Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δ. Καζάκης: Ψηφίζουμε «ΟΧΙ» στα μνημόνια και σ’ ολόκληρο το κατοχικό καθεστώς!

«Ο λαός είναι αποφασισμένος να πει ένα ηχηρότατο «ΟΧΙ» την ερχόμενη Κυριακή. Αυτό μεταδίδουν όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και γι’ αυτό κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, για να ματαιώσουν το δημοψήφισμα». Μ’ αυτά τα λόγια, ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης έδωσε το πολιτικό στίγμα των τελευταίων ημερών, μιλώντας στα εγκαίνια του κεντρικού περιπτέρου του Μετώπου, στην πλατεία Συντάγματος, το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Ιουλίου 2015.
Ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. υποστήριξε ότι «το ΝΑΙ σημαίνει δήμευση των καταθέσεων, των μισθών, των συντάξεων, της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας του Έλληνα πολίτη, όπως απαιτούν οι δανειστές. Το ΝΑΙ σημαίνει απελευθέρωση των απολύσεων χωρίς αποζημίωση, μονιμοποίηση του "έναντι" ανάλογα με την κρίση και το συμφέρον του εργοδότη, ανεργία και αναδουλειά για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, εξαθλίωση, συσσίτια, αυτοκτονίες και θανάτους γιατί δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη». Πρόσθεσε δε ότι «αν κυριαρχήσει το ΟΧΙ ο τόπος αλλάζει πορεία. Θα έλθει η δική μας σειρά και επί τέλους θα λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα και τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση. Ο τόπος θα γυρίσει μια καινούργια σελίδα».
Ο Δημήτρης Καζάκης διευκρίνισε ακόμα ότι «το ΟΧΙ αφορά στα μνημόνια και κάθε επί μέρους δέσμευση απέναντι στους δανειστές. Δεν αφορά μόνο σε μια συγκεκριμένη συμφωνία, αλλά σ’ ολόκληρο το κατοχικό καθεστώς που μας έχουν επιβάλει. Αν επικρατήσει την ερχόμενη Κυριακή ένα ισχυρό ΟΧΙ, ποια κυβέρνηση θα τολμήσει να αποδεχτεί και να εφαρμόσει όλα αυτά που απαιτούν οι δανειστές;»
Και κατέληξε λέγοντας ότι «έτσι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, έξω από το ευρώ και την Ε.Ε.»

Ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μετώπου και παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του κεντρικού περιπτέρου στην πλατεία Συντάγματος

Η βουλευτής της ΝΔ Αραμπατζή Φωτεινή στην Κατερίνη.


Σε λίγο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση για το ΝΑΙ στην Κατερίνη, καθώς και για την επίσκεψη της βουλευτή της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή.



Προβάδισμα του ΟΧΙ στην ψηφοφορία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ»


Παρότι μέχρι κάποιο σημείο το ΝΑΙ με το ΟΧΙ ήταν μαζί, βλέπουμε από σήμερα το πρωί, το ΟΧΙ να αποκτά μια διαφορά και να την αυξάνει όσο περνάει η ώρα.
Μέχρι στιγμής το ΟΧΙ συγκεντρώνει ποσοστό 54%, και το ΝΑΙ ποσοστό 41%.

Μένουν περίπου 24 ώρες ακόμα για να λήξει η ψηφοφορία, και περιμένουμε με ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα!

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Πέμπτη 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιεροδιδασκάλων «Κων/νος Οικονόμων ο εξ Οικονόμων».
Η Συνέλευση άρχισε με θ. λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεπτοκαρυάς, μετά την οποία τελέστηκαν αρτοκλασία και μνημόσυνο αποθανόντων κληρικών-εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα μεταξύ των μελών του Συνδέσμου και των Πρεσβυτερών που τους συνόδευαν, που περιλάμβανε Έκθεση πεπραγμένων, απολογισμό και κατάθεση προτάσεων. Αποφασίστηκε η επόμενη Συνέλευση να γίνει στον Μυστρά στις 5 Ιουλίου 2016.

Η Κατερίνη σε ρυθμούς EURO U-19!

Παρακολουθείστε μέσα από το επίσημο κανάλι των Εθνικών Ομάδων στο You Tube την πόλη της Κατερίνης να ετοιμάζεται για τους αγώνες της τελικής φάσης του EURO U-19 και τους κατοίκους αυτής να μιλούν για τη διοργάνωση και την Εθνική Ομάδα Νέων.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΧΙ

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου βγαίνουμε στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 7.30 μμ.
Λέμε το μεγάλο Ο Χ Ι στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Λέμε το μεγάλο Ο Χ Ι της ζωής μας για να κερδίσει η ίδια μας η ζωή

επιτροπή στήριξης του ΟΧΙ στην Πιερία


Δελτίο τύπου επιτροπής υποστήριξης του όχι


Μη μπερδεύεσαι, τα πράγματα είναι
πολύ πιο απλά από όσο νομίζεις

Από το ΟΧΙ σου δεν κινδυνεύεις εσύ, αλλά όλοι εκείνοι που σου ζητούν να ψηφίσεις ΝΑΙ.
Από το ΟΧΙ σου κινδυνεύουν όλοι εκείνοι που φωνάζουν σήμερα για την ταλαιπωρία των συνταξιούχων στις ουρές των ΑΤΜ, ενώ το βούλωναν όταν έπεφταν τα κλομπ των ΜΑΤ στα κεφάλια των τιμημένων γηρατειών που διαμαρτύρονταν για τις περικοπές στις συντάξεις τους.
Από το ΟΧΙ σου δεν κινδυνεύεις εσύ, αλλά ο Πορτοσάλτε που λέει ξετσίπωτα ότι είναι προπαγάνδα πως υπάρχει φτώχεια στην Ελλάδα, την ώρα που το μπαταχτζίδικο κανάλι του το παίζει φιλάνθρωπο συγκεντρώνοντας ρούχα και φάρμακα για τους φτωχούς.
Από το ΟΧΙ σου κινδυνεύουν οι διαπλεκόμενοι που δεκαετίες τώρα ρήμαζαν τη χώρα κι έχουν το θράσος να λένε ότι όλα καταστράφηκαν τους τελευταίους μήνες γιατί έχασαν τα ηνία της διακυβέρνησης απ’ τα χέρια τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ενόψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, κατά τη διάρκεια του οποίου η Πιερία θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η Κατερίνη έχει επιλεγεί από την ΕΠΟ σαν την "καρδιά της διοργάνωσης", σας ενημερώνουμε ότι:
 Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των γραφείων της ΕΠΣ Πιερίας, μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν εισιτήρια για τον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά σε ότι αφορά την περιοχή μας, δηλαδή την αναμέτρηση Αυστρία-Γαλλία (6 Ιουλίου, ώρα 21:00) στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.
 Η ΕΠΣ Πιερίας έχει φροντίσει για την κάλυψη των πιθανών αναγκών σας και, ευρισκόμενη σε  συνεργασία μαζί σας, προσπαθεί να συμβάλει στην μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν για να εκπληρώσουμε τον κοινό στόχο μας εξαιτίας της τρέχουσας συγκυρίας, αλλά πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε έχει τη δύναμη να προσφέρει στιγμές χαράς και απόδρασης -έστω προσωρινής- από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.
 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συστράτευσή σας στον κοινό στόχο του Πιερικού ποδοσφαίρου και αναμένουμε την ανταπόκρισή σας για να εκπέμψουμε ένα μήνυμα ενότητας και να αποδείξουμε ότι πράγματι η καρδιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χτυπά στην Κατερίνη.
          Για  το  Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                               Δημήτριος Ελευθεριάδης                            Κωνσταντίνος Ορφανίδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 4Ο ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ – ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο του Πάρκου Κατερίνης με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε από το σύλλογο Κρητών Πιερίας «Το Ξαθέρι» το 4ο Ξαθεριώτικο Δρώμενο, αφιερωμένο στα 50 χρόνια της δισκογραφικής δουλειάς του μεγάλου κρητικού καλλιτέχνη Χαράλαμπου Γαργανουράκη.
Το κοινό που είχε κατακλύσει το θέατρο ενθουσιάστηκε τόσο από την παρουσία των χορευτικών τμημάτων και τη χορωδιακή ομάδα του συλλόγου, όσο και από τους ήχους της λύρας και το τραγούδι του κρητικού καλλιτέχνη, καθώς και των μουσικών που τον πλαισίωναν, Ν. Καραβυράκη, Φ. Μουρτζάκη και Κ. Αεράκη.

Μπέττυ Σκούφα: Την Κυριακη το "ΟΧΙ" στους εκβιασμους θα νικησει.


Κατερίνη, 2 Ιουλίου 2015

Ο λαος θα πρεπει νηφαλια και ψυχραιμα να αναλογιστει σε ποιον ανηκει ο πανικος και ο φοβος.
ο πανικος των τραπεζων και τραπεζιτων, των καναλαρχων, του μεγαλου αφορολογητου μεχρι τωρα κεφαλαιου, δεν μας ανηκει.
Είναι ολος δικος τους.
Μην τους αφησουμε να μας χαλασουν την ηρεμια και να θολωσουν το κριτηριο μας.
Την Κυριακη το "ΟΧΙ" στους εκβιασμους θα νικησει.

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Βουλεύτρια ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιερίας

Tο συννεφάκι που δεν ήθελε να βρέξει

Ένα συννεφάκι διαφορετικό, ένα συννεφάκι αγαπητό στα παιδιά δεν θέλει να βρέξει και να μετατραπεί σε νερό. Οι υδρατμοί όμως ταλαιπωρούνται από τα πολλά ταξίδια και αρχίζουν να βαραίνουν. Τον συμβουλεύουν να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει να βρέξει για να ολοκληρώσει τον κύκλο του. Το συννεφάκι ακούει την εσωτερική του φωνή, τους υδρατμούς, και πείθεται να βρέξει και να ξεδιψάσει τον κόσμο.
Μουσικό Αερόστατο, ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης). ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

           
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί (μετά από την αναβολή της 26ης Ιουνίου )την 6η  Ιουλίου  2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Eκλογή Προέδρου και Γ .Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
- Οικονομικός, Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης.
- Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.
  Για το Δ.Σ.


        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ                         ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σήμερα Πέμπτη 02 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Πάρκου «Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία…»

Μουσικό αφιέρωμα στην Πανσέληνο, στο ολόγιομο φεγγάρι, σύμβολο της ζωής, της ομορφιάς,  του έρωτα συνδιοργανώνουν το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, την Πέμπτη 02 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Πάρκου.
Η συναυλία φέρει τον τίτλο «Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία…» με την Ορχήστρα και τη Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου να παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες ξένων και Ελλήνων συνθετών με σημείο αναφοράς την Πανσέληνο, που πλέκει όνειρα, ταξιδεύει και μαγεύει.
Fly me to the moon, Χάρτινο το φεγγαράκι, Φεγγάρι μάγια μου ’κανες, Moon river, Canzone  del  mal di  luna, Το φεγγάρι κάνει βόλτα κ.ο.κ. είναι ορισμένες μόνο από τις συνθέσεις, που θα ρίξουν φως στη νύχτα, ενώ υπόσχονται να διαμορφώσουν μουσική ατμόσφαιρα μοναδική και υποβλητική.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Διδασκαλία – Ενορχήστρωση – Διεύθυνση: Δημήτρης Καραπινίδης
Διδασκαλία φωνών: Μιχάλης Καρυοφυλλίδης

ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Διδασκαλία – προσαρμογή φωνών: Παπαϊωάννου Μαρία – Βασιλειάδης Λουκάς
Διεύθυνση: Παπαϊωάννου Μαρία
Πιάνο: Βασιλειάδης Λουκάς – Παυλίδης Σάββας

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς υπογράφει ο Δημήτρης Σιακάρας, σκηνοθέτης – ηθοποιός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ελληνοκυπριακή Χορευτική Συνάντηση στην κεντρική πλατεία της Παραλίας

Ένα αφιέρωμα στην πλούσια και πολύμορφη Ελληνοκυπριακή μουσικοχορευτική παράδοση, μία  γιορτή πολιτισμού που θα ξεναγήσει το κοινό σε αυθεντικά τραγούδια και δεξιοτεχνικούς  χορούς κάθε γωνιάς του Ελληνισμού θα πραγματοποιηθεί, την Δευτέρα 06 Ιουλίου και ώρα 20:30, στην κεντρική πλατεία της Παραλίας.

Η Ελληνοκυπριακή χορευτική συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης «Πιερίδων Μουσών» (45η επέτειος για τις ζωντανές παραδόσεις του CIOFF), υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας, τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Παραλίας, ενώ γίνεται για την υποστήριξη της 70ης επετείου εορτασμού της UNESCO.



Στην εκδήλωση χορεύουν και τραγουδούν:
-        Χορευτικό Συγκρότημα «ΚΙΜΩΝ» Ξυλοτύμβου Κύπρου
-        «ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας & περιχώρων
-        Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας
-        Χορευτικό Τμήμα Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.


ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Αγαπητοί συμπολίτες,
Λίγες ώρες πριν βρεθούμε μπροστά στην κάλπη, σας καλώ να ψηφίσετε με μοναδικό γνώμονα το αύριο της χώρας και των παιδιών μας.
Οι εικόνες των τελευταίων ημερών δεν μπορούν  να κάνουν κανέναν μας να αισθάνεται περήφανος. Η ενότητα και η ψυχραιμία είναι όσα μας απέμειναν.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Η ψήφος σου θα καθορίσει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας. 
Την Κυριακή δεν πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα σε κανέναν να παίξει «τζόγο» με το μέλλον μας. Αποφασίζουμε να βγούμε από την απομόνωση, να πάρουμε βαθιά ανάσα και να προχωρήσουμε. Όλοι μαζί.
Την Κυριακή  θα πω  «ΝΑΙ στο ΝΑΙ». Θα ψηφίσω «ΝΑΙ στην Ελλάδα» της Ευρώπης 

Κώστας Κουκοδήμος

DANCE FOR A CAUSE

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Almira Beach Bar  και τον Viva 88.3Fm για την φιλοξενία και διοργάνωση του Dance for a cause, μιας εκδήλωσης αγάπης, εκτίμησης και αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς του Τμήματός μας στην τοπική κοινωνία, όπου μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί για την αγορά διασωστικού εξοπλισμού.

Επίσης να ευχαριστήσουμε, τους χορηγούς μας οι οποίοι στάθηκαν κοντά μας και σε αυτήν την εκδήλωση και πιο συγκεκριμένα το Bistro49, τους Μύλους Παγγέλα Α.Ε., το Κουρείο Γιώργος Καραΐσκος, το Γράφημα και τα Αυγά Ξυδούς Η.,  το προσωπικό του Beach Bar Almira και τους μουσικούς παραγωγούς του Viva 88.3Fm, οι οποίοι προσέφεραν και αυτοί εθελοντική εργασία ως …… Καλοί Σαμαρείτες.

 Με την ενέργειά αυτή, αποδείξαμε περίτρανα πως όλοι μαζί μπορούμε. 

Μια βιαστική ηλιαχτίδα φεύγει από τον ήλιο πριν την βαφτίσουν, ταξιδεύει και επισκέφτεται τη Γη, όπου βοηθάει πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους! η ακτινοβολία της όμως μειώνεται κάθε φορά μέχρι που το βόρειο σέλας τη βοηθάει να επιστρέψει στον ήλιο για να ξεκουραστεί και να αφηγηθεί στις αδελφές της το υπέροχο ταξίδι της!

Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ είναι μια ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά και όσους νιώθουν για πάντα παιδιά!
Το αερόστατο πετάει μέσω της συχνότητας του ράδιο Ενημέρωση 92,2 fm Κατερίνης αλλά μπορείτε να το ακούσετε και μέσω του e-radio στη διεύθυνση http://www.e-radio.gr/Enimerosi-922-Katerini-i653/live κάθε Σάββατο και Κυριακή (σε επανάληψη) 9-10 το πρωί.
Η Δομνίκη Καράντζιου, Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Λεωνίδας Βαϊόπουλος συγγράφουν παραμύθια, αφηγούνται και παρουσιάζουν την εκπομπή.
Περιμένουμε να μας επισκεφτείτε και στο μπλογκ μας mousikoaerostato.blogspot.com

Το πρόγραμμα της σημερινής εκδήλωσης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο πάρκο Κατερίνης.



Συνεχίζεται η δωρεάν διανομή εισιτηρίων για το UNDER19. Δευτέρα 9:00 το βράδυ στην Κατερίνη, Αυστρία-Γαλλία!


ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Παρασκευή 3/6 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 7 μ.μ λέμε όλοι ηχηρό ΟΧΙ στα μνημόνια και στα απαράδεχτα τελεσίγραφα με τα σκληρά μέτρα.



Στον αυταρχισμό και στην λιτότητα, την Κυριακή η Πιερία απαντά με δημοκρατία,με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα!

Η Ευρώπη είναι το κοινό σπίτι των λαών της.Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και φιλοξενούμενοι.


Στις 5 Ιουλίου η πατρίδα μας στέλνει μήνυμα αξιοπρέπειας και δημοκρατίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 20:00 η Πιερία διαδηλώνει για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Την ώρα που θα διεξάγεται η πιο κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της νεότερης ιστορίας μας οι κάτοικοι της Πιερίας θα δώσουν το παρών με ένα και μόνο στόχο.

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρώπη. Ένα GRexit θα εξελιχθεί γρήγορα σε κοινωνικό και οικονομικό εφιάλτη.

Η συγκέντρωση οργανώνεται διαδικτυακά και καλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας που θέλουν την χώρα μας στην Ευρώπη να είναι εκεί.

Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου.

Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές.

Γεννηθήκαμε στην Ευρώπη και θα παραμείνουμε στην Ευρώπη.Σας περιμένουμε όλους σε μια ειρηνική, διαφορετική πορεία από όσες έχουμε συνηθίσει.

Ραντεβού την Πέμπτη το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.


Πιερία. Ελλάδα. Ευρώπη. Δημοκρατία.