Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης Γιάννη Πανούση.



Μπέττυ Σκούφα: "Μέτρα εκδημοκρατισμού θα έπρεπε να λέγονται τα νέα μέτρα για την Παιδεία"


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΡΑΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ-Εκρομή στην Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια (Βασιλικά) - Πατήρ Παΐσιος (Σουρωτη)



Με μεγάλη ανταπόκριση απο τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου Θρακών Κατερίνης & Ν.Πιερίας , πραγματοποιήθηκε η εκδρομή στις 10/05/2015.


  Με αφετηρία το σύλλογο Θρακών ξεκίνησε η μονοήμερη εκδρομή μας με πρώτο προορισμό την Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας,στα Βασιλικά, στην οποία και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την  Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία ,αλλά και να θαυμάσουμε το ξεχωριστό κτίσμα της Μονής με τοιχογραφίες και ψηφιδωτά αλλά και εικόνες ,σωσμένα ανά τους αιώνες.

Εβδομάδα «Επιστήμης και Τεχνολογίας» στο ΤΕΙ Κατερίνης. (Φωτογραφίες)







Ο Ιορδάνης Τσακμαλής στο Public με την..ΑΝΑΤΡΟΠΗ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)







Η εκδήλωση στο ΤΕΙ Κατερίνης για τα 70 χρόνια από την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από το Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού «Άντον Τσέχωφ» σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη. (Φωτογραφίες)







ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ. ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ


Αγαπητοί συνάδελφοι, -ισσες
Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
1.    Η  καθιερωμένη αιμοδοσία του συλλόγου θα γίνει στις 14-5-2015 ημέρα  Πέμπτη από τις 9.00   έως  τις 13.00 στο 9ο δημοτικό σχολείο.
Για άλλη μια φορά περιμένουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του ΔΣ μιας και γνωρίζετε όλοι πως πάντα υπάρχουν ανάγκες για αίμα. Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους συναδέλφους αιμοδότες.
2.    Υπενθυμίζουμε πως η συνέλευση και οι εκλογές για τους αντιπροσώπους στην 84η ΓΣ της ΔΟΕ θα γίνουν στις 4-6-2015.
Η κατάθεση ψηφοδελτίων  μπορεί να γίνει μέχρι τις 21-5-2015 ημέρα Πέμπτη από τις 19.00 έως τις 20.00 στα γραφεία του συλλόγου.


                                   ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λάμπρου Βασίλης                               Χαϊλατζίδου Γνωσούλα

                    


Εκδήλωση του ΚΚΕ για την αντιφασιστική νίκη των λαών και πρόγραμμα- 15/05/15



70 χρόνια από τη συντριβή του φασισμού…

Η Τ. Ε. Πιερίας του Κ.Κ.Ε. σας καλεί στην εκδήλωση για την αντιφασιστική νίκη των λαών με την ευκαιρία της συμπλήρωσής 70 χρόνων από τη συντριβή του φασισμού την
Παρασκευή 15 του Μάη 2015 στην πλατεία Ελευθερίας στις 7.30 μμ.


Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
--Μουσικό- ποιητικό αφιέρωμα στην 9η του Μάη , μέρα της αντιφασιστικής Νίκης των λαών.
--Αφιέρωμα στον θρυλικό Λιβαδιώτη Κώστα Συννεφάκη (καπετάν- Νικήτα) , καπετάνιο του 50ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ που έδρασε στην περιοχή Πιερίων – Ολύμπου κατά των Γερμανών κατακτητών και των συνεργατών τους Ελλήνων- ναζιστών. Τον τιμούμε ως σύμβολο αντίστασης των αγωνιστών της Πιερίας στο φασισμό και την ξένη κατοχή.
--Ομιλία από εκπρόσωπο της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ
--Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αντιφασιστικού αγώνα
--«Επέσατε θύματα …» --εθνικός ύμνος
--Συμβολική ονοματοδοσία δρόμου στην Κατερινη με το όνομα του καπεταν-Νικήτα

Τ. Ε. Πιερίας του Κ.Κ.Ε.

Πανηγυρισμοί των φοιτητών της ΔΑΠ στα ΤΕΙ Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον «Άρχοντα Αγιογράφο Πατριαρχείου Αλεξανδρείας» για το νέο του έργο τέχνης στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καιρού Αιγύπτου. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)


Μετά το πέρας με τους συνεργάτες μπροστά στο έργο.

Κύριε  Ξενόπουλε πόσο σημαντικό είναι για σας να κάνετε  ένα ψηφιδωτό έργο για το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας;
         
          Είναι όντως σημαντικό και όχι μόνο για το πρόσφατο ψηφιδωτό. αλλά για όλη την συνεργασία μου με το Πατριαρχείο και το κυριότερο να συνεργάζεσαι με τον ίδιο τον Πατριάρχη.
Είναι δε και πολύ  βαριά η ευθύνη το να αναλαμβάνεις ένα έργο από τον ίδιο τον Πατριάρχη.
Βέβαια όταν  αναλαμβάνεις ένα έργο πάντα έχεις την ευθύνη, όμως  στην συγκεκριμένη περίπτωση, το να σε εμπιστεύεται ο Πατριάρχης , τα πράγματα δυσκολεύουν και η  όλη εργασία επιφορτίζεται και με άγχος.

"ΦΥΣΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΑΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ ΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Επιστολή ΑΣΠΕ προς Βουλευτές για τροπολογία Βαλαβάνη... για αφορολόγητο παιδιού και φόρο πολυτελείας


ΑΝΩΤΑΤΗ  ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ  ΕΛΛΑΔΟΣ


ΘΕΜΑ: Προτάσεις της ΑΣΠΕ στην τροπολογία – προσθήκη  που κατέθεσε η Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών κ. Νάντια Βαλαβάνη στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: « Κύρωση της, από 27/3/2015, Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου»  (Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές).

 Αξιότιμε/η Κύριε/α Βουλευτά.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΑΚΤΕΣ & ΜΑΡΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ 2015- ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ 5 ΑΚΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ!-ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΣ.







ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΣ:

Η τροπολογία που απαλλάσει τους Συλλόγους Γονέων από την Εφορία!



Μια μεγάλη ανάσα για τους Συλλόγους Γονέων!

Παράγραφος 5, άρθρο 68.





Η εκδήλωση αναγγελίας των βραβευμένων με τη Γαλάζια Σημαία ακτών και μαρίνων 2015 στο Mediterranean Village, στην Παραλία Κατερίνης.(Φωτογραφίες)







Πρόταση του Χάρη Τζαμακλή για μακρόπνοο στρατηγικό σχεδιασμό του Τουρισμού της Πιερίας. «Ας τεθεί από σήμερα ως στόχος η σύσταση ενός Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού»



Πρόταση για το σχεδιασμό ολοκληρωμένης και ενιαίας στρατηγικής για τον τουρισμό του Νομού Πιερίας κατέθεσε με το χαιρετισμό που απηύθυνε ο Χάρης Τζαμακλής  στην εκδήλωση ανακοίνωσης των βραβευμένων με Γαλάζια Σημαία ακτών, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 13-5-2015 στην Παραλία Κατερίνης. 

Η πρόταση του βουλευτή, ο οποίος συμμετέχει στην ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου) Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ,  συνίσταται στο εξής, όπως παρουσιάστηκε στον χαιρετισμό : «Η Πιερία διαθέτει ένα παγκοσμίως γνωστό brand με αναγνωρισιμότητα μεγαλύτερη και από αυτήν της Ακρόπολης – τον Όλυμπο. 

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος και καθαρισμού τμημάτων του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


 Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού τμημάτων του οδικού δικτύου της Πιερίας, που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την ασφάλεια και  διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών-οδηγών καθώς και για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου και τον ευπρεπισμό της περιοχής.


Συνεργεία με μηχανήματα της Διεύθυνσης  Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, διενεργούν τις τελευταίες ημέρες εργασίες αποψίλωσης χόρτων στην 1η επαρχιακή οδό Περίσταση-Παραλία (εντός νησίδας) και στην 1η Παλαιά Εθνική οδό από Κατερίνη-Μεγάλη Γέφυρα.


Στο οδικό δίκτυο Κατερίνη-Π.Κεραμίδι, Κατερίνη-Νοσοκομείο-Αρωνάς και Κατερίνη- Αιγίνιο τα συνεργεία προχώρησαν σε εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα και αναμένεται εντός των ημερών να ξεκινήσουν και  εργασίες αποκατάστασης των στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε.Πιερίας.

Εκλογές στο ΤΕΙ Κατερίνης




Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον Αντιδήμαρχο Κατερίνης, κ. Γιώτη Αθανασιάδη, για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας





Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Κατερίνης, κ. Γιώτη Αθανασιάδη, για την εκλογή του στη θέση του  Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας και του εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Προσβλέποντας σε μια εποικοδομητική συνεργασία, είμαι βέβαιη ότι με σύνεση και υπευθυνότητα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου του ρόλου και θα επιδιώξει την αναβάθμιση και εύρυθμη λειτουργία των λιμενικών υποδομών της περιοχής, που αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα για την Πιερία και το μέσο τόσο για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής όσο και για την διαμόρφωση μιας ισχυρής τουριστικής ταυτότητας, που θα αναδεικνύει καλύτερα τον τόπο μας.

                            Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου

«Η Χαρτοπαίχτρα» από το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης



Η θεατρική ομάδα του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης με επικεφαλής καθηγητή  τον κ. Γιάννη Γατσιό και συνυπεύθυνους καθηγητές, την κ. Ευαγγελία Καραθάνα, την κ. Αναστασία Παντελιάδου, και την κ. Φωτεινή Παπαζήση, παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 τη θεατρική παράσταση «Η Χαρτοπαίχτρα» του Δ. Ψαθά στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη».


Η διασκευή του σεναρίου έγινε από την Χριστίνα Πίτου και την Φωτεινή Παπαζήση. Πραγματοποιήθηκαν δύο παραστάσεις, μία το πρωί για τους μαθητές και το απόγευμα  για τους γονείς και το κοινό της πόλης μας.


Το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης συνεχίζει και φέτος μια παράδοση στη θεατρική παιδεία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται πια για ένα θεσμό που γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από τους μαθητές και που ανοίγει σ αυτούς νέους ορίζοντες στη γνώση.


Στη παράσταση συνέδραμαν ακόμη και οι συνάδελφοι καθηγητές κ. Δέσποινα Ράλλη, ο κ. Γεώργιος Μπεϊνάς, ο κ. Δημήτριος Μπεϊνάς και ο κ. Παναγιώτης Βελκόπουλος.

Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Ζήση Ζάννα για τη μετάκληση των εποχιακών εργατών γης και των αλιεργατών




Τη διευκόλυνση της διαδικασίας μετάκλησης των εποχιακών εργατών γης και των αλιεργατών ώστε να επιλυθούν τα χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι αλιείς της χώρας μας, θέτει με ερώτησή του στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας.
Στην ερώτηση που συνυπογράφουν και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται η ανάγκη να εξορθολογιστεί το καθεστώς της μετάκλησης των εποχιακών εργατών, καθώς το υψηλό κόστος που καλείται να πληρώσει ο παραγωγός οδηγεί στην παράνομη απασχόληση εργατών με τουριστική βίζα, γεγονός που προκαλεί ζημιά και στα δημόσια έσοδα.

16/05/2015 Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης


Συντηρήσεις οδών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παραλίας



Συνεχίζονται από τα συνεργεία της Δήμου Κατερίνης  οι συντηρήσεις των οδών στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Παραλίας Κατερίνης. Πιο συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα γίνεται η απαραίτητη προετοιμασία και η ασφαλτόστρωση της οδού Κολοκοτρώνη, κεντρικής οδού  στην Παραλία Κατερίνης.

Η βελτίωση των υφιστάμενων οδών κρίνεται αναγκαία ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, αφού και φέτος αναμένεται την περιοχή να επισκεφθεί πλήθος τουριστών.

Διεθνής Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα τον πολιτισμό.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης σήμερα το απόγευμα στην "ΕΚΑΒΗ"



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει το 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης  και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στ0 Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΑΒΗ για να παρακολουθήσετε τις θεατρικές παραστάσεις   "Να 'τανε το '21" στις 18:00, "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στις 19:45 και την εικαστική performance Hey teachers! Were also kids you know !” στις 20:50.
Ο Διευθυντής                                                            Ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 
Παναγιώτης Αλεκάκης



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ



ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ



ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 15ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!



Πρώτη και αήττητη η ομάδα μπάσκετ του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ 2015.

Μπράβο στα παιδιά και συγχαρητήρια στους γυμναστές Καραναστάση Γιώργο και Λάμπρου Βασίλη, όπως και στον Διευθυντή του Σχολείου κ. Κώστα Μισαηλίδη!



Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ



Αγαπητοί συνάδελφοι, -ισσες
Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
1.    Η  καθιερωμένη αιμοδοσία του συλλόγου θα γίνει στις 14-5-2015 ημέρα  Πέμπτη από τις 9.00   έως  τις 13.00 στο 9ο δημοτικό σχολείο.
Για άλλη μια φορά περιμένουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του ΔΣ μιας και γνωρίζετε όλοι πως πάντα υπάρχουν ανάγκες για αίμα. Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους συναδέλφους αιμοδότες.
2.    Υπενθυμίζουμε πως η συνέλευση και οι εκλογές για τους αντιπροσώπους στην 84η ΓΣ της ΔΟΕ θα γίνουν στις 4-6-2015.
Η κατάθεση ψηφοδελτίων  μπορεί να γίνει μέχρι τις 21-5-2015 ημέρα Πέμπτη από τις 19.00 έως τις 20.00 στα γραφεία του συλλόγου.


                                   ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λάμπρου Βασίλης                               Χαϊλατζίδου Γνωσούλα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Την Τετάρτη 27.05.2015 στο αμφιθέατρο στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με θέμα τη σύνταξη βιογραφικού και προετοιμασία συνέντευξης από την εταιρία qmetric|HR and Career Solutions.

Η εταιρία qmetric παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αξιολόγησης και επιλογής ανθρώπινου δυναμικού για επιχειρήσεις και συμβουλευτική στην αναζήτηση εργασίας για ιδιώτες. Διαθέτει διεθνή εμπειρία και προσφέρει υψηλής αξίας υπηρεσίες. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που την έχουν εμπιστευτεί αναφέρονται ενδεικτικά οι LIDL,ΙΚΕΑ,LEROY MERLIN, MAKRO κ.α..

Καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, παρακαλείστε οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσετε την παρουσίαση να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής που μπορείτε να κατεβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο και να την αποστείλετε μέχρι την Τρίτη 19/05/2015 στο mail: sofiastefanidouenv@yahoo.gr




ΕΦΟΡΕΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




  Τιμητική διάκριση στο μακροβιότερο μέλος Ειρήνη Κωνσταντινίδου
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
   Η γιορτή της μάνας. Μια ακόμα σημαδιακή στιγμή που δίνει την ευκαιρία σε όλους μας, να εκφράσουμε την αγάπη και τις ευχαριστίες στην τροφό και δημιουργό της ζωής.
   Τη μέρα αυτή, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, το χορευτικό τμήμα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης πραγματοποίησε στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2015» μουσικοχορευτικό απόγευμα, τιμώντας την ημέρα της γιορτής της μητέρας.

Γιατί κύριε Δήμαρχε;





Μετά την τελευταία εκλογική σας νίκη, διορίσατε στο διοικητικό συμβούλιο των Δημοτικών πάρκινγκ συμβούλους μόνο από την παράταξή σας ή αποτυχόντες υποψήφιους του συνδυασμού σας.

Με αυτό τον τρόπο στερήσατε από την επιχείρηση την πολυφωνία και το σημαντικότερο την δυνατότητα  ελέγχου από την αντιπολίτευση.

Σαν να μην έφτανε αυτό διορίσατε στη διοίκηση της επιχείρησης:

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ-ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Μία νέα παιδική εκπομπή θα μεταδίδεται από την συχνότητα του Ραδιοφώνου της πόλης μας, τους 95,3 FM, από αύριο Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, και κάθε Τετάρτη, στις 9:00 το πρωί.

Τίτλος της εκπομπής μας «Παραμύθι να αρχίσει».


Παιδικά τραγουδάκια και ένα κλασικό ελληνικό παραμύθι, θα συνοδεύουν τα πρωινά της Τετάρτης την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3 FM, αλλά και από την ιστοσελίδα www.953fm.gr

Ξεκινάμε λοιπόν, με την "Αρπαγή της Περσεφώνης"

Μείνετε συντονισμένοι μικροί μας φίλοι και φίλες....αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά!!!!!!!!

Καλημέρα, Τετάρτη σήμερα 13/05/2015