Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΕΞΟΧΙΚΟ

Το κρυμμένο εξοχικό με την ονομσία MP Quinta da Baronesa House είναι σχεδιασμένο από την Arthur Casas Studio. Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο αρχιτέκτονας, η πρόθεση του ήταν να γίνει ένα σπίτι απαρατήρητο από την πλευρά του δρόμου και ως εκ τούτου η τραχιά τοπογραφία της περιοχής ήταν σημαντική. Είναι σύνηθες στο Σαν Πάολο για ορισμένες κοινωνικές τάξεις να έχουν ένα δεύτερο σπίτι για το Σαββατοκύριακο και αυτή είναι μια τέτοια κατοικία.





Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης συνεδρίασε ξανά στα γραφεία της Φιλόπτωχου Κατερίνης « Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ»!



Το έχουμε ξαναπεί η Ένωση Γονέων δεν χρειάζεται «Ελεημοσύνη» αλλά ΣΕΒΑΣΜΟ!
Είναι λυπηρό να συνεδριάζει η Ένωση στα γραφεία της Φιλόπτωχου ( δεν το λέμε για τον Σύλλογο της Φιλόπτωχου Κατερίνης, που έχει στο ενεργητικό του σπουδαίο κοινωνικό έργο, αλλά για τον συμβολισμό που προκύπτει από την λέξη «Ελεημοσύνη..»)
Έχουμε ξεχάσει πόσος καιρός πέρασε από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα με τα γραφεία της Ένωσης και ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα!

ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Η Δ.Ο.Ε.!



"Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  στη συνεδρίασή του στις 11 Μαρτίου 2015,  εκτίμησε  τις απαντήσεις της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ,στη συνάντηση που έγινε στις 3-3-2015.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκτιμά ότι τα αποτελέσματα της συνάντησης δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τις προσδοκίες και το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε.. Ο χρόνος που κυλά δίχως την υλοποίηση δεσμεύσεων και τη λήψη αποφάσεων που θα διαμορφώνουν μια πιο αισιόδοξη προοπτική, κυλά σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης, των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Θεωρούμε αναγκαία την άμεση λήψη των μέτρων εκείνων που θα θέτουν τις βάσεις για την ομαλή λειτουργία της Π.Ε. στο άμεσο μέλλον.

  Έπειτα από τα παραπάνω το Δ.Σ. αποφάσισε την πραγματοποίηση έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων στο διάστημα από 20 Μαρτίου μέχρι και 1 Απριλίου 2015, όπου οι συνάδελφοι, εκτιμώντας όλα τα δεδομένα, θα αποφασίσουν για την παραπέρα πορεία του Κλάδου και τα αγωνιστικά βήματα που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν."

(Και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας καλεί τους δασκάλους της Πιερίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση)

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ



 Την Παρασκευή 20 Μαρτίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο επισκέφθηκε ο Διοικητής της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου Ιωάννης Τζανιδάκης, ο οποίος αποχωρεί λόγω μεταθέσεώς του σε άλλη στρατιωτική θέση στην Αθήνα.
Τον αποχωρούντα Ταξίαρχο συνόδευε ο διάδοχός του, Ταξίαρχος Ιωάννης Τσώνος.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχήθηκε και στους δύο Ταξιάρχους υγεία και δύναμη στο έργο τους, προσωπική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία. Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θετική παρουσία της Ταξιαρχίας στην τοπική κοινωνία, καθώς και την αρωγή τους στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου, όπου παρέστη στην επίσημη τελετή παραλαβής και παράδοσης της Διοίκησης.

ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Π.Σ ΝΕΦΕΛΕΣ




Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
               


            Με μεγάλη μας χαρά τα Διοικητικά Συμβούλια, οι  προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, -τριες των ομάδων μας, Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και Α.Π.Σ ΝΕΦΕΛΕΣ, σας καλούμε όλους στον αγώνα αλληλεγγύης και φιλίας μεταξύ των ομάδων «Παλαίμαχοι Φίλοι ΝΕΦΕΛΕΩΝ» - «Παλαίμαχοι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»/
            Ο αγώνας θα γίνει στις 25 Μαρτίου στο γήπεδο Μυλαυλάκου- Παραδείσου στις 3.00 μ.μ.
            Μια μέρα, του Ευαγγελισμού, που το όνομα της σημαίνει «καλό μήνυμα», ελάτε να παίξουμε μπάλα, να γιορτάσουμε, να χαρούμε και να στείλουμε κι εμείς ένα «καλό μήνυμα» :
Είμαστε δίπλα σας,
σε όσους χρειάζονται λίγη από τη προσοχή, την αρωγή και τη στήριξή μας !!!

 Για τα Δ.Σ.
ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΕΩΝ                                                                                   ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σημέλα-Σιδηροπούλου                                                                         Κυριάκος Καρατζόγλου

ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Στο πλαίσιο προγράμματος ενημέρωσης για τη σωστή διατροφή, που πραγματοποιεί η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ), επισκέφτηκαν το Σάββατο 21 Μαρτίου το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, η Ομοσπονδιακή προπονήτρια κωπηλασίας υπεύθυνη για την ανάπτυξη κα Δήμητρα Γιαννιού, και η συνεργάτης της προπονήτρια και διατροφολόγος κα Ελευθερία Αξιώτη και μίλησαν στους νεαρότερους αθλητές του τμήματος κωπηλασίας για τη μεγάλη σημασία της σωστής και ισορροπημένης διατροφής, τόσο στην καλή υγεία του αθλούμενου, όσο και στην επίτευξη αθλητικών επιδόσεων.
Η διατροφολόγος κα Αξιώτη μέσω διαλογικής συζήτησης έδωσε σημαντικές πληροφορίες και πολύτιμες συμβουλές στους νεαρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αρχές της σωστής διατροφής ειδικά για νεαρούς αθλητές με στόχο τη σωστή σωματική ανάπτυξη και την καλή υγεία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΥΡΙΑΚΗ» ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : Ο πνευματικός αγώνας και η κατανυκτική ευχή του Μεγάλου Ασκητού και διδάχου της Αγίας μας Εκκλησίας Όσίου Εφραίμ του Σύρου.



ΜΙΛΗΣΕ Η ΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΗ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΑΧΗ.
 Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Κυριακή» το Σάββατο 21 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα η Γερόντισσα Αικατερίνα σε μία ομιλία πραγματική Μυσταγωγία  της Μ. Τεσσαρακοστής, με γλαφυρό τρόπο παρέθεσε στους ακροατές τα υψηλά θεολογικά νοήματα και το σκοπό του πνευματικού αγώνα της περιόδου αυτής μέσα από την ευχή του Οσίου Εφραίμ.

Η Β΄ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΗΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ



Την Β΄ Κυριακή των Νηστειών 22 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ιερούργησε στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Λιβαδίου Πιερίας.

Η Ιερά Μονή αποτελεί Μετόχιο της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους και βρίσκεται στα σύνορα Πιερίας-Ημαθίας.

Γιορτή Κρασιού στο Ελατοχώρι!



Για δεύτερη χρονιά ο δρόμος του καλού κρασιού διασχίζει το μαγευτικό Ελατοχώρι στις 28 & 29 Μαρτίου 2015

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση της 1ης Γιορτής Κρασιού στο πανέμορφο Ελατοχώρι που έτυχε της θερμής ανταπόκρισης του κόσμου, με συνδιοργανωτές το Σύλλογο Επαγγελματιών Ελατοχωρίου, την ομάδα νέων του Ελατοχωρίου (Y.P.P.) και σχεδόν το σύνολο των οινοπαραγωγών της Πιερίας, υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, διοργανώνεται με μεράκι και ζήλο η 2η Γιορτή Κρασιού στο Ελατοχώρι, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της Πιερίας.

Εργασίες συντήρησης κοινοχρήστων χώρων στην Καλλιθέα και την Ολυμπιακή Ακτή.




Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης κοινοχρήστων χώρων και Δημοτικών κτιρίων στην Δημοτική κοινότητα Καλλιθέας και στον παραλιακό οικισμό της Ολυμπιακής Ακτής.
Συγκεκριμένα στην Δημοτική κοινότητα Καλλιθέας, συνεργεία ηλεκτροφωτισμού και ελαιοχρωματισμού προχωρούν σε συντηρήσεις σε όλη την κοινότητα. Έχουν ήδη γίνει εργασίες ελαιοχρωματισμού σε όλα τα Δημοτικά κτίρια( Δημοτικό σχολείο, ιατρείο, Δημοτική κοινότητα κλπ) και υλοποιείται μεγάλη παρέμβαση ώστε να αποκατασταθεί σημαντικό πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα .
Έχουν γίνει απομακρύνσεις κατεστραμμένων φωτιστικών ιστών και από χθες έχουν φωταγωγηθεί οι δυο κεντρικοί οδοί της Καλλιθέας , η Γ΄Σεπτεμβρίου και Παπανδρέου. Την πρόοδο των εργασιών επέβλεψαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Κώστας Τσιουκάνης και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Καλλιθέας Ευάγγελος Κήπου.
Ανάλογες εργασίες έχουν ξεκινήσει και στον οικισμό της Ολυμπιακής Ακτής. Δυο συνεργεία του Δήμου θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες, στον παραλιακό οικισμό της Κατερινόσκαλας, για να συντηρήσουν όλο το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού ενόψει τουριστικής σαιζόν.

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου, η Αλκυόνη Παπαδάκη στο Βιβλιοπωλείο Νέστωρ.


Κασιτερίδου Λένα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας…





Ο συνδυασμό μας " Νέα εποχή για την Κατερίνη "αναλογιζόμενος τις δυσκολίες της σημερινής εποχής , με αίσθημα ευθύνης αλλά και πάθος για δημιουργία, δεν θέλει να μένει αμέτοχος.
Θέλοντας  να αναλάβουμε πρωτοβουλίες , προσπαθήσαμε,  να μεταδώσουμε ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στα αδέσποτα που το έχουν ανάγκη.  Έτσι οργανώσαμε μια εκδήλωση – χορό σε τοπικό καφέ της πόλης.
Σκοπός μας, ως  "Νέα Εποχή " ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα, τροφές, φάρμακα ή ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας για να βοηθήσουμε τα αδέσποτα αλλά και  τα φιλοζωικά σωματεία  της πόλης μας ( Άργος ,Συμμετέχω, Ζευς) , τα οποία καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους.
Τα εκατοντάδες αδέσποτα που φροντίζουν, ταΐζουν, φιλοξενούν και περιθάλπουν είναι μόνο ένα δείγμα από αυτά που κάνουν. Αυτοί οι άνθρωποι, μας χρειάζονται καθημερινά δίπλα τους για να μπορέσουν να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία την επιχείρηση Clocks  και τους ιδιοκτήτες Θάνο και Ολυμπία και φυσικά του χορηγούς μας που με την βοήθεια τους μπορέσαμε να διοργανώσουμε αυτήν την εκδήλωση αλλά και να δώσουμε δώρα στους συμμετέχοντες .

Στην Έλαφο ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος



Την Έλαφο και συγκεκριμένα το σημείο όπου σημειώθηκε η κατολίσθηση προκαλώντας ζημίες στο οδικό δίκτυο αλλά και σε βασικές υποδομές της περιοχής επισκέφθηκε τη Δευτέρα το πρωί το πρωί ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Λάζαρο Ντόντη και τον πρώην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ελάφου και νυν τοπικό σύμβουλο κ.Αλέξανδρο Κακάνη.
Ο κ. Κουκοδήμος ενημερώθηκε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και ενημέρωσε για τις άμεσες ενέργειές του, προς το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου αφενός  να προχωρήσει άμεσα η λήψη μέτρων  για την αντιμετώπιση του φαινομένου αφετέρου να υπάρξει διαδικασία για την έκτακτη χρηματοδότηση που απαιτείται για αποκατάσταση των ζημιών. 




Συνεργασία του Εθνικού Κεραμιδίου με τον Ατρόμητο Αθηνών!



Tην επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τον Εθνικό Κεραμιδίου Kατερίνης  πραγματοποίησε χθες (Κυριακή) το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.
Αντιπροσωπεία του δικτύου αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο Σχολών Τόλη Αποστόλου και τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Βαγγέλη Μπεκρή βρέθηκε στην Κατερίνη και παραχώρησε συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ανέλυσε το πλάνο και τη φιλοσοφία για τη συνεργασία αυτή που γίνεται σε ένα κομβικό γεωγραφικά σημείο της Ελλάδας με απώτερο στόχο να προσελκύσει πολλά ταλέντα από την ευρύτερη περιοχή.
Ακολούθησε εργομετρικός έλεγχος όλων των αθλητών από τον Βαγγέλη Μπεκρή και αξιολόγηση τους από τον Τόλη Αποστόλου. Νωρίτερα έγινε σεμινάριο σε θέματα εκπαίδευσης στους προπονητές του Εθνικού Κεραμιδίου ενώ ο Τόλης Αποστόλου συνομίλησε και με γονείς των παιδιών λύνοντας απορίες και απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Το 15ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης σας προσκαλεί στην γιορτή της 25ης Μαρτίου!

H συγγραφέας Καλυψώ Δημητριάδη η επόμενη ομιλήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης την Δευτέρα 23/3/2015



H συγγραφέας Καλυψώ Δημητριάδη θα είναι η επόμενη ομιλήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης την Δευτέρα 23/3/2015. Η κ. Καλυψώ Δημητριάδη θα παρουσιάσει “Τήν ζωή του Οσίου Ιωάννου του Καλυβίτου” όπως την έγραψε και θα την απαγγέλει όπως και σε όλα τα έργα της σε λυρικό έμμετρο στοίχο. Η κ. Καλυψώ Δημητριάδη είναι γνωστή στούς φίλους της Σχολής Γονέων Κατερίνης απο την πρώτη επίσκεψη της το 2013 η οποία παρουσίασε την “ Ζωή και το Έργο του Αγίου Νεκταρίου”. Ο λυρικός έμμετρος λόγος της για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου καθήλωσε τους ακροατές σε μία εκπληκτική εκδήλωση. Όπως όλες οι εκδηλώσεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης γίνονται στίς 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ).

Πιερικός Aρχέλαος – Φοίνικας Λάρισας 63-52 | Β΄Εθνική Κατηγορία Ανδρών



Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε του Φοίνικα Λάρισας με 63-52 και συνέχισε το σερί των εντός έδρας νικών φτάνοντας τις 6 συνεχόμενες.Παρά την αστάθεια που είχε δημιουργήσει στην ομάδα ο τραυματισμός του Γιώργου Ασημάκη,αυτή κατάφερε να αποδώσει κατά περιόδους καλό μπάσκετ.Οι φιλοξενούμενοι χάρη στη μαχητικότητά τους κατόρθωσαν στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου να μειώσουν τη διαφορά στους 4 πόντους,ωστόσο ένα έμμεσο τρίποντο του Θόδωρου Οικονόμου και 2 τρίποντα του Γιώργου Ασημάκη δεν τους επέτρεψαν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

Πιερικός Αρχέλαος(Χατζηιωάννου):  Τσιλιγγαρίδης,Βαβατσιούλας,Ταρενίδης,Πρισκομάτης,Γκοντόπουλος 21(4), Χριστοδούλου 3,Αμπαράς 7(1),Ασημάκης 17(3),Σπυρόπουλος 4,Οικονόμου 11,Παπαδόπουλος.

Φοίνικας Λάρισας(Τσιαμπαλής): Μπεκερτζής,Αθανασόπουλος 10(2),Γοργολής,Παπαχρήστος 11,Μαγρίζος 6, Τσιαβές,Περωττής 15,Λεπενιώτης,Στεργιούλης 2,Παπακώστας 6,Τσιαμπαλής 2

 Η διοίκηση,οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας ευχαριστούν θερμά τους φίλους της ομάδας για τη μαζική προσεύλευσή τους και για τη θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο.

Εκλογές την Κυριακή το πρωί στην «ΕΚΑΒΗ» για την εκλογή νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του νομού Πιερίας.

Ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του νομού Πιερίας.
Μικρή ήταν η προσέλευση πάντως παρότι ο Σύνδεσμος αριθμεί πάνω από 700 μέλη..
Ο νυν Πρόεδρος του Συνδέσμου ο κύριος Μπέης Νικόλαος (Πρόεδρος του Συνδέσμου από το 2000..) είναι μεν στο ψηφοδέλτιο αλλά όπως μας δήλωσε δεν θα διεκδικήσει ξανά την Προεδρία δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νεότερους να ασχοληθούν με τον Σύνδεσμο.

Μιλήσαμε μαζί του και μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα:

Συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην «ΕΚΑΒΗ» τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικιακών Φωτοβολταϊκών και του Συλλόγου Δανειοληπτών «ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ» για να επιδώσουν εξώδικα στην ΔΕΗ!


“Την κοροϊδία που μας κάνατε δεν θα την αφήσουμε έτσι, θα τα πούμε στα δικαστήρια”: με αυτή την φράση καταλήγει ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών, ο οποίος αντιδρά στις ρυθμίσεις της κυβέρνησης που περιλαμβάνονται στο new deal.
Όπως αναφέρει ο σύλλογος, “όταν παραβιάζονται μονομερώς οι συμβάσεις 36.000 νοικοκυριών με  μειώσεις 30-40%, κανένας δεν θα πρέπει να μιλά για «δώρα στα οικιακά» και για «υποχωρήσεις στις μειώσεις». Οι αναφορές επίσης σε μέσους όρους 16% ή 20% μείωση, ουσιαστικά αποκρύπτουν την πλήρη αλήθεια και τεχνηέντως ρίχνουν στάχτη στα μάτια”.
Με αυτή την εισαγωγή, σας παρουσιάζουμε το θέμα της σημερινής συγκέντρωσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικιακών Φωτοβολταϊκών και του Συλλόγου Δανειοληπτών «ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ» σήμερα το πρωί στην "ΕΚΑΒΗ".

Στην συγκέντρωση ενημέρωση έκανε η δικηγόρος της πόλης μας κυρία Βαλλίδου Δέσποινα που μεταξύ άλλων είπε: