Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Το πρώτο ραδιοφωνικό σποτ της καμπάνια του ΟΧΙ




«Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία…» με την Ορχήστρα και τη Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου

Μουσικό αφιέρωμα στην Πανσέληνο, στο ολόγιομο φεγγάρι, σύμβολο της ζωής, της ομορφιάς, του έρωτα συνδιοργανώνουν το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, την Πέμπτη 02 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Πάρκου.

Η συναυλία φέρει τον τίτλο «Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία…» με την Ορχήστρα και τη Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Σχολείου να παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες ξένων και Ελλήνων συνθετών με σημείο αναφοράς την Πανσέληνο, που πλέκει όνειρα, ταξιδεύει και μαγεύει.


Fly me to the moon, Χάρτινο το φεγγαράκι, Φεγγάρι μάγια μου ’κανες, Moon river, Canzone del mal di luna, Το φεγγάρι κάνει βόλτα κ.ο.κ. είναι ορισμένες μόνο από τις συνθέσεις, που θα ρίξουν φως στη νύχτα, ενώ υπόσχονται να διαμορφώσουν μουσική ατμόσφαιρα μοναδική και υποβλητική.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Για ακόμα μια χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης κάνει το καλοκαίρι στην πόλη πιο κινηματογραφικό!

Συνεχίζοντας την παράδοση που δημιουργήθηκε, με τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου για 15 χρόνια στην ταράτσα του δημαρχείου και τις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων δύο χρόνων στο θεατράκι του πάρκου, η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, συνεχίζει να δίνει τις ανάσες δροσιάς, ψυχαγωγίας και πολιτισμού που όλοι
χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες!

Οι προβολές θα διεξαχθούν με δωρεάν είσοδο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και περιλαμβάνουν αφιερώματα στον Ισπανόφωνο κινηματογράφο, στον κινηματογράφο του Μαρόκου και στο Βαλκανικό σινεμά.


Συνδιοργανωτές των προβολών είναι ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, το Φεστιβάλ Ολύμπου, το Ινστιτούτο Θερβάντες και οι πρεσβείες των χωρών προέλευσης των ταινιών (Μαρόκο, Ισπανία, Αργεντινή, Βενεζουέλα).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΣΤΗΡΙΖΩ" ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ
 Κατερίνη 1/7/15
Προς κ. Wolfgang Schäuble.

Κυριε Schäuble Οι μητέρες του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ του Ν.Πιερίας HELLAS με το διακριτικό τίτλο ΣΤΗΡΙΖΩ, αποφασίσαμε να σας αποστείλουμε αυτή την επιστολή, έχοντας την πεποίθηση, ότι μπορείτε να μείνετε στην Ιστορία της Ευρώπης ως ο Ηγέτης που θα πραγματώσει την μία και κυρίαρχη ιδεολογία της, αυτή της συμπερίληψης όλων των μελών της, δυνατών και αδυνάτων.
Εμείς οι μητέρες που μεγαλώνουμε παιδιά με αναπηρία, ένα πράγμα έχουμε μάθει πολύ καλά: όλα τα μέλη της οικογένειας παραμερίζουμε το Εγώ και λειτουργούμε στο Εμείς, προκειμένου να βρούμε λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις ισότιμης συμπερίληψης του παιδιού μας με αναπηρία στην οικογένεια μας και στην κοινωνία μας.

10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Ιουνίου οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου στη λίμνη της Καστοριάς, με πλούσιο πρόγραμμα από πλευράς αγωνισμάτων ( 19 αγωνίσματα όλων των κατηγοριών) και πολλές συμμετοχές (πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες από 13 συλλόγους, σε 185 πληρώματα).Οι αγώνες συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα στη κατηγορία παίδων κορασίδων, καθώς είναι η τελευταία διασυλλογική διοργάνωση πριν τη διεξαγωγή του 82ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στη Καστοριά σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες (17-19 Ιουλίου)  
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε στους αγώνες με 27 κωπηλάτες και κωπηλάτριες σε 13 πληρώματα που κατέκτησαν 10 μετάλλια (2 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα) υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Γιώργου Μπικογιάννη και Κατερίνας Φυτοπούλου.
Χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο αγώνισμά τους κατέκτησαν οι:

Επιτροπή στήριξης του ΟΧΙ: Δεξιούς κι αριστερούς «μη έχοντες» το ίδιο μέλλον μας ετοιμάζουν αν δεν πούμε ΟΧΙ


Μας ζητούν να μην πούμε ΟΧΙ την Κυριακή.
Μας πιέζουν να πούμε ΝΑΙ σε χειρότερη φτώχεια απ’ αυτήν που μας έφεραν τα τελευταία πέντε χρόνια.
Μας τρομοκρατούν να πούμε «ΝΑΙ, καλός είναι κι ο μισθός των 300 ευρώ, γιατί είμαστε Βαλκάνιοι κι αυτό μας αξίζει», που λέει κι ο Τόμσεν του ΔΝΤ -σε λίγο θα μας ζητήσουν να δουλεύομε ως εθελοντές, άμισθοι, για να μη μας διώξουν απ’ το ευρώ, λες και το ευρώ είναι δικό τους χρήμα και όχι των λαών της Ευρώπης.

Σαμαράς, Βενιζέλος και Γιωργάκης Παπανδρέου, αυτοί που επί πέντε χρόνια έκαναν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους, μας ζητούν να πάμε χέρι-χέρι μαζί τους και να πούμε ΝΑΙ.

Εθνικοί εργολάβοι- καναλάρχες, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος και η παρέα τους (που, όσο εμείς χάναμε τα μαγαζιά μας, τις μικρές μας επιχειρήσεις, τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, τα προς το ζην, αυτοί συνέχιζαν να πλουτίζουν και ν’ αυγατίζουν τις περιουσίες τους), μας ζητούν να πούμε μαζί τους ΝΑΙ.

Κραδαίνουν το φόβο πάνω από τα κεφάλια των φτωχών και των φτωχοποιημένων απ’ αυτούς μικρομεσαίων και αγροτών.
Μας ζητούν να μη σηκώσουμε κεφάλι, γιατί θα μας το κόψουν μια και καλή.

Ε, ΟΧΙ λοιπόν. Δεξιοί κι αριστεροί «μη έχοντες», όσοι μαζί τα πάθαμε όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων, δε γίνεται πάμε χέρι-χέρι μαζί με κείνους που όλοι μαζί τα φάγανε.
Ενωμένοι κι αποφασιστικοί θα τους πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ. 
Γιατί έχουμε δει σκηνές από το μέλλον που μας ετοιμάζουν, τις έχουμε ζήσει στο πετσί μας.
Γιατί θέλουμε να μείνουμε στην Ευρώπη, όχι ως δούλοι-τρίδουλοι, αλλά ως πολίτες, όρθιοι κι αξιοπρεπείς.

Επιτροπή Στήριξης του ΟΧΙ
στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου

Το ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας

Γιατί ΟΧΙ

Πέντε χρόνια, έχουμε υποστεί μια συνταγή φτώχειας που δεν μας έβγαλε πουθενά. Πέντε χρόνια θυσίες, πήγαν χαμένες. Ένας στους τρεις άνεργος, άλλοι δουλεύουν για χαρτζιλίκι, τα μαγαζιά συνεχίζουν να κλείνουν, η παραγωγική οικονομία σβήνει και το χρέος ανεβαίνει.

Οι θεσμοί ζητούν να συνεχίσουμε στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο και το ίδιο θα μας ζητήσουν ξανά και ξανά σε μερικούς μήνες. Να υποθηκεύσουμε γενιές παιδιών που δεν έχουν ακόμα γεννηθεί. Αλλά ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Οι ζωές μας καταστρέφονται.

Και τώρα μας στέλνουν και τελεσίγραφα!

Πέντε χρόνια ΝΑΙ και διέξοδος πουθενά.

Είναι η ώρα του ΟΧΙ!

ΟΧΙ αξιοπρέπειας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης.

ΟΧΙ, για εμάς, για τις επόμενες γενιές και για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Σύσκεψη πριν από λίγο για τα αδέσποτα ζώα και το κυνοκομείο στο Δημαρχείο Κατερίνης (Αναζητούνται φιλόζωοι για να υιοθετήσουν σκυλιά που κινδυνεύουν με ευθανασία)

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στις 3:00 η πενταμελής επιτροπή του Δήμου Κατερίνης για τα αδέσποτα υπό την Προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Βαϊνά και με την συμμετοχή των φιλοζωικών σωματείων της πόλης μας.

Ο κ. Βαϊνάς ενημέρωσε τα σωματεία για την πρόθεση του Δήμου Κατερίνης να απομακρύνει τόσο από την Παραλία αλλά και από την Κατερίνη τα σκυλιά που μαζεύονται σε αγέλες και είναι επικίνδυνα για τον κόσμο.

Όπως είπε ο Δήμος Κατερίνης αναλαμβάνει την σίτιση και την ιατρική φροντίδα των αδέσποτων αν οι φιλόζωοι μπορέσουν να βρουν χώρους όπου τα σκυλιά θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν, ενώ συμπλήρωσε ότι θα αναλάβει και τις εργασίες όπου και αν χρειαστούν για περίφραξη και βελτίωση αυτών των χώρων.

Το θέμα όμως που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της επιτροπής ήταν η πρόταση του κ. Βαϊνά εφόσον δεν βρεθεί κάποια άλλη λύση, της ευθανασίας των σκυλιών που βρίσκονται ήδη μέσα στο κυνοκομείο.

Όπως μας είπε τα σκυλιά πρέπει να βγουν από το κυνοκομείο, αλλά όλα είναι ή επιθετικά, ή άρρωστα, ή γέρικα.

Θα ακολουθηθεί μια διαδικασία κατά την οποία τα σκυλιά αυτά θα φωτογραφηθούν, θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με τα στοιχεία τους (ηλικία-ιατρικό ιστορικό) και στη συνέχεια θα απευθυνθεί ο Δήμος Κατερίνης στα φιλοζωικά σωματεία και σε όποιον φιλόζωο το επιθυμεί για να υιοθετήσουν τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Όσα σκυλιά δεν υιοθετηθούν τελικά, θα θανατωθούν με την μέθοδο της ευθανασίας…


Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» θα ζητήσει από τον Δήμο Κατερίνης τις φωτογραφίες και τους φακέλους των σκυλιών ώστε να τις αναρτήσουμε σε μια προσπάθεια εύρεσης φιλόζωων για να γλυτώσουν τα σκυλιά αυτά την ευθανασία.

Επικοινωνία Γ.Γκιρτζίκη με Γ.Γκούμα

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γεώργιος Γκιρτζίκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Γκούμα, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.

Ο κ. Γκιρτζίκης ευχήθηκε στον κ. Γκούμα, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του Ομοσπονδιακού προπονητή, καλή επιτυχία και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως η Εθνική Νέων θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτήν την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και πως οι προσπάθειες των διεθνών θα στεφθούν με επιτυχία.

Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία (Ρ.Α.Π.). ΚΕΔΕ. Η παράσταση έλαβε τέλος..

Η αυθαίρετη απόφαση που έλαβε ο πρόεδρος Γ. Πατούλης για συμμετοχή της ΚΕΔΕ στην επιτροπή στήριξης του «ΝΑΙ», ερήμην του διοικητικού συμβουλίου, απέδειξε πως οι εντολές της «Συγγρού» απομάκρυναν και τα τελευταία κουρέλια του δήθεν ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού.
Στη συνέχεια, συνεδρίαση ΚΕΔΕ 29/6/2015, ακολούθησε το θέατρο του παραλόγου.
Χαρακτηριστική είναι η αντιδημοκρατική προτροπή του επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ Αποστόλη Κοιμίση, δημάρχου Αμφιλοχίας, για ακύρωση της διενέργειας του δημοψηφίσματος, μπλοκάροντάς το με την αδράνεια! των υπηρεσιών των δήμων. Προτροπή διανθισμένη με το επιχείρημα πως ο λαός δε ξέρει και το «ΟΧΙ» στους δανειστές θα είναι Αρμαγεδών. Μέχρι και «τα Ζόμπι θα βγούν στους δρόμους αν ψηφιστεί το ΟΧΙ» υποστήριξε με έμφαση.
Το μνημονιακό μπλόκ στην αυτοδιοίκηση ξεπέρασε κάθε όριο. Ακόμη και τη ρητή καταγγελία της παράταξής μας στις αποφάσεις τους και τη στάση τους, η οποία οδήγησε στην αποχώρηση μας από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, την μετέτρεψαν σε «ομόφωνη απόφαση» και την έστειλαν σε όλους τους αιρετούς της χώρας με προφανή σκοπό την παραπλάνησή τους και τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.
Οι δυνάμεις των προθύμων με εργαλείο το φόβο δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα χρησιμοποιώντας κάθε μέσο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διάγγελμα του Πρωθυπουργού από στιγμή σε στιγμή.


Αι Σιχτίρ στους ευρωληστές που θέλουν να κλέψουν τις καταθέσεις, τις συντάξεις, τους μισθούς, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Του Δημήτρη Καζάκη

Κινδυνεύουν οι καταθέσεις! Αυτό φωνάζουν οι άθλιοι κονδυλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ναι κινδυνεύουν. Αλλά από ποιους; Από τους τραπεζίτες εγχώριους και μη. Μόνο αν οι Ευρωπαίοι προχωρήσουν σε κλοπή των καταθέσεων, όπως έκαναν στην Κύπρο. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να κινδυνεύσουν οι καταθέσεις.

Ακόμη κι αν χρεοκοπήσουν οι τράπεζες, οι καταθέσεις είναι εγγραφές που κάλλιστα μεταφέρονται με την εγγύηση του κράτους στα νέα τραπεζικά ιδρύματα, που θα υπάρξουν στη θέση των χρεοκοπημένων συστημικών τραπεζών. Η Αργεντινή όπου οι τράπεζες έκλεισαν με μιας στις αρχές του 2002 και οι τραπεζίτες έφαγαν τις καταθέσεις με την κάλυψη του ΔΝΤ και της κυβέρνησης, οι καταθέσεις επιστράφηκαν στο ακέραιο από τις κυβερνήσεις Κίχνερ που διέγραψαν το χρέος και έδιωξαν το ΔΝΤ.

Προς Διοικητή Νοσοκομείου Κατερίνης:


Παρασκευή 3/6 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη στις 7 μ.μ λέμε όλοι ηχηρό ΟΧΙ στα μνημόνια και στα απαράδεχτα τελεσίγραφα με τα σκληρά μέτρα. Στον αυταρχισμό και στην λιτότητα, την Κυριακή η Πιερία απαντά με δημοκρατία, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα! Η Ευρώπη είναι το κοινό σπίτι των λαών της. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και φιλοξενούμενοι. Στις 5 Ιουλίου η πατρίδα μας στέλνει μήνυμα αξιοπρέπειας και δημοκρατίας σε ολόκληρο τον κόσμο.


Πανικός από το πρωί σε όλες τις τράπεζες της πόλης μας από τους συνταξιούχους που περιμένουν στην ουρά για...120 ευρώ!


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ενημερώνει όσους επισκέπτονται ή πρόκειται να επισκεφθούν την Ελλάδα, ότι τα μέτρα  περιορισμού στην κίνηση κεφαλαίων που επέβαλλε η Ελληνική Κυβέρνηση, δεν αφορούν όσους επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές ή αναλήψεις μέσω ΑΤΜ κάνοντας χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.
Επισημαίνεται παράλληλα ότι υφίσταται απόλυτη επάρκεια τόσο καυσίμων όσο και όλων των προϊόντων και υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν την εύρυθμη ζωή των επισκεπτών της τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια και στα νησιά.
Η Ελλάδα συνεχίζει να εγγυάται την υψηλού επιπέδου ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες της που την έχουν καταστήσει κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ως μέλος της Ελληνικής Κυβέρνησης, δηλώνει ότι ο Ελληνικός τουρισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών μας. Οι τουρίστες μας που βρίσκονται ήδη εδώ αλλά και αυτοί οι οποίοι προγραμματίζουν να έρθουν, δεν πρόκειται να επηρεαστούν καθόλου από τα γεγονότα και ότι μπορούν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ...

ΘΕΜΑ: ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας ομόφωνα αποφάσισαν σε έκτακτη συνεδρίαση, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, να απευθύνουν επιστολή – έκκληση προς τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα για άμεση συμφωνία με τους εταίρους ώστε να επανακάμψει η λειτουργία του Κράτους και του επιχειρείν και να αποφευχθεί μια επικείμενη εθνική τραγωδία.

 Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Αναβάλλεται το 4ο Αντάμωμα Κρητών και Φίλων

O Σύλλογος Κρητών Ν. Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» αναβάλλει το 4ο Αντάμωμα Κρητών και φίλων, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 05 Ιουλίου, στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης.

Νεότερη ημερομηνία θα ανακοινωθεί.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.




Από το Δ.Σ.