Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ 3 ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ Ι.Ν.ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.



Πριν από λίγη ώρα τρία άτομα εισήλθαν στον Ι.Ν.Αγίας Άννας στην Κατερίνη και αφαίρεσαν το «Ταμείο Αγάπης» του Ναού.



ΤΩΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Ληστεία έγινε πριν από λίγα λεπτά στον ιερό ναό Αγίας Άννας Κατερίνης. Η αστυνομία έφτασε και χτενίζει την περιοχή για τη σύλληψη των δραστών.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΟΧΤΗ-Τα πεύκα, οι άνθρωποι και τα καναρίνια...




....Εκεί απέναντι από το σπίτι που ζω, έχει πεύκα !
Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πόσα πεύκα έχει να σας ενημερώσω , ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να τα μετρήσω....
Μπλέκονται τα κλαδιά τους ανάμεσα και οι κορμοί τους ούτε που φαίνονται, ωστόσο είναι ο φυσικός τους χώρος εκεί, όλα αυτά τα πεύκα υπήρχαν εκεί πριν από μένα κι έτσι κάνω τα στραβά μάτια και τα ανέχομαι...

Έκθεση - Μπαζάρ μαθητών του Λυκείου Κονταριώτισσας στον πεζόδρομο της Κατερίνης Πέμπτη 7/5/2015



Μια ιδιαίτερη έκθεση-μπαζάρ είδαμε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία Κατερίνης από τους μαθητές του Λυκείου Κονταρτιώτισσας.
 Οι μαθητές έφτιαξαν κρασί από μέλι, σαπούνια από ελαιόλαδο βότανα και μέλι, μπύρα από μέλι, βότανα και βύνη και καλλυντικά από φυσικά συστατικά της κυψέλης. Σχεδίασαν ετικέτες και συσκεύασαν με μεράκι ότι δημιούργησαν, σαν μικροί επιχειρηματίες.



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: http://original.livestream.com/kede

Ta συνεργεία του Δήμου Κατερίνης εργάζονται εντατικά για να είναι έτοιμο το γήπεδο του Πιερικού για το Ευρωπαϊκό UEFA U19



Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης καλωσορίζει τους μικρούς μαθητές




Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης υποδέχεται και φέτος τους μικρούς μαθητές των δημοτικών σχολείων του νομού μας.

Πέρυσι, το χώρο επισκέφθηκαν 60 συνολικά Δημοτικά Σχολεία, ενώ μέχρι σήμερα έχουν προγραμματιστεί 42 επισκέψεις από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του νομού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά προγράμματα θεωρητικά και διαδραστικά, με στόχο να αποκτήσουν οι μαθητές κυκλοφοριακή συνείδηση και να γίνουν ικανοί να διαχειριστούν την ασφαλή μετακίνησή τους.

Όπως τόνισε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης υπεύθυνος για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αλέκος Γιουμίδης,¨ , και φέτος με την άριστη συνεργασία των αντιδημαρχιών Καθαριότητας και Πρασίνου λειτουργεί στο Ν. Κεραμίδι ο χώρος, οποίος συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία. Το παιδί συμμετέχει, δρα, αντιλαμβάνεται και συνειδητοποιεί τη σημαντικότητα της ασφάλειας στην κυκλοφορία, παίζοντας¨.

Επιπλέον, ο κύριος Γιουμίδης ευχαρίστησε τόσο την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την κατάρτιση του προγράμματος, όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για την παραχώρηση των τριών εκπαιδευτών υπαλλήλων .

ΕΟΡΤΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2015


Επίσκεψη ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.


Στα πλαίσια μιας σειράς επαφών και συνεργασιών, το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας πραγματοποίησε την Τρίτη 5 Μαίου 2015 προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Την αντιπροσωπεία των ξενοδόχων υποδέχτηκε στο γραφείο του, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Μαντζούκας, και η επικεφαλής της Τουριστικής Αστυνομίας Κατερίνης, Υπαστυνόμος Α κ. Μαρία Μπλιάμπλια.
Συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης, συνεργασίας μεταξύ των δυο μερών, καθώς και ειδικότερα που αφορούν τους ελέγχους της Τουριστικής Αστυνομίας εν όψει της τουριστικής σαιζόν που τώρα αρχίζει.
Όλα κινούνται προς ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας με τους επαγγελματίες να συνδράμουν στο έργο της Αστυνομίας, και μιας Αστυνομίας αρωγού στο έργο του επαγγελματία και του κάθε πολίτη...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ Υψηλόβαθμα στελέχη της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ ενημέρωσαν για όλα τα νέα δεδομένα





Ημερίδα με την Τειρεσίας ΑΕ πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πιερίας, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαΐου, όπου οι επιχειρηματίες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας για τη λειτουργία της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, τη διαγραφή δεδομένων ΣΑΥ και τις Υπηρεσίες προς τις Επιχειρήσεις, τη συμβολή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και ιδιαίτερα του Αρχείου των Αρνητικών στοιχείων (ΣΑΥ) στην αξιολόγηση της φερεγγυότητας και της πιστοληπτικής ικανότητας, τους χρόνους τήρησης και τις διαδικασίες διαγραφής των στοιχείων ΣΑΥ από το αρχείο της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, την Ευρωπαϊκή Εμπειρία αλλά και τις υπηρεσίες ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ προς τις επιχειρήσεις (Τ.Σ.Ε.Κ.).

Χάρης Τζαμακλής: Ριζικές αλλαγές στον Καλλικράτη στη βάση της δικαιότερης κατανομής των πόρων στην τοπική Αυτοδιοίκηση



Στο διάλογο για τις ριζικές αλλαγές στον «Καλλικράτη» και τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο οποίος ξεκίνησε χθες 6 Μαΐου από τη Βουλή, συνέβαλε ο Χάρης Τζαμακλής. Στην τοποθέτησή του στην αρμόδια επιτροπή, τόνισε το σοβαρό πρόβλημα της άνισης κατανομής των πόρων που συνδέεται με την τετράχρονη λειτουργία του Καλλικράτη.
Ανέφερε συγκεκριμένα το νομό Πιερίας, όπου από τους 13 δήμους περάσαμε σε 3 αχανείς δήμους με την πρωτεύουσα Κατερίνη να απορροφά τα μεγαλύτερα κονδύλια της τοπικής Αυτοδιοίκησης, όταν χωριά του νομού δεν έχουν καν οδικό δίκτυο. Σε αυτό το πλαίσιο, πρότεινε αλλαγές στον Καλλικράτη επί της δικαιότερης και ισομερότερης κατανομής των πόρων.
Τέλος, εξήρε την πρωτοβουλία του Υπουργού κ. Βούτση για τη συγκρότηση υποεπιτροπής ειδικά για την τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία, σύμφωνα με τον βουλευτή της Πιερίας, θα πρέπει να θεάται από εθνικό και πατριωτικό πρίσμα, όπως η Παιδεία και η Υγεία. «Πρέπει να δούμε την τοπική Αυτοδιοίκηση σαν βασικό μοχλό της παραγωγικής ανασυγκρότησης με την έννοια ότι μέσα από αυτό το κύτταρο δημοκρατίας και συμμετοχής, ο πρωτογενής τομέας τουλάχιστον μπορεί να βρει πολλές προσεγγίσεις, όπως αυτές που εμείς ευαγγελιζόμαστε στο πρόγραμμά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο Χάρης Τζαμακλής.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε
την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, ώρα 7.00 μμ
στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (Εκάβη)
να παρακολουθήσετε τη θεατρική μας παράσταση «Η Χαρτοπαίχτρα»
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα


Η Διευθύντρια
Πιτσάβα – Διαμαντίδου Αικατερίνη



Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας

ΕΒΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ E-SHOP



Το Επιμελητήριο Πιερίας και η Knowledge Broadband Services Α.Ε.
σας προσκαλούν
σε ημερίδα ενημέρωσης για τις
«Σύγχρονες Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Πιερίας για τη Στήριξη των Επιχειρήσεων της Τοπικής Αγοράς και του Τουρισμού με τη Δημιουργία
Ηλεκτρονικής Αγοράς (E-shop)
Εμπορικών Επιχειρήσεων
και την Προώθηση του Τουριστικού Προϊόντος της Πιερίας»
Την Τετάρτη 13 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος).
Εισηγητής: Βασίλης Χρηστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Knowledge Broadband Services Α.Ε.
           Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας
        κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.
Σημείωση: Το Επιμελητήριο Πιερίας παρέχει μια μοναδική δυνατότητα στα μέλη του να κάνουν χρήση της πλατφόρμας του e-shop , μέσω της ιστοσελίδας του, www.champier.gr, αυξάνοντας τις πωλήσεις τους. Αντίστοιχα, παρέχεται και η δυνατότητα κρατήσεων δωματίων μέσω του e-shop για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα μέλη του Επιμελητηρίου. Στην ημερίδα θα γίνει πλήρης ενημέρωση για τον αποτελεσματικό τρόπο χρήσης του E-shop.
Η είσοδος είναι Ελεύθερη

Ξεκίνησε σήμερα το διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο στην «ΕΚΑΒΗ» Κατερίνης, «Η εικόνα του ‘άλλου’ στην εποχή μας και στον τόπο μας. (Φωτογραφίες)

Η ομάδα «υποδοχής» του Συνεδρίου






Κοινοβουλευτική παρέμβαση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Ζήση Ζάννα για τη φαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών


Ερώτηση σχετικά με τις ενέργειες που θα κάνει το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διευκολύνει τη πρόσβαση των πολιτών στη φαρμακευτική περίθαλψη, συνυπέγραψε με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας
«Τα τελευταία χρόνια η ιδιωτική φαρμακευτική δαπάνη αυξήθηκε δραματικά αποκλείοντας ολόκληρες κοινωνικές ομάδες από την αυτονόητη πρόσβαση στην ολοκληρωμένη φαρμακευτική αγωγή. Η ερώτηση που καταθέτουμε με συναδέλφους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφορά το χαράτσι του 1 Ε ανά συνταγή.
Είναι ένα μικρό μεν αλλά πρώτο βήμα, για την οικονομική ανακούφιση όσων λαμβάνουν φαρμακευτική θεραπεία», δήλωσε ο κ. Ζάννας.

Η ερώτηση:

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ




Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης της ιεράς μητροπόλεως Κατερίνης-Κίτρους-Πλαταμώνος κ.κ Γεώργιος ,υποδέχθηκε την Τετάρτη (6-5-2015) το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου και ενημερώθηκε για την 44χρονη  ιστορία του θεσμού, την πανελλήνια και  διεθνή απήχηση  του, την καλλιτεχνική και πνευματική  του εγκυρότητα και τις δυνατότητες που δημιουργεί για την ενσωμάτωση του πολιτισμού στον Τουρισμό της Πιερίας.
Με αφορμή την τελευταία αναφορά περί τουρισμού ,ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ Γεώργιος , αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του, για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην Πιερία καθώς και στην πραγματοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος ηλεκτρονικής καταγραφής και αποτύπωσης όλων των ιερών κειμηλίων της Πιερίας.  
Δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολύχρονη ιστορία του φεστιβάλ Ολύμπου,  γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου για τον θεσμό και θα ήταν ευτυχής αν μπορούσε να βρεθεί πεδίο συνεργασίας μεταξύ της ιεράς  μητροπόλεως και του φεστιβάλ.
Μετά την ανταλλαγή απόψεων καθορίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας, που συνοψίζεται, για φέτος στο 44ο φεστιβάλ , στην παρουσίαση της πρώτης επιστημονικής ανακοίνωσης του προγράμματος ηλεκτρονικής καταγραφής των ιερών κειμηλίων Πιερίας, στα πλαίσια της εκδήλωσης Αρχαιολογικές ομιλίες που γίνονται κάθε καλοκαίρι στο Αγιονέρι Δίου και στην παρουσίαση εισήγησης με θέμα τον θρησκευτικό τουρισμό  στην ημερίδα που σχεδιάζει ο ΟΡ.ΦΕ.Ο  με θέμα   Τουρισμός -Πολιτισμός .
Επίσης συζητήθηκε η οργάνωση εικαστικής έκθεσης με βυζαντινές αγιογραφίες και ψηφιδωτά στις αίθουσες του Κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου καθώς και η συνδιοργάνωση μεγάλης καλλιτεχνικής εκδήλωσης για το 2016.
Την αντιπροσωπεία του Δ.Σ του ΟΡΦΕΟ αποτελούσαν , ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος , ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Πασχαλούδης, ο ταμίας Γιώργος Σαμαλής , η έφορος οργάνωσης εκδηλώσεων Ζαφείρω Κουσιοπούλου και η έφορος διεθνών σχέσεων Χάιδω Παπαχατζή.   

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ



ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟ-JUNIOR                                          ΣΑΒΒΑΤΟ 09-05-2015

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
09-05-2015
10:00
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-2
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
09-05-2015
11:00
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-2
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ-2
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
09-05-2015
12:00
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ-1
OLYMPIAN ARENA FC
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
09-05-2015
13:00



Σύγχρονη Λυσιστάτη από τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ



           


Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» καλεί δημόσια τους ομογενείς μας (από Κατερίνη και όχι μόνο) όπου και αν βρίσκονται, Ευρώπη, Αμερική και αλλού να μας στείλουν τα νέα τους, τις σκέψεις τους, τις ερωτήσεις και απορίες τους, φωτογραφίες από τον τόπο διαμονής τους και ότι άλλο επιθυμούν για να τα αναρτούμε εδώ στην πόλη μας την Κατερίνη, την Κατερίνη τους, την Πιερία μας, την Πιερία τους.

Ανοίγουμε δίαυλο επικοινωνίας με την ομογένεια μας, με εσάς που είστε μακριά αλλά η καρδιά σας ανήκει εδώ!

Επικοινωνήστε μαζί μας και προτείνεται τι ρεπορτάζ θέλετε να δείτε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ», ποια μέρη της Πιερίας θέλετε να σας παρουσιάσουμε, τι νοσταλγείτε πιο πολύ και θα θέλατε να σας δείξουμε;

Γιατί εσείς είστε η Ελλάδα μας, και είμαστε υπερήφανοι για εσάς! 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ;




Αν αντιληφθώ ότι κάποιο ζώο κακοποιείται από τους ιδιοκτήτες του που μπορώ να απευθυνθώ για να το καταγγείλω;  

Η κακοποίηση, ο βασανισμός, η κακή και βάναυση μεταχείριση, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος ζώου είναι πράξεις άδικες, που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με το Ν. 1197 / 1981, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4039/ 2012 και ισχύει σήμερα.

Κάθε πολίτης που αντιλαμβάνεται κάποια από τις παραπάνω πράξεις έχει τη δυνατότητα να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της αρμόδιας Νομαρχίας, καθώς επίσης και στη οικεία Εισαγγελία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας και τι να κάνω σε περίπτωση που παραβιάζονται;



  

Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

    Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
    Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
    Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.
    Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.

Επανέναρξη της Λειτουργίας του Μαστογράφου του Γ.Ν. Κατερίνης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  

ΘΕΜΑ: ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
               Επανέναρξη της Λειτουργίας του Μαστογράφου του Γ.Ν. Κατερίνης.

      Ανακοινώνουμε στο κοινό της Πιερίας ότι άρχισε σήμερα η επαναλειτουργία του Μαστογράφου του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης μετά από την πρόσληψη νέου επικουρικού ιατρού, ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής.
     Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για Μαστογραφία και Υπέρηχο Μαστού στα τηλέφωνα 2351350234 και 2351350235.

                             Ο Διοικητής


                                                                                   Αστέριος Φαρμάκης
 





























ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ



Αιτήσεις συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών B/βάθμιας εκπαίδευσης
τον μήνα Απρίλιο του 2015.
Ειδικότητα
Αριθμός
Εκπαιδευτικών
ΠΕ 01
2
ΠΕ 02
9
ΠΕ03
5
ΠΕ 04.01
4
ΠΕ 04.02
1
ΠΕ 04.05
2
ΠΕ 05
3
ΠΕ 06
1
ΠΕ 11
4
ΠΕ 12.04
1
ΠΕ 13
1
ΠΕ 14.04
1
ΠΕ 14.05
1
ΤΕ 01.03
1
ΤΕ 01.04
1
Σύνολο:
37
 εκ των οποίων οι 7 αφορούν  Δ/ντές σχολ. μονάδων.                   
Παρατηρήσεις:
Α) Κάποιες από τις παραπάνω αιτήσεις μπορούν να ανακληθούν έως τα τέλη Μαΐου.         
Β) Επίσης κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2014-15 υλοποιήθηκαν οι εξής συνταξιοδοτήσεις:  
                                                         ΠΕ 01                1 εκπαιδευτ.
                                                         ΠΕ 04.01          1       »
                                                         ΠΕ 11                1       »
Σημείωση:
Η συνταξιοδότηση  κάποιου εκπαιδευτικού  δεν συνεπάγεται κατ’ ανάγκη και δημιουργία οργανικού κενού στο αντίστοιχο σχολείο, διότι  εξαρτάται από το συνολικό αριθμό των ωρών της αντίστοιχης ειδικότητας.

Ο τόπος μας δείχνει την ανθρωπιά του!

Ετοιμάζουμε την αποστολή για την Μυτιλήνη και χρειαζόμαστε βοήθεια στη διαλογή και στο πακετάρισμα των ρούχων
Φίλες και φίλοι,
Η τοπική μας κοινωνία, για μια ακόμη φορά, δείχνει την ανθρωπιά της. Δείχνει, πως ευτυχώς, δεν ξέχασε τι σημαίνει προσφυγιά και ξεριζωμός. Με την συμμετοχή της αποδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής της.
Από την αρχή της εβδομάδας, δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στην επείγουσα έκκληση για προσφορά ειδών προσωπικής φροντίδας, ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και υποδημάτων, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών των παραμεθόριων περιοχών της χώρας.
Στην αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει συγκεντρωθεί μια πολύ μεγάλη ποσότητα ρούχων (6 κυβικά μέτρα) τα οποία μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σταλούν στην Μυτιλήνη.
Πρέπει όμως πρώτα να τακτοποιηθούν σε κιβώτια. Γι αυτό, αύριο, Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, από 15:00 έως 21:00 θα συναντηθούμε στην αυλή του Καπνικού Σταθμού για να ετοιμάσουμε την αποστολή.
Σας καλούμε να βοηθήσετε στην ομαδοποίηση των υλικών που έχουν συγκεντρωθεί και να συμμετέχετε στη μικρή γιορτή ανθρωπιάς που οργανώνεται στον τόπο μας.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr
  • Ακολουθείστε μας στο Twitter
  • Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ-Κίνδυνος για σοβαρούς τραυματισμούς παιδιών, κακοδιαχείριση και σπατάλη δημοσίου χρήματος , άσκοπη απασχόληση δημοτικών υπαλλήλων.



Κατερίνη, 6 Μαΐου 2015
Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης
Τηλ. Επικοινωνίας 6983070268
Email: triantafyllidispanagiotis@hotmail.com
Προς: Κο Γιώργο Γαβρίδη, εντεταλμένο σύμβουλο
υπεύθυνο για την εποπτεία της λειτουργίας και συντήρησης
των παιδικών χαρών.
Κοινοποίηση: Κο Σάββα Χιονίδη, Δήμαρχο Κατερίνης
Θέμα : Κίνδυνος για σοβαρούς τραυματισμούς παιδιών, κακοδιαχείριση και σπατάλη
δημοσίου χρήματος , άσκοπη απασχόληση δημοτικών υπαλλήλων.
Σύμφωνα με την Υ.Α. 28482 (ΦΕΚ 931/Δ'/18-5-2009) και την Υ.Α. 27934 (ΦΕΚ 2029/Δ'/25-7-
2014) για τις νέες παιδικές χαρές προβλέπονται τα εξής: