Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Για εμάς.

*Η ιστοσελίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» είναι ιδιωτική (προσωπική), λειτουργεί αφιλοκερδώς και δεν έχει κερδοσκοπικό ή άλλο σκοπό.

* Πιστεύουμε στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ειδήσεων και για αυτό η χρήση της ιστοσελίδας μας είναι δωρεάν και ελεύθερη σε όλες και όλους, εφόσον φυσικά δεν παραποιούνται τα άρθρα-ρεπορτάζ μας, δεν αλλάζει το νόημα των αναρτήσεων μας και δεν χρησιμοποιείται υλικό από την ιστοσελίδα μας για οποιαδήποτε μη νόμιμη πράξη.

*Εάν σας αρέσουν αυτά που διαβάζετε και βλέπετε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» (ρεπορτάζ, άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο κ.α.) και τα αναδημοσιεύετε, μπορείτε σαν ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της προσπάθειας μας να αναφέρετε την πηγή από την οποία χρησιμοποιήσατε υλικό δικό μας.

* Εάν, δίχως την πρόθεσή μας θίγουμε πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή μας στο: pierikialithia@gmail.com ώστε να επανορθώσουμε άμεσα.

*Μπορείτε να στείλετε άρθρα, ρεπορτάζ, βίντεο κ.α. στην ιστοσελίδα μας για δημοσίευση εφόσον είναι, επώνυμα (υπογεγραμμένα), δεν θίγουν τρίτα πρόσωπα και δεν συκοφαντούν, ο γραπτός και προφορικός λόγος σας δεν είναι υβριστικός, δεν θίγετε πνευματικά δικαιώματα τρίτων και σέβεστε την νομοθεσία του Ελληνικού κράτους και της Δικαιοσύνης.

*Στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" μπορεί να υπάρχουν "σύνδεσμοι" (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο τους ή με τους όρους χρήσης τους. Πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση σας και τους χρησιμοποιείτε με δικιά σας ευθύνη.