Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

11123 Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων Δήμου Κατερίνης

Στα Γρεβενά για μανιτάρια!


ΧΟΡΟΣ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ


1251 προσλήψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους. Κατανομή και Ειδικότητες




Προκηρύξεις για 1.251 προσλήψεις εποχικών στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της χώρας αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα απο την νέα ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού παρά ότι έχουν υπογραφεί από την παλαιά ηγεσία με κοινή υπουργική απόφαση που έχει δημοσιευτεί στις 5/1/2015.

 Συγκεκριμένα ήδη έχει εγκριθεί με ΚΥΑ η κίνηση των διαδικασιών για προσλήψεις ΣΟΧ με εποπτεία απο το ΑΣΕΠ 1.251 ατόμων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, έτους 2015, διάρκειας έως επτά (7) μήνες και ειδικότερα ενός (1) Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕ, εννιακοσίων ενενήντα εννέα (999) Ημερησίων Φυλάκων ΔΕ, εκατόν δέκα (110) Νυχτοφυλάκων ΔΕ, δέκα (10) Εργατοτεχνιτών ΔΕ, ενός (1) Ηλεκτρολόγου ΔΕ, ενός (1) Ψυκτικού ΔΕ, πέντε (5) Ειδικευμένων Εργατών ΥΕ και εκατόν είκοσι τεσσάρων (124) Καθαριστών ΥΕ, προκειμένου να λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι και τα Μουσεία, με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, με ωράριο 08:00 – 20:00, από 1ης Απριλίου έως 31ης Οκτωβρίου 2015 και κατανέμουμε το ως άνω προσωπικό κατά Οργανική Μονάδα, ειδικότητα και αριθμό.

Για το Φυλακτικό Προσωπικό (Ημερήσιοι Φύλακες και Νυχτοφύλακες) και το Προσωπικό Καθαριότητας, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά την δημοσίευση σχετικής Κ.Υ.Α..
dikaiologitika.gr

ΕΦ.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ
Αρχαιολογικός Χώρος Δίου
10
ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
2
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε 82.802 παιδιά και τις οικογένειές τους.



Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα... Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκαν τα στατιστικά στοιχεία όλων των δράσεων του Οργανισμού για το 2014 αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το τεράστιο έργο που επιτελείται εδώ και 20 χρόνια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συμπαραστάτης του δημότη;






Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κατερίνης
Προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης
Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.
Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, δηλαδή από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου ως την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα γίνει η επιλογή, δηλαδή ως και την 23η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης.
Όλο το κείμενο της προκήρυξης σε μορφή PDF

Διαδραστικοί πίνακες και λάπτοπ στα δημοτικά σχολεία του νομού μας.



Σε λίγες ημέρες διαδραστικοί πίνακες και λάπτοπ θα εμπλουτίσουν την υλικοτεχνική υποδομή στα δημοτικά σχολεία του νομού μας, αναφέρουν...πηγές της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"
Οι διαδραστικοί πίνακες θα διανεμηθούν σε τετραθέσια δημοτικά σχολεία και πάνω.
Και τα λάπτοπ σε όλα τα δημοτικά σχολεία που δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα.

7η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη



Με σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους», ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου η 7η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη- Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0.50 λεπτά

Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, η 7η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι 2015 στη Θεσσαλονίκη. Με 180 εκδότες και  σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους»,  η γιορτή απλώνεται σε έναν νέο χώρο, 700 τ.μ, (Βενιζέλου 30, πρώην Ράδιο Κορασίδη), σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας. 
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης αλλά και του δεκαημέρου εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και διάφορα events θα πραγματοποιούνται παράλληλα κάθε εβδομάδα, όπως και βραδιές ανάγνωσης αγαπημένων  βιβλίων.

Τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά

Ο  Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (Σ.ΕΚ.Β.Ε.) που διοργανώνει την 7η Γιορτή Βιβλίου,
απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους συγγραφείς - δημιουργούς των βιβλίων που βρίσκονται και διανέμουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης να στηρίξουν και να επισκέπτονται το χώρο της Γιορτής Βιβλίου - Παζάρι, για την αλληλογνωριμία με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου. Ο επισκέπτης θα βρει πολλούς τίτλους βιβλίων σε χαμηλές τιμές νέων και παλαιότερων εκδόσεων, που πολλές φορές η έκπτωση είναι και πάνω από 70% και με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

Επίσης, παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και τρισδιάστατα αλλά και σχολικά βοηθήματα θα είναι στη διάθεση των παιδιών, δασκάλων και γονέων που θα προτιμήσουν να επισκεφτούν το παζάρι βιβλίου έως και τις 11 Απριλίου και να αγοράσουν και τα πασχαλινά τους δώρα.

Η Γιορτή Βιβλίου - Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά 09.00 - 21.00, Σάββατο έως τις 20.00 και θα ακολουθεί το ωράριο της αγοράς.

Τα μαγαζιά του πεζόδρομου της Αγίας Λαύρας...στόλισαν!

Οι επαγγελματίες του πεζόδρομου της Αγίας Λαύρας στόλισαν αποκριάτικα!



Σε ποια υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης;



Σε ποια υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης οι υπάλληλοι ξεχνούν να κοιτάξουν το ...γραμματοκιβώτιο και τα γράμματα ξεχειλίζουν μέχρι πάνω;
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" έμαθε ότι στην συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης έχουν χάσει οι υπάλληλοι και τα..κλειδιά του γραμματοκιβωτίου!
Αν κρίνει κανείς ότι στην αλληλογραφία υπάρχει και ένα ψηφοδέλτιο του...Ταμήλου, θα πρέπει να μην έχει πάει κανείς να τα πάρει εδώ και ένα μήνα..


Ο Πλάτανος....


Μια φορά και έναν καιρό ήτανε ένας..πλάτανος.

Ήτανε πάντα χαρούμενος και γελαστός γιατί η τύχη τον έφερε να μεγαλώσει μέσα στην αυλή ενός δημοτικού σχολείου!
Έβλεπε κάθε ημέρα τα παιδιά να έρχονται να παίζουν γύρω του, άκουγε τις φωνές τους και χαιρότανε.
Και αυτός με την σειρά του, τους πρόσφερε την σκιά του και την δροσιά του της ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες του χρόνου.

Ο πλάτανος όμως με τα χρόνια γέρασε και τα κλαδιά του έπεφταν το ένα μετά το άλλο.
Κατάλαβε ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπανε σιγά σιγά.
Και άρχισε να τον πιάνει μια ανησυχία μήπως καμία μέρα κάποιο από τα κλαδιά του χτυπήσει κανένα μικρό παιδάκι από αυτά που έπαιζαν στα διαλείμματα κοντά του.

Έτσι μια μέρα, 6 μήνες περίπου πριν, φώναξε τον Διευθυντή του σχολείου και του είπε.
"Τα χρόνια με πήραν, με δυσκολία κρατάω τα κλαδιά μου, κανόνισε σε παρακαλώ να με...κόψουν!"

Ο Διευθυντής απευθύνθηκε πρώτα στην ΔΕΗ (γιατί κοντά στα κλαδιά του γέρο-πλάτανου ήταν ηλεκτροφόρα καλώδια). Η ΔΕΗ του είπε ότι δεν ήταν αρμόδια για το θέμα και τον είπαν να πάει στην ΔΕΔΔΗΕ!

Ο Διευθυντής πήγε στην ΔΕΔΔΗΕ μα εκεί του είπαν και αυτοί ότι δεν είναι αρμόδιοι και ότι θα πρέπει να πάει στον Δήμο!

Ο Διευθυντής πήγε στον Δήμο, μα και εκεί του είπαν ότι δεν είναι αυτοί οι αρμόδιοι και ότι θα πρέπει να πάει στην Σχολική Επιτροπή!

Ο Διευθυντής πήγε στην Σχολική Επιτροπή, μα και εκεί του είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι αυτοί αλλά ο Δήμος..

Έτσι λοιπόν άπραγος ο Διευθυντής γύρισε στο σχολείο και είπε όλα όσα έγιναν στον γέρο-πλάτανο..

Μέχρι και σήμερα ο γέρο-πλάτανος είναι αμίλητος και στεναχωρημένος γιατί φοβάται μήπως άθελα του κάνει κακό στα μικρά παιδάκια...

(Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ...)

Σχόλιο "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή...


Τι συμβαίνει;



Τι τρέχει με την "Εκάβη Παλλάς" (το εστιατόριο);
Γιατί παραμένει κλειστό;
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" σε λίγες ημέρες θα σας έχει ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει.

Οι συνταξιούχοι της Πιερίας πάνε..εκδρομή!


  ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΦΑΝΑΡΙ (ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ) – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου ότι διοργανώνει τριήμερη εκδρομή για την Κωνσταντινούπολη στις 6 με 8 Μαρτίου 2015.
Κατά την πρώτη ημέρα της εκδρομής οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την κατάνυξη των Β’ Χαιρετισμών στον Πατριαρχικό Ναό του Αγ. Γεωργίου στο Φανάρι, χοροστατούντος του Πατριάρχου μας κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το κόστος συμμετοχής κατά άτομο είναι 120,00 Ευρώ και περιλαμβάνει τη μετακίνηση, τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο και το πρωινό.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου 1 (2ος όροφος) και στο τηλέφωνο : 2351078736 τις ώρες 18.00 – 20.00, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, από τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Κουτσή Δημήτριο στο τηλέφωνο: 6973223716 καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα κ. Τσαλό Αθανάσιο στο τηλέφωνο: 6978098345.

Σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Παραλία Κατερίνης!



Σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην παραλία Κατερίνης. Εκεί, που δεκάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι κάνουν τις διακοπές τους.

Καλό μεσημέρι!


Καλό μεσημέρι από την Πλατεία Δημαρχίας!
Όχι, σήμερα δεν σκόνταψε κανείς πάνω μου!

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες της 46ης διανομής «Χωρίς Μεσάζοντες».



Πατάτες ποικιλίας Agria (κιτρινόσαρκες), άριστης ποιότητας, από την Άνω Ορεινή Σερρών και Χαρτί Υγείας της Epsylon Hellas του νομού Πιερίας, θα διατεθούν την 21η Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης.
Τα προϊόντα της διανομής αναλυτικά:
  • Πατάτες μεγάλες, πάχους 5 – 8 εκατ., κιτρινόσαρκες, ποικιλίας agria σε συσκευασίες των 20 κιλών προς 0,35 € το κιλό δηλαδή 7 € το τσουβάλι.
  • Πατάτες μικρές, πάχους 4 – 5 εκατ., κιτρινόσαρκες, ποικιλίας agria σε συσκευασίες των 10 κιλών προς 0,25 € το κιλό δηλαδή 2,5 € το τσουβάλι.
  • Χαρτί Υγείας σε συσκευασία των 24 ρολών των 200 γραμμαρίων, προς 9 € ανά συσκευασία.
Ο πατατοπαραγωγός κ. Απόστολος Κασάπης αποδέχτηκε τους όρους πώλησης της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και κατέθεσε πιστοποιητικό  βιοχημικών εξετάσεων της Agrolab, σύμφωνα με το οποίο το προϊόν που θα διαθέσει είναι απαλλαγμένο από κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.
Η διανομή της 21ης Φεβρουαρίου στην Κατερίνη θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα διότι αποτελεί ταυτόχρονα και πρόσκληση σε Λαϊκή Συνέλευση, την ίδια μέρα, μετά το τέλος της διανομής, στις 10:30 στον ίδιο χώρο, με θέμα το αίτημα των πολιτών για  άμεση νομική θωράκιση του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» από την νέα κυβέρνηση.
Στη Λαϊκή Συνέλευση του Σαββάτου θα είναι καλεσμένοι και οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του Ν. Πιερίας. Η συντονιστική επιτροπή θα φροντίσει για τη φιλοξενία των συμμετεχόντων και μετά το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσει γεύμα με προϊόντα που θα προσφέρουν συνεργαζόμενοι παραγωγοί.
Το «Χαρτί Υγείας» επιλέχθηκε για να θυμίσει τα πρωτοφανή ακραία σενάρια προπαγάνδας και εκφοβισμού του εκλογικού σώματος και της κοινής γνώμης από την τέως κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου.
Ευτυχώς, η προπαγάνδα της της κυρίας και της εκλεκτής της παρέας, εκτός από κακότεχνη, αποδείχθηκε και αναποτελεσματική.
Μη χάσετε την ευκαιρία, λοιπόν! Χαρτί Υγείας στην Κατερίνη!

Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

"Boyhood-Μεγαλώνοντας" 

Προβολές  στις 19.00 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας




Από την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι και τη Δευτέρα 09 Μαρτίου 2015 υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2015.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 09 και 10 Μαΐου 2015 για τα επίπεδα:
α) Επίπεδο Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test), στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική Ιταλική και Ισπανική.
β) Επίπεδο Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.
γ) Επίπεδο Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.
Εξεταστικά κέντρα για την εξέταση του επιπέδου Γ θα λειτουργήσουν μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές, ως εξής:
ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Γ (Γ1-Γ2)
ΑΓΓΛΙΚΗ: σε όλα τα εξεταστικά κέντρα
ΓΑΛΛΙΚΗ: σε όλα τα εξεταστικά κέντρα
ΙΤΑΛΙΚΗ: σε όλα τα εξεταστικά κέντρα
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο-Ιωάννινα-Λάρισα-Ρόδος
ΙΣΠΑΝΙΚΗ : Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις θα υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
• Μία πρόσφατη φωτογραφία μικρού μεγέθους.
• Ένα ηλεκτρονικό παράβολο δημοσίου (e-paravolo – εκδίδεται μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr), όπως προβλέπεται στην αρ. 56613/ΚΒ/2010 (ΦΕΚ 753Β) Κ.Υ.Α. και συγκεκριμένα:
α. των 60 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Α,
β. των 80 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Β ,
γ. των 100 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Γ.

•Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. Ελλείψει αυτής, κατατίθεται φωτοαντίγραφο διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού εγγράφου από το οποίο προκύπτουν τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας του υποψηφίου όπως στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία αυτού. Ανήλικοι υποψήφιοι κάτω των δώδεκα ετών, οι οποίοι δεν είναι κάτοχοι δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου συναφούς δημοσίου εγγράφου, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση ταυτοπροσωπίας από το Δήμο, όπου είναι εγγεγραμμένοι ή τα ΚΕΠ.
Τα παραπάνω θα κατατίθενται σε φωτοτυπία, αλλά απαιτείται η επίδειξη του πρωτοτύπου.
Αλλοδαποί υποψήφιοι, που φοιτούν στην Α/θμια, Β/θμια ή Ανώτατη Εκπαίδευση της χώρας, μπορούν να προσκομίσουν, αντί της άδειας παραμονής τους στη χώρα, βεβαίωση φοίτησης σε ένα από τα προαναφερόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται το ειδικό έντυπο «Αίτηση» και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων: www.minedu.gov.gr. Επισημαίνεται ότι η αίτηση που θα υποβάλουν οι υποψήφιοι την τρέχουσα περίοδο αποτελείται από 4 σελίδες, οι οποίες θα πρέπει να εκτυπωθούν σε δύο φύλλα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υπογράφουν και στις τέσσερις σελίδες, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η αίτησή τους.

Βιβλιοθήκες...

Στη Θεσσαλονίκη ο δήμος συνεργάζεται προκειμένου να εκδοθούν οι απαραίτητες άδειες τοποθέτησης και εγκατάστασης των βιβλιοθηκών στο δημόσιο χώρο. Στην Κατερίνη, όχι μόνο δε σε βοηθάνε, σε ειρωνεύονται κιόλας. Εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός. Στην πόλη μας πολιτισμός σημαίνει, υπερκοστολογημένα τιμολόγια σε συλλόγους ελέω πελατειακών συναλλαγών, χρήματα σε ηχητικές εγκαταστάσεις, επιδοτήσεις δεξιόστροφων πρωτοβουλιών και ένα γενικότερο μοίρασμα της πίτας, προς όφελος της (με το λίγο το μυαλό τους) δικής τους ομάδας χειροκροτητών. Υπάρχουν προφανώς και πρωτοβουλίες διαφορετικές, που όλως περιέργως, δεν απαιτούν ούτε 1 ευρώ δημοτών. Πολιτική βούληση χρειάζεται και αυτιά ανοιχτά. Και λίγο γαμημένο μεράκι πανάθεμά σας...

Του Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη.

Ποιος θα είναι;



Ποιος θα είναι άραγε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης;
Ένα όνομα πάντως που ακούγεται πάρα πολύ έχει γενέθλια σήμερα!
Χρόνια του πολλά λοιπόν!

Ετοιμάσου γιατί το 2015 έρχεται... το δικό ΣΟΥ River Party!

To River Party αλλάζει... Γίνεται δικό σου!!!
Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 37 χρόνια και για πρώτη φορά δίνει την ευκαιρία στους φίλους του να επιλέξουν τα πάντα γύρω από αυτό!
Φέτος όλα αλλάζουν! Όλα μπορούν να αλλάξουν!
Και αυτό είναι και το μυστικό που αυτήν την χρονιά δεν ...θα το πάρει το ποτάμι αλλά θα είναι στο χέρι των δεκάδων χιλιάδων νέων
που θα έρθουν από όλη την Ελλάδα στο Νεστόριο!
Φέτος το River Party…γίνεται δικό σου!!!
 
    Διάλεξε ΕΣΥ το πρόγραμμα του φεστιβάλ για κάθε ημέρα ξεχωριστά!
    Επίλεξε ΕΣΥ το πόσες ημέρες θα διαρκέσει!
    Πρότεινε ΕΣΥ την τιμή του εισιτηρίου!
    Διάλεξε ΕΣΥ τον αριθμό των stages και τα ονόματα τους!
    Επίλεξε το είδος και την διάρκεια των live ΕΣΥ!
    Ονόμασε ΕΣΥ τις πέντε περιοχές κατασκήνωσης με τα ονόματα που σκέφτηκες!
Σχεδίασε το δικό σου River Party!

Mέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όλοι μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα ψηφοφορίας που υπάρχει στο riverparty.org/makeityourown με τις παραπάνω επιλογές που θα καθορίσουν και θα διαμορφώσουν το 37ο River Party.
Ένας όμως από όλους θα γίνει ο μεγάλος τυχερός που θα πάρει και την παρέα του μαζί για να ζήσουν το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα με όλα τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής πληρωμένα!

Η μεγαλύτερη επανάσταση γίνεται φέτος στο River Party και δίνει τον έλεγχο πίσω σε ΕΣΕΝΑ!



INFO:
River Party | Νεστόριο Καστοριάς
Video: https://www.youtube.com/watch?v=RdlcQbObd8o
Φόρμα River Party: www.riverparty.org/makeityourown
Διοργάνωση – Παραγωγή: People Entertaiment Group

Μπέττυ Σκούφα: Ψήφος στήριξης της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας της χώρας μας!



Η ψήφος για την εκλογή Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας αποτελεί για εμένα ψήφο στήριξης της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας της χώρας μας. Σαφώς θα προτιμούσα ο νέος Πρόεδρος να σηματοδοτούσε την προοδευτική, αντιμνημονιακή κατεύθυνση της χώρας, που με την ψήφο του διεκδίκησε ο λαός δυναμικά στις 25 Γενάρη.
Θα παλέψω από την θέση που μoυ όρισε ο Λαός της Πιερίας για μία ανυποχώρητη διαπραγμάτευση και προφανώς θα αγωνιστώ για ένα κόμμα και μία κοινοβουλευτική ομάδα που οι αποφάσεις θα παίρνονται συλλογικά, πάντα σε συνεργασία με την βάση και την συμμετοχή της κοινωνίας.
Η προετοιμασία του Λαού μας για τις επόμενες συγκρούσεις που έρχονται πρέπει να είναι η βασική μας προτεραιότητα.

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Να το πρώτο Δ.Σ του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας, στην Πρώτη Ιστορική του Φωτογραφία, μπροστά στη Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Πιερίας...

 
Κι εγένετο σύλλογος υπέρ του Αθλητισμού της Πιερίας.
Κι όχι ένας ακόμα σύλλογος έτσι για να υπάρχει.
Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας το όνομα αυτού.
Πρόεδρος ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Αντιπρόεδρος ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ.
Γραμματέας η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΟΥΡΗ.
Ταμίας ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ.
Και μέλη ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΥΦΑΝΤΗ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΟΥΡΗ....
Καλή τύχη αδέρφια.
Υπέρ Μαθητών και Αθλητών.
 
Η σελίδα του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας:http://www.sypfapierias.blogspot.gr/