Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Δημήτρης Καζάκης: Κοτζιάς και Καμμένος υπονομεύουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας!

Η κυβέρνηση Τσίπρα υπονομεύει ανοιχτά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
Ενός κακού μύρια έπονται. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τόσο καραμπινάτη προδοσία του ελληνικού λαού, με την μετατροπή σε ΝΑΙ του ηχηρού ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 7ης Ιουλίου. Έτσι δεν μας έφτανε η συμφωνία θανάτου με τους δανειστές, η κυβέρνηση Τσίπρα έχει αναλάβει να υπονομεύσει ανοιχτά και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
Πρώτα ήρθε η προκλητική κίνηση του υπουργού εξωτερικών Ν. Κοτζιά να αναγνωρίσει ουσιαστικά το Κόσοβο και να πυροδοτήσει νέο γύρο απειλών για τα Βαλκάνια, αλλά και για την Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις αρνιόντουσαν την επίσημη αναγνώριση του Κοσόβου, γιατί θα αναγνώριζαν προϊόν καθαρής πολεμικής επέμβασης εναντίον φιλικού κράτους, που κάλλιστα θα μπορούσε να συμβεί και στην Ελλάδα.
Μόνο ο Κοτζιάς ως άπατρις "αριστερός" της σχολής ΓΑΠ και Πάγκαλου, θα μπορούσε να το κάνει αυτό που δεν τόλμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις των δοσιλόγων, υπακούοντας σε εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Βέβαια, η αγορά βοά ότι η ουσιαστική αυτή αναγνώριση του Κοσόβου έχει να κάνει και με ισχυρά εγχώρια οικονομικά συμφέροντα από πολύ γνωστά ονόματα ολιγαρχών, που διαπλέκονται στενά με τα κυκλώματα λαθρεμπορίου (καυσίμων, όπλων, μισθοφόρων, ναρκωτικών, κοκ) τα οποία ανθούν και ουσιαστικά συνθέτουν την οικονομία του Νατοϊκού προτεκτοράτου.
Το χειρότερο όμως ήρθε όταν στις 19 Ιουλίου ο Π. Καμμένος ως υπουργός άμυνας υπέγραψε με το Ισραήλ μια Status of Forces Agreement (SOFA).

Ζήσης Ζάννας: Αυτή την στιγμή επείγει η κυβέρνηση να αλλάξει προσανατολισμό. Επείγει να απεμπλακεί από τα μνημόνια, να εκπονήσει ένα εναλλακτικό σχέδιο, που θα είναι βιώσιμο και ρεαλιστικό.

Σε μια περίοδο που μοναδικό θέμα πλέον είναι η συζήτηση για το 3ο μνημόνιο και τα νέα σκληρά μέτρα που τρέχουν για την Ελληνική κοινωνία και αναμένεται να ισοπεδώσουν ότι έμεινε από την εφαρμογή των προηγουμένων δυο μνημονίων, καταλληλότερος για να μας μιλήσει δεν ήταν άλλος από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας τον κ. Ζήση Ζάννα.
Ο μόνος Βουλευτής του νομού μας που όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στα σχέδια των δανειστών για υποδούλωση της χώρας μας και μετατροπής της σε μια αποικία χρέους, ενός προτεκτοράτου χωρίς εθνική κυριαρχία ήταν και είναι ο Ζήσης Ζάννας και μόνο για αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η συνέντευξη που μας παραχώρησε σήμερα.
Το ραντεβού είχε κλειστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, και παρότι σε λίγες ώρες ο κ. Ζάννας θα ταξίδευε για την Αθήνα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας με πάθος που μας θύμισε την περίφημη ομιλία του στην μεγάλη συγκέντρωση του όχι, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης την Παρασκευή 3 Ιουλίου όπου με ιδιαίτερο πάθος και θέρμη συγκίνησε όσους ήταν εκείνο το βράδυ εκεί δίνοντας τους ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Τον ρωτήσαμε φυσικά για το όχι που ψήφισε, για την κ. Κωνσταντοπούλου, τον Γιάννη Βαρουφάκη, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι τοποθετήσεις του για την εξωτερική πολιτική και τους χειρισμούς Κοτζιά και Καμμένου.

Παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα ενότητας τόσο προς την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία.

Πιστός στις θέσεις του, πιστός σε αυτά που υποσχέθηκε στον κόσμο και με μια σιγουριά και συνέπεια να απορρέει από τα λεγόμενα του, η συνέντευξη με τον Ζήση Ζάννα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. 4ος Αγώνας Δρόμου. «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»


Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 4ο Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ.
Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός η κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας).

Όλες οι λεπτομέρειες της προκήρυξης του αγώνα θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα με νεότερη ανακοίνωση.

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Κατερίνης για την αντιμετώπιση του καύσωνα


Σε ετοιμότητα έχει τεθεί ο μηχανισμός του Δήμου Κατερίνης και το αρμόδιο  Γραφείο Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π) προκειμένου να αντιμετωπιστούν χωρίς προβλήματα για το κοινό και ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι υψηλές θερμοκρασίες που – σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης υψηλών θερμοκρασιών της Ε.Μ.Υ. -  αναμένονται από αύριο.
Στο πλαίσιο αυτό, σε κλιματιζόμενους χώρους του Δήμου Κατερίνης μπορούν να καταφεύγουν οι δημότες και οι κάτοικοι της περιοχής για την αντιμετώπιση των συνθηκών καύσωνα που πρόκειται να επικρατήσουν.
ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Ο Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ


   Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της περιόδου 2014-15 όλων των τμημάτων του Γ.Α.Σ. «ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες και να συγχαρεί:
   Τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών για τη διαρκή υποστήριξη στον αγωνιστικό τομέα όλων των αθλουμένων.
   Τους προπονητές και τις προπονήτριες, καθώς και τους αθλητές και αθλήτριες μας για την αγωνιστική προσπάθεια τους με στόχο την κάθε δυνατή επιτυχία και κυρίως για το άριστο αθλητικό πνεύμα και ήθος που επέδειξαν σε κάθε αθλητική δραστηριότητα.  Αξίζουν συγχαρητήρια για τις αγωνιστικές επιδόσεις και διακρίσεις σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα.
   Τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης Θωμά Παπαδημητρίου και τον σημερινό πρόεδρο του ίδιου αθλητικού φορέα, Θεόδωρο Παυλίδη, για την παροχή κάθε δυνατής διευκόλυνσης στους χώρους άθλησης του Δήμου Κατερίνης.
   Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για την συμβολή της στην εύρυθμη διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων του «ΑΡΧΕΛΑΟΥ».
   Την φίλαθλη κοινωνία της Κατερίνης για την υποστήριξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.
   Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για την αξιόλογη προβολή του αθλητικού και κοινωνικού έργου μας.
   Τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας και τους Πιεριείς Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
   Τους χορηγούς που στις δύσκολες συγκυρίες στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες.
   Τέλος ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και με περισσή διάθεση να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά την πολύπλευρη και πολυσήμαντη διαδρομή του Γ.Α.Σ. «ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ              ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Φιλικοί Αγώνες Προετοιμασίας Ομάδων Τοπικών Πρωταθλημάτων





          Εν΄ όψη της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016 η Επιτροπή Διαιτησίας κάνει γνωστό, στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας, ότι, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων ή αγώνων προετοιμασίας τοπικού ενδιαφέροντος, ορίζονται Διαιτητές από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά από έγκαιρη (τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα) έγγραφη αίτηση του γηπεδούχου σωματείου.
          Αν παρόλα αυτά διεξαχθεί Φιλικός αγώνας οι Διαιτητές που θα το διευθύνουν, χωρίς επίσημο ορισμό, θα τιμωρούνται όπως προβλέπουν οι Κανονισμοί Διαιτησίας.
          Τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας καθώς και της Football League για φιλικούς αγώνες απευθύνονται με γραπτή αίτηση στην Ε.Π.Ο. για την έκδοση της σχετικής άδειας και τον ορισμό των Διαιτητών από την Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. (σχετικό έγγραφο της Ε.Π.Ο. το αρίθμ. πρωτ. 29640/2013/12-9-2013)

Για  την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Ορφανίδης                 


Για  το  Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                  Δημήτριος Ελευθεριάδης                 Κωνσταντίνος Ορφανίδης

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ Ι .Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Την Κυριακή 26 Ιουλίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος της ιστορικής Κοινότητας Παλαιού Παντελεήμονα, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Στην πανήγυρη προσήλθε πλήθος πιστών, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι παραθεριστές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και ξένοι, κυρίως Βαλκάνιοι.


Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος τόνισε ότι οι λέξεις «μαρτύριο» και «μαρτυρία» δεν έχουν μόνον γλωσσική ομοιότητα, αλλά συσχετίζονται νοηματικά. Αναφέρθηκε στον εορταζόμενο Άγιο αλλά και σε σύγχρονες μορφές μαρτυρίου, τόσο σωματικού όσο και ψυχινκού, το οποίο υφίστανται πολλοί χριστιανοί σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Αποκλειστική συνέντευξη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ζήση Ζάννα, σήμερα στην «ΑΛΗΘΕΙΑ». Μιλάει για το ΟΧΙ, το μνημόνιο, τα νέα μέτρα, τον Αλέξη Τσίπρα, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη, τον Κοτζιά, την Τουρκία, και άλλα πολύ σημαντικά… Σήμερα το βράδυ στην «ΑΛΗΘΕΙΑ».