Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.



Τα αδέσποτα ζώα είναι ένα από τα πιο πολυσύνθετα θέματα που απασχολούν καθημερινά τις τοπικές κοινωνίες, ενώ παράλληλα απαιτεί, προσεκτικούς και ισορροπημένους χειρισμούς. Βασικότερο πρόβλημα είναι ο ανεξέλεγκτος, χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές και φορείς πολλαπλασιασμός των αδέσποτων ζώων. Ο δήμος καλείται και υποχρεούται να πάρει δραστικά μέτρα μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εφαρμογής στειρώσεων και εμβολιασμών. Η...

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ


ΤΟ ERASMUS ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.


To Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα, διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για το Erasmus+ στην Κατερίνη, τη Τρίτη 17/2/2015, στο Ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης. Στην Ημερίδα δύνανται να έρθουν εκπρόσωποι φορέων από τους Νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Κοζάνης.
Το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, το οποίο την περίοδο 2014-2020 συνεχίζεται ενισχυμένο κατά 40% και στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης και νεολαίας, σε όλους τους τομείς της Δια Βίου Μάθησης.
Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα γίνει μια γενική παρουσίαση της δομής του προγράμματος Erasmus+ και των επιμέρους δράσεων του, καθώς και των απαιτούμενων δραστηριοτήτων για τη διάχυση των αποτελεσμάτων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες ανά τομέα (σχολική εκπαίδευση και επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση), όπου θα συζητηθούν εκτενέστερα οι λεπτομέρειες του προγράμματος ανά τομέα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Η ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΤΕ Η ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

 
Ο εκβιασμός της ΕΚΤ προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση εντείνεται. Τα πράγματα είναι καθαρά. Αν μέχρι τις 11/2 η κυβέρνηση δεν έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις των δανειστών, η ΕΚΤ θα δημιουργήσει πιστωτικό γεγονός με τις τράπεζες στην Ελλάδα..