Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Πρωτάθλημα Ιππασίας στην Κατερίνη!


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για νέα απάτη με λογαριασμούς εταιρειών


Ενημέρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για παραβίαση της ροής επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με....σκοπό την παρέμβαση σε διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές, την εξαπάτηση των καταθετών και την κατάθεση χρημάτων σε απατηλό λογαριασμό

Οι δράστες, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που φαίνεται να έχουν σταλεί από επιχειρήσεις, προτρέπουν τους παραλήπτες να καταθέσουν το οφειλόμενο χρηματικό ποσό από τη μεταξύ τους εμπορική συναλλαγή σε νέο τραπεζικό λογαριασμό, ισχυριζόμενοι ότι αυτός έχει αλλάξει

Ο ΟΤΕ απαίτησε από Κατερινιώτη πρώην συνδρομητή του να πληρώσει οφειλή ( που υποστήριζε ο ΟΤΕ ότι είχε ο συνδημότης μας), και τελικά στο τέλος αποδείχτηκε ότι αυτός που χρωστούσε ήταν ο... ΟΤΕ! (Υπάρχουν όμως πολλά ενδιαφέροντα στην υπόθεση..)



Ο ΟΤΕ μέσω δικηγορικού γραφείου στην Αθήνα που συνεργάζεται απαίτησε από συνδημότη μας να εξοφλήσει ένα χρέος που από ότι υποστήριζε η εταιρεία ήταν από το 2009..

Εκείνη την χρονιά ο συνδημότης μας «έφυγε» από τον ΟΤΕ και πήγε σε άλλη εταιρεία.
Συγκεκριμένα δικηγόρος τηλεφώνησε στον πολίτη και τον ενημέρωσε ότι υπάρχει χρέος περίπου 182 ευρώ προς τον ΟΤΕ από το 2009 και θα έπρεπε να πάει να το εξοφλήσει.

Εφυγε ο Χαρίλαος Παρασκευάς

   Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην λυκειαρχης του 1ου γενικού λυκειου Κατερίνης.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 14 Απριλίου 11 το πρωί  στην Αγία Τριάδα. 

TΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Πιο συγκεκριμένα:

Καλημέρα, Δευτέρα σήμερα 13/4/2015.