Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μασκαρεμένη Ποδηλατοβόλτα!

 
Τετάρτη στις 20:00
Στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.
 
Μέρες που είναι, αφήνουμε για λίγο τα ίσια και λογικά και πιάνουμε τα στραβά και τα παράλογα! Για άλλη μια χρονιά, η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας σας καλεί σε μια ποδηλατοβόλτα διαφορετική από τις άλλες, με κέφι, μουσική και τρέλα!!
Μασκαράδες ή όχι, σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα και να ξεχάσουμε για λίγο τις σκοτούρες μας!
Στο τελείωμα της βόλτας μας θα μαζευτούμε για να πιούμε κάνα ποτηράκι στο φιλόξενο περιβάλλον του Room 22

Eναρξη εγγραφών για το 9ο sfendami mountain festival



Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει
  1. Αγώνα ορεινής ποδηλασίαςXCO C2 UCI  , αγώνας  XCM MARATHON C 3.Οι αγώνες είναι  ενταγμένοι στο πρωτάθλημα της UCI (παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας)
  2. Αγώνα ορεινής ποδηλασίαςοπεν μάραθων 58 χιλ
  3. Αγώνας ορεινής ποδηλασίαςκατηγορίας fun   25 χιλ
  4. αγώνα ορεινού τρεξίματος 23  χιλ  και 10 χιλ . Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος 23 χιλ εντάσσεται στο πρωτάθλημα νέων της SALOMON . Λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα υπάρχουν στο www.sfendami.gr και στο   www.andventoure.ciom  .com  όπου είναι και χορηγός επικοινωνίας
  5. Παιδικοί αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας ηλικίας 4-12 ετών .Οι εγγραφές για όλους τους παιδικούς αγώνες του διημέρου θα γίνονται στον χώρο εκδηλώσεων του φεστιβάλ έως και 1 ώρα πριν της εκκινήσεις των αγώνων
Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις του 9ο SMF  στο www.sfendami.gr  

Το ταξίδι για την SMF TEAM και τα IDEAL RACE PRO εχει ξεκινήσει
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της SMF TEAM για την αγωνιστική χρόνια του 2015 ακολουθώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα  2 αθλητές της Βροχίδης Αλέξανδρος και Διακάκη Ελένη συμμετείχαν σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην Θεσσαλονίκη καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις του αγώνα στις αντίστοιχες κατηγορίες . Οι υπόλοιποι αθλητές της SMFΑντωνιάδης Δημήτρης ,Μεταλλίδης Χρήστος ,Ivana Kostic  και Govan Rajkovicακολουθούν πρόγραμμα προετοιμασίας για τις διεθνείς αποστολές που θα συμμετέχουν.

 http://podilatikiapodrasi.gr

Νίκος Μακρίδης:Είναι τελικά κάποιοι, που με το μόνο που ασχολούνται, είναι να σχολιάζουν..




 Είναι τελικά κάποιοι, που με το μόνο που ασχολούνται, είναι να σχολιάζουν.. 
Ας το καταλάβουν πως κανείς δεν ψηλώνει με το να χαμηλώνει τους άλλους.. 
Από την στιγμή που παραιτήθηκα από την Ν.Δ. λόγω της αντίθεσής μου με την πολιτική που ασκούσε και κυρίως την στάση της, απέναντι στους Ευρωπαίους (μνημόνιο) εκφράζοντας την άποψη μου ότι υπάρχει άλλος τρόπος και όχι μόνο το «Ναι» σε όλα και φυσικά δηλώνοντας αντιμνημονιακος, πέσανε όλοι (του χώρου)να με φάνε...πέρασα πολλά με αυτή μου την απόφαση.΄είδα μέχρι πρότινος φίλους, ακόμη και συγγενείς να σταματάνε να μου μιλούν. ανώνυμα τηλεφωνήματα στην μέση της νύχτας να με απειλούν..και φυσικά οι μηνύσεις βροχή....τόσα πολλά και άλλα τόσα. 
Για όλα εγώ..δεν με πείραξε γιατί έμαθα να υπερασπίζομαι τις αποφάσεις μου.. 
Τώρα μετά από τις εκλογές έρχονται οι ίδιοι να με χαρακτηρίσουν υπερασπιστή του προηγούμενου συστήματος. 
Φυσικά και εμένα θα με πείραζε αν δεν είχα μάθει στην ζωή μου να δουλεύω και ζούσα παρασιτικά ..όπως κάποιοι, όλη τους την ζωή. Το μόνο που θα τους πω είναι,πως με τον Μακριδη δεν τελείωσαν. Ο Μακριδης τώρα αρχίζει..έχοντας κοντά του, τους απλούς ανθρώπους, του μόχθου και της δουλειάς. 
Τους ανθρώπους που μια ζωή έμαθαν μόνο να δίνουν..για το καλό της πατρίδας.έχουμε πολλά να κάνουμε..και θα τα κάνουμε..όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε. 
Σας ευχαριστώ όλους..συνεχίζουμε...!

Νίκος Μακρίδης.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Άκρως επικίνδυνη για τη σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών, παραμένει η παιδική χαρά στις Εργατικές Κατοικίες Αγίας Αικατερίνης





Άκρως επικίνδυνη για τη σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών, παραμένει η παιδική χαρά στις Εργατικές Κατοικίες Αγίας Αικατερίνης

Συνέντευξη Αντιπροέδρου Ένωσης Γονέων Κατερίνης.

Συνέντευξη του κυρίου Βαρδακώστα Γεώργιου, Αντιπροέδρου της Ένωσης Γονέων Κατερίνης για το πρόβλημα με τα γραφεία της Ένωσης Γονέων.

Για την Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας... (Του Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη)


Κάπως έτσι θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι η Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας. Mε σωστή διαχείριση των χρημάτων του Πολιτιστικού Οργανισμού που πραγματικά μοιράζονται χωρίς να παράγουν πολιτισμό, σε μετάλλια, καραμέλες και μακό μπλουζάκια (κι ούτε καν σε συμπολίτη μας η ανάθεση), με σωστούς ανθρώπους στην κατάλληλη θέση κι όχι με απευθείας τοποθέτηση χαριτωμένων κοριτσιών που δεν εκλέχτηκαν στις εκλογές και κυρίως με αγάπη, με μεράκι και με διάθεση...

Τώρα: Φανάρι σπασμένο στην Ανδρομάχη!


Φανάρι κρέμεται στην Ανδρομάχη απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο, θέλει προσοχή από τους οδηγούς...

Αφημένη στην τύχη της η στοά Δημαρχείου..


Τραγική είναι και η κατάσταση όμως σε όλη την στοά Δημαρχείου και όχι μόνο στα γραφεία της Ένωσης Γονέων.
Περισσότερες φωτογραφίες...

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την τραγική κατάσταση των γραφείων της Ένωσης Γονέων.


Ειδησεογραφικά κανάλια, εφημερίδες και δημοσιογράφοι ασχολούνται τις τελευταίες ώρες με το θέμα των γραφείων της Ένωσης Γονέων.(Σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)
Ελπίζουμε η δημοσιοποίηση του προβλήματος να βοηθήσει ώστε κάποιοι στον Δήμο Κατερίνης να ασχοληθούν με το θέμα.,,

Συμβαίνει τώρα: Σε λίγο αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα γραφεία της Ένωσης Γονέων!


Το ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" για την τραγική κατάσταση των γραφείων της Ένωσης Γονέων ΕΔΩ φαίνεται ότι είχε απήχηση και δρομολογούνται εξελίξεις.
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα σας ενημερώσει άμεσα για το τι συμβαίνει με νεότερες αναρτήσεις.

Μπέτυ Σκούφα: "Θέλω αριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας"!


"Θα μεροληπτήσω. Για μια ακόμη φορά.
Όσο διακοσμητικός κι αν έχει καταντήσει ο ρόλος του/ της Προέδρου Δημοκρατίας, το πρόσωπο που θα προταθεί πρέπει να έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.
Να ενσαρκώνει το παρελθόν και το παρον των αγώνων ενός ολόκληρου λαού και να δείχνει ξεκάθαρα ως πνευματικός φάρος την κατεύθυνση: Αριστερά, Κοινωνικά, Δημοκρατικά.
Ο,τιδήποτε άλλο είναι μη αναγκαία οπισθοχώρηση.
Καλημέρα!"

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ"απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος στον Κορινό"




«Νέα Εποχή για την Κατερίνη»:
Αδράνεια και αδιαφορία της δημοτικής αρχής, στην επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος στον Κορινό.

Τραγική και απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του οδοστρώματος στον Κορινό και δη σε δρόμους κεντρικούς και πολυσύχναστους που οδηγούν στην παραλία. Σε ορισμένα σημεία δε, άκρως επικίνδυνη. Λακκούβες, τρύπες, μπαλώματα, κακοτεχνίες και προχειρότητα που παρατηρείται, θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο όχι μόνο την οδική, αλλά και τη σωματική ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών