Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΤΡΩΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 14ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ



Παλαίμαχοι Πιερικού-Βετεράνοι ΠΑΟΚ: 29 Ιουνίου για τη μικρή Ηλιάνα!

Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 29 Ιουνίου, με στόχο την ενίσχυση της οικογένειας ενός μικρού παιδιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα και κατάγεται απο την περιοχή μας.
Παλαίμαχοι Πιερικού και Βετεράνοι ΠΑΟΚ, θα παίξουν για την μικρή Ηλιάνα που πάσχει απο εγκεφαλίτιδα, σε ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Εξοχή Πιερίας.
Δόξες και ποδοσφαιρικές φιγούρες του παρελθόντος, θα αγωνισθούν ώς αντίπαλοι σε ένα παιχνίδι στο οποίο στόχος θα είναι η νίκη της μικρής Ηλιάνας.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες ώστε να δραστηριοποιηθεί όλη η περιοχή απο την οποία κατάγεται η οικογένεια του μικρού κοριτσιού αλλά και η ευρύτερη Πιερία, ώστε στο γήπεδο να μην "πέφτει καρφίτσα" κυριολεκτικά και να πουληθούν όλα τα εισιτήρια τα οποία θα τυπωθούν ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η οικογένεια της Ηλιάνας.


Είναι μια απο τις πολλές φορές που οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, έχουν πιστοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο με την συμμετοχή τους, το σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο παράγουν.

Την 4η θέση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ γυναικών κατέλαβαν οι Νικολαϊδου Κατερίνα και Ασουμανάκη Σοφία και έτσι θα αγωνιστούν αύριο στον μικρό τελικό του αγωνίσματος


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΕΡΖΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΟΙΜΠΛΕ!!!



Στην επιστολή ο κ. Αναστάσιος Τερζής αναφέρει πρώτον ότι οι Γερμανοί στρατιώτες κατά την υποχώρηση τους εγκατέλειπαν όσους δικούς τους στρατιώτες ήταν άρρωστοι οι ανάπηροι για να μην τους έχουν βάρος…

Παρά όμως αυτό το γεγονός οι Έλληνες τους περιέθαλπαν και τους παρείχαν ότι χρειαζότανε μέχρι να αναρρώσουν οι Γερμανοί και μετά τους προωθούσαν πίσω στην χώρα τους!

Αυτούς που δολοφονούσαν και έκαιγαν τα πάντα στο πέρασμα τους!

Αυτό είναι το μεγαλείο του Έλληνα!!!

Δυο ακόμη σημαντικά στοιχεία που αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Τερζής είναι τα εξής:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. 29 ΜΑΪΟΎ 2015. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Α΄ΣΕΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ)


3ο Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης


Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Δήμου Κατερίνης


Τα νέα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης προς Παραλία και Κατερινόσκαλα (Ολυμπιακή Ακτή)


​Στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τα Δικαιώματα των Παλαιστινίων Κρατουμένων ο Ζήσης Ζάννας


Ο Βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Ζήσης Ζάννας, θα επισκεφτεί το Βερολίνο προσκεκλημένος από την Ευρωπαϊκή Συμμαχία για την υπεράσπιση των Παλαιστινίων Κρατουμένων για να απευθύνει χαιρετισμό και να συμμετέχει στις εργασίες του «2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τα Δικαιώματα των Παλαιστίνιων Κρατουμένων».

 Παράλληλα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κόμματα και οργανώσεις της
​Αριστεράς, με παλαιστινιακές οργανώσεις και εκπροσώπους της παλαιστινιακής κυβέρνησης.


Τέλος θα έχει επαφές και με την Ελληνική Κοινότητα στο Βερολίνο.

Απόφαση νέας οριοθέτησης περιφερειών Σχολικών μονάδων Κατερίνης

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε το οριστικό σχέδιο με τα νέα όρια φοίτησης των Δημοτικών Σχολείων της Κατερίνης.



Οι εγγραφές στα τρία νέα σχολεία θα γίνουν ως εξής:

Του 17 Δημοτικού Σχολείου θα γίνονται στο 11ο.
Του 18ου Δημοτικού Σχολείου θα γίνονται στο 12ο.
Του 19ου Δημοτικού Σχολείου θα γίνονται στο 9ο.

Παραμένει ο άδικος όρος ότι ο μαθητής της Α΄ τάξης Δημοτικού ασχέτως αν έχει αδέρφια στο προηγούμενο σχολείο μεταγράφεται στο νέο και έτσι οι γονείς θα πρέπει να αποφασίσουν αν χωρίσουν την οικογένεια τους στα δυο..

Παραμένουν σχεδόν όλες οι αδικίες στον χάρτη και στα όρια, κάτι που σαν "ΑΛΗΘΕΙΑ" τις έχουμε επισημάνει αρκετές φορές και θα απασχολήσουν τον νέο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αλλά και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας το αμέσως επόμενο διάστημα...

Άγνωστο τι θα γίνει με τις ενστάσεις της Ένωσης Γονέων στην ΔΕΠ (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας)..




Καλημέρα, Σάββατο σήμερα 30/5/2015