστών (ημών των θεατών εν προκειμένω) για τις άδικες κατηγορίες του Μέλητου και άλλων δύο εγκαλούντων, Άνυτου και Λύκωνος. Κι εμείς θα τον καταδικάσουμε. Πάλι...

Συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης παραγωγών ορισμένων οπωροκηπευτικών


Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ανακοινώνεται ότι, με τον κατ’ εξουσιοδότηση Καν.(ΕΕ) 1369/2015 της Επιτροπής τροποποιείται ο Καν.(ΕΕ) 1031/2014 με τον οποίο θεσπίστηκαν συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης παραγωγών ορισμένων οπωροκηπευτικών, εξαιτίας της απρόβλεπτης κρίσης που προκλήθηκε από την απαγόρευση της ρωσικής κυβέρνησης στις εισαγωγές ορισμένων οπωροκηπευτικών προϊόντων. Ο νέος Κανονισμός προβλέπει παράταση των εκτάκτων μέτρων στήριξης μέχρι εξάντλησης της νέας κατανομής των ποσοτήτων για κάθε κράτος μέλος ή μέχρι την 30η Ιουνίου 2016 (ανάλογα με το ποια ημερομηνία είναι προγενέστερη).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



 ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ  ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

          Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν σκύβουμε το κεφάλι, μαζί με της ταξικές δυνάμεις, με το ΠΑΜΕ, αντιπαλεύουμε νέα και παλιά μνημόνια για την αξιοπρέπεια και την ζωή μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ Βλάντο Κόιτς


Ευχαριστούμε Βλάντο Κόιτς για τις ωραίες και εποικοδομητικές στιγμές που γνώρισαν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπό τις οδηγίες σου όλα αυτά τα χρόνια. Στιγμές βαθιά χαραγμένες στην μνήμη των παιδιών μας που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή, ήσουν ο δεύτερος δάσκαλος των μικρών παιδιών σε αυτήν την όμορφη και τρυφερή ηλικία. Εύχομαι ότι το καλύτερο στην επαγγελματική σου πορεία και ευχαριστούμε για την μεγάλη παραμονή σου σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Να είσαι καλά.


Με εκτίμηση Βασίλης Τσακιρίδης

ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ



Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας,  θα επισκεφθεί την Πιερία συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πιερίας Ζήση Ζάννα,  όπου θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς, όπως και με θεσμικούς παράγοντες.  Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων είναι το εξής:
11:00 Συνάντηση στις εγκαταστάσεις της ΣΠΕΚΟ Βροντούς με συνεταιριστές και τον αγροτικό σύλλογο Βροντούς.
12:00 Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο της Λαϊκής Ενότητας στην Κατερίνη. (Αγ. Λαύρας 23)
12:30 Συνάντηση στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Πιερίας  με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, τον Εμπορικό Σύλλογο  και  λοιπούς παραγωγικούς φορείς.
13:30 Συνάντηση με εκπροσώπους των Αλιέων και των Μυδοκαλλιεργητών Βορείου Πιερίας στο  λιμάνι του Κίτρους.

14:30 Συνάντηση με τον δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού και εκπροσώπους της Επιτροπής του Αγώνα κατά των Διοδίων στο Αιγίνιο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ



          Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ενημερώνει τους βοοτρόφους της Π.Ε.Πιερίας για τα παρακάτω :
          Στις 20.08.2015 επιβεβαιώθηκε η προσβολή δύο εκτροφών στην περιοχή του Έβρου και ακολούθησε η άμεση λήψη μέτρων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και την απαγόρευση αγοραπωλησιών βοοειδών και ειδών χορτονομής από την Π.Ε.Έβρου.
          Υπενθυμίζουμε ότι η Οζώδης δερματίτιδα των βοοειδών δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο είναι νόσημα υποχρεωτικής δήλωσης,

Παρασκευή βράδυ στην Εκάβη. ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ




   Κύπριοι και Ελλαδίτες χορωδοί συναντώνται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη», στην κοινή συναυλία των χορωδιών του Δημοτικού πολιτιστικού ομίλου Αθηένου Κύπρου και της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Εργασίες διαγράμμισης, αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, καθαρισμού στηθαίων ασφαλείας και κοπής χόρτων και κλαδιών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Για  τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της αισθητικής εικόνας της περιοχής η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησε σειρά εργασιών που περιλάμβαναν εργασίες διαγράμμισης, αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, καθαρισμού στηθαίων ασφαλείας, αποψίλωση χόρτων και κλάδεμα δέντρων σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ κ. Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ


Γεωργαντάς: Αυτές είναι οι εκλογές της αλήθειας

“Αυτές οι εκλογές γίνονται χωρίς ψέματα. Είναι οι εκλογές της αλήθειας, όπου θα κριθεί η αξιοπιστία των λόγων όλων των πολιτικών  δυνάμεων και η δυνατότητα να δώσουν ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στον ελληνικό λαό το επόμενο διάστημα” δήλωσε από την Κατερίνη ο Γιώργος Γεωργαντάς, πρώην Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Κιλκίς, ο οποίος επισκέπτεται το νομό Πιερίας στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Παρεμβάσεις σε εξέλιξη στην ενότητα ΒΑΤΑΝ


ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Μέρος των παρεμβάσεων,  που δίνουν άλλη πνοή στην πόλη, αναβαθμίζουν την ποιότητα και την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων και εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές υποδομές, αποτελούν οι εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Ενότητα - Επέκταση Βατάν, πέριξ του νέου (18ου) δημοτικού σχολείου και ευρύτερα, οι οποίες συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του  Δήμου Κατερίνης.

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο πρ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ


Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Διά Βίου Εκπαίδευσης, υπ. Βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος στην Πιερία. Τον κ. Γεωργαντά υποδέχθηκαν στο Επιμελητήριο ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παύλος Μπατάλας. Τον πρώην Υφυπουργό συνόδευαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του Κόμματος κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, κ. Γιώργος Παπαστεργίου, κ. Δημήτρης Μπέης,  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ηλίας Τάπρας, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γιάννης Κουρινιώτης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ κ. Θανάσης Σκαμπαρδώνης και στελέχη του κόμματος.

Ανακοινώσεις ΕΠΣ Πιερίας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Ν.Πιερίας

Γ.Α.Κ.-Αρχείων Ν. Πιερίας. Διήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο-Εργαστήριο με θέμα : «Εισαγωγή στην Προφορική Ιστορία. Σεμινάριο Ένωσης Προφορικής Ιστορίας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Υπηρεσία μας στο πλαίσιο προγραμματισμού των δράσεων της διοργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση Προφορικής Ιστορίας (Ε.Π.Ι.) Θεσσαλίας και την Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου Διήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο-Εργαστήριο με θέμα : «Εισαγωγή στην Προφορική Ιστορία. Σεμινάριο Ένωσης Προφορικής Ιστορίας». Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν τα μέλη της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας (Ο.Π.Ι.)Πιερίας, καθώς και εκπαιδευτικοί & ερευνητές που έχουν ήδη επιλεγεί. Οι εργασίες του σεμιναρίου  θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις των Γ.Α.Κ.-Αρχείων Ν. Πιερίας. Διδάσκοντες του σεμιναρίου θα είναι η Ρίκη Βαν Μπούσχοτεν, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Νίκος Γραίκος, Διδάκτωρ Ιστορίας της Τέχνης, η Χρυσούλα Μάνου Διδάκτωρ Εμπειρικής Επιστήμης και Κουλτούρας Πανεπιστήμιου Tubingen, η Μαρία Καραστεργίου, ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας & η Μαρία Χρυσοχοΐδου Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ.-Αρχείων Ν. Πιερίας.

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η μεγάλη ψηφοφορία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ». (Λόγω τεχνικού προβλήματος η ψηφοφορία ανοίγει από την αρχή. Μπορείτε από αυτή την στιγμή να ξαναψηφίσετε.)

Ξεκινάει σήμερα η μεγάλη ψηφοφορία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» για τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου.
Εννοείται ότι το όποιο αποτέλεσμα προκύψει θα είναι καθαρά ενδεικτικό και το πραγματικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα προκύψει το βράδυ της Κυριακής.
Όπως πάντα ψηφίζετε πάνω δεξιά στην οθόνη σας.
Καλή ψήφο!

ΟΛΟΙ στη ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ της ΔΕΘ

ΟΧΙ, ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
Υπάρχει Άλλος Δρόμος, με Αγώνες και Λαϊκή Ενότητα!

Μια νέα πολιτική εποχή έχει αρχίσει. Η εποχή όπου θα συγκρουστούν το ταξικό ΟΧΙ της 5ης Ιούλη, με το πολεμικό σύνθημα του πολιτικού και οικονομικού συστήματος: “δεν γίνεται αλλιώς, δεν υπάρχει εναλλακτική”. Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνη της ηγεσίας του ενισχύει τις μνημονιακές πολιτικές. Η εξέλιξη αυτή απειλεί να απελπίσει τον λαό που διαδήλωνε και απεργούσε κατά των τάχα αναγκαίων Μνημονίων το 2010-12, που ανέτρεψε με τη διαμαρτυρία του τρεις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές κυβερνήσεις ως τώρα, αναγκάζοντας την τέταρτη, την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε εκλογές, με την “ελπίδα” να ακυρωθεί έτσι η εντολή του ιστορικού δημοψηφίσματος.

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ


Στην αρχαία Πύδνα ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΓΙΟΜΟ ΦΕΓΓΑΡΙ




   Καθιερώθηκε ως η συναυλία θεσμός τη βραδιά της Αυγουστιάτικης πανσέληνου. Του μεγαλύτερου και φωτεινότερου φεγγαριού της χρονιάς. Με φωτοδότη το ολόγιομο φεγγάρι, το Σαββατόβραδο 29 Αυγούστου 2015, η χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης οργάνωσε και φέτος συναυλία στην αρχαία Πύδνα, με ρεπερτόριο ποικιλία τραγουδιών και με γενικό τίτλο «ένα τραγούδι-μια ιστορία».