Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΤΕΛΙΚΟ: ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: 68-70 Με μεγάλη ανατροπή! Στον τελικό του Final 4 ο Ολυμπιακός!!!


Ο Θάνος Μωραίτης στην Κατερίνη.



Τη Δευτέρα 18 Μαίου 2015 το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πιερίας παρουσία του Θάνου Μωραΐτη υπεύθυνου του Τομέα Βιώσιμης Ανάπτυξης & με τη συμμετοχή του Λάμπρου ΝΙκολαϊδη και του Μάκη Κελεσίδη από τον Τομέα Αυτοοργάνωσης θα έχει συναντήσεις και εκδηλώσεις επικοινωνίας με φορείς και τους πολίτες της Κατερίνης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 18.00 σας προσκαλούμε σε Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Επικοινωνίας (στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης) με τον Θάνο Μωραΐτη.
         
Με εκτίμηση για το ΚΙΝΗΜΑ
Εμμανουήλ Κοσμαδάκης

Η καλύτερη ΜουσικοΘεατρική Παράσταση φέτος στην Κατερίνη από το ΤΕΕ Ε.Α. Κατερίνης. (Φωτογραφίες-Βίντεο)




Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα σας, προκειμένου να εισαχθείτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανοίγοντας μια νέα δημιουργική σελίδα στη ζωή σας από την οποία θα κερδίσετε εφόδια για την μέλλον σας. Με συγκέντρωση, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση θα κατορθώσετε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, αξιοποιώντας τις γνώσεις που με κόπους και  θυσίες τα προηγούμενα χρόνια αποκομίσατε.

Αναμφισβήτητα, η δοκιμασία των πανελλαδικών δεν αποτελεί τη μοναδική και καθοριστική ευκαιρία από την οποία θα εξαρτηθεί μια σίγουρη και επιτυχημένη πορεία, καθώς η ζωή βρίσκεται μπροστά σας και είναι ένας διαρκής αγώνας με πολλές ευκαιρίες τις οποίες και αργότερα μπορείτε να εκμεταλλευθείτε για να ανοίξετε τα φτερά σας και να κτίσετε το μέλλον σας. Άλλωστε και μια αποτυχία μας πεισμώνει, μας δυναμώνει και δεν πρέπει να  μας απογοητεύει, αντίθετα οφείλουμε στα όνειρά μας να συνεχίζουμε  με μεγαλύτερο ζήλο για την επίτευξη των φιλοδοξιών μας.

Καλή δύναμη εύχομαι και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που με αγάπη σας εμψυχώνουν και σας συμπαραστέκονται σ΄αυτή σας την προσπάθεια που για πολλούς από εσάς είναι στόχος ζωής και αφετηρία για μια νέα αρχή.




            

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον «Άρχοντα Αγιογράφο Πατριαρχείου Αλεξανδρείας» για το νέο του έργο τέχνης στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καιρού Αιγύπτου. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)


Μετά το πέρας με τους συνεργάτες μπροστά στο έργο.

Κύριε  Ξενόπουλε πόσο σημαντικό είναι για σας να κάνετε  ένα ψηφιδωτό έργο για το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας;
         
          Είναι όντως σημαντικό και όχι μόνο για το πρόσφατο ψηφιδωτό. αλλά για όλη την συνεργασία μου με το Πατριαρχείο και το κυριότερο να συνεργάζεσαι με τον ίδιο τον Πατριάρχη.
Είναι δε και πολύ  βαριά η ευθύνη το να αναλαμβάνεις ένα έργο από τον ίδιο τον Πατριάρχη.
Βέβαια όταν  αναλαμβάνεις ένα έργο πάντα έχεις την ευθύνη, όμως  στην συγκεκριμένη περίπτωση, το να σε εμπιστεύεται ο Πατριάρχης , τα πράγματα δυσκολεύουν και η  όλη εργασία επιφορτίζεται και με άγχος.

Η τοποθέτηση του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Ζήση Ζάννα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της ημερήσιας διάταξης για την "Κύρωση της από 27 Μαρτίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη βιωσιμότητα της «Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε.» και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές» (Α' 35) και άλλες διατάξεις"


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Α.Κ καθηγητών ν.Πιερίας.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

ΨΗΦΙΣΑΝ : 586
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΛΑΒΑΝ:
ΨΗΦΟΙ               ΕΔΡΕΣ
Α.Α.Κ 185               2
Κ.Ε.Ε 161               2
ΔΑΚΕ 133               2
ΑΓ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ(ΠΑΜΕ) 88
ΑΓ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ 10
ΛΕΥΚΑ 9

"ΦΥΣΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΑΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ Ε.Α. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου-Δήμου Κατερίνης.


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 18 Μαΐου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:

Χωρίς εφημερίδες σήμερα, λόγω απεργίας των πρακτορείων Διανομής Τύπου



Εικοσιτετράωρη στάση εργασίας κήρυξαν τα πρακτορεία Διανομής Τύπου και σήμερα οι αναγνώστες θα μείνουν χωρίς εφημερίδες. 
Οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών:

Καλημέρα, Παρασκευή 15/05/2015 σήμερα.