Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Δείτε όλη την εκδήλωση για τα 41 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στην βουλή των Ελλήνων.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Της ΕΠΣ Πιερίας

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ελευθεριάδης και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας με αφορμή την ολοκλήρωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου UNDER 19 αισθάνονται την υποχρέωση να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν.

Απόψε με εκθέσεις στο Δίον ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Απόψε με εκθέσεις στο Δίον
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
  Με την παρουσίαση τριών εκθέσεων με θεματολόγιο τα κεραμικά και τα γραμματόσημα της τιμώμενης χώρας του Μαρόκου καθώς και με εκθεσιακό υλικό με τις άγνωστες πτυχές της Πιερίας,  πραγματοποιείται απόψε στις 8 στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών του Δίου η επίσημη έναρξη του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
   Για την αποψινή εκδήλωση συνεργάσθηκαν ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
                        ΤΟΠΙΑ-ΤΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Ο Σύλλογος ‘Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα’ καλεί τους φίλους του περιβάλλοντος το Σάββατο 25-7-2015 και ώρα 21.30, να δούμε όλοι μαζί στη συνοικία Παράδεισος (μέσα στο γήπεδο του Ατρομήτου, δίπλα στον ποταμό Πέλεκα και με θέα τον Όλυμπο) την καταπληκτική ταινία του Τζουζέπε Τορνατόρε «Σινεμά ο Παράδεισος».

Το Σινεμά Παράδεισος αφηγείται την ιστορία του Salvatore (το παρατσούκλι του είναι Toto), ενός ορφανού αγοριού το οποίο γεννήθηκε και έζησε σε ένα μικρό χωριό της Σικελίας στην δεκαετία του '40 και '50. Εκεί ανακαλύπτει τη μαγεία του σινεμά και γίνεται φίλος με το μηχανικό προβολής, τον οποίο κι αντικαθιστά όταν αυτός τυφλώνεται σ'ένα ατύχημα.

Ξεκίνησε τα μεσάνυχτα η εισβολή της Τουρκίας στην Συρία!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα 45 τουρκικά μαχητικά ξεκίνησαν επιδρομές κατά κουρδικών βάσεων και βομβάρδισαν κατοικημένες περιοχές. Κατά το σφυροκόπημα ξέσπασε φωτιά στα δασώδη βουνά της επαρχίας Duhok ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγω πως σκοτώθηκαν πολλοί άμαχοι πολίτες καθώς και το ηγετικό στέλεχος του PKK Murat Karayılan