Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ 16ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΣΙΝΕ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ
Ώρες προβολής : Κυριακή(08-02-15) 11.30 πμ, Δευτέρα (09-02-15) και Τρίτη (10-02-15) ώρα 17.00 μμ.

Συμβολική τιμή 2€
Η προβολή της ταινίας εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων τα "Φώτια 2015" Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ.Κίτρους ' Ο Άγιος Φώτιος"

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΕΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) οργανώνει την 45η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» και προκειμένου να εξασφαλίσει επαρκείς ποσότητες τροφίμων σε άριστη ποιότητα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, καλεί τους παραγωγούς να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 20:00 στέλνοντας email στη διεύθυνση info@otoposmou.com για τα παρακάτω προϊόντα:
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (συσκευασίες των 10 κιλών)
  • Πατάτες κιτρινόσαρκες σε συσκευασίες των 20 κιλών

Τα προϊόντα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από πιστοποιητικό χημικών αναλύσεων στο οποίο θα αναφέρεται πως είναι απαλλαγμένο από κατάλοιπα  φυτοφαρμάκων.
Η επόμενη διανομή προϊόντων έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, ενώ το σύστημα παραγγελιών για τους καταναλωτές θα ανοίξει με νεότερη ανακοίνωση, προκειμένου να κάνουν τις παραγγελίες τους. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα αφορά μόνο την επόμενη, 45η διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»  της 21.02.2015.

Η ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ

Από τις ποιο όμορφες βιτρίνες που είδαμε σήμερα στον πεζόδρομο Κατερίνης.

ΘΑ ΤΣΙΚΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) σας καλεί την Τσικνοπέμπτη 12.02.2015 από τις 18:00 και έπειτα, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, για να μασκαρευτούμε, να ψήσουμε, να φάμε και να πιούμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε γύρω από τις φωτιές που θα ανάψουμε στην αυλή.
Ελάτε μασκαρεμένοι, φέρτε τα μεζεδάκια σας και πολύ κέφι. Όλα τα υπόλοιπα τα βάζουμε εμείς (ψησταριές, κάρβουνα, λαδόκολλες και κρασί).
Στην είσοδο μη ξεχάσετε να παραδώσετε, προαιρετικά, αντί εισιτηρίου, ένα πακέτο βαμβάκι και ένα αντισηπτικό π.χ. beaditne για το κοινωνικό ιατρείο.