Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ύμνος στον έρωτα του Άγγελου Αγγελίδη (ΑΙΓΙΝΙΟ)



έρωτα…… 
που τους νίκησες όρκους ζωής
και πείσματα κι εγωισμούς γερόντων,
που τάματα τα ξέχασες και προσφορές θυσίες.

έρωτα….. 
ίσα που σε προσκύνησαν,
πάνω σ΄ αυτή τη γη….
δούλοι και βασιλιάδες.

Δημήτρης Καζάκης: Σχόλασε το πανηγύρι και η αποστολή εξετελέσθη...


Τα «μάζεψαν» οι αγρότες από το Σύνταγμα. Η παράσταση έλαβε τέλος. Η πολιτική ζωοπανήγυρις του κ. Μπούτα με παράτες και γραφικότητες, που ανέλαβε να οργανώσει το ΚΚΕ, κέρδισε τις επιδοκιμασίες όλων των μέσων μαζικής εξημέρωσης. Κι έτσι mission accomplished, όπως ίσως να είπαν και τα μεγάλα αφεντικά στο παρασκήνιο.
Τι ακριβώς παίχτηκε; Εδώ και πάνω από μια εβδομάδα οι ηγεσίες της ΝΔ, του ΚΚΕ και της κυβέρνησης έψαχναν ένα τρόπο να «ξεφουσκώσουν» τα μπλόκα. Να μην επιτρέψουν την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων. Όλοι τους έτρεμαν τη στιγμή που τα χωριά θα αποφάσιζαν να κατέβουν και τότε, ποιός θα μπορούσε να ελέγξει την αγροτιά;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ


Συνάντηση στην Κατερίνη με τον Ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή είχε σήμερα ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Μανόλης Αχλαδιανάκης παρουσία του Προέδρου του συλλόγου της Πιερίας Χάρη Δάμπλια.  Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Ευρωβουλευτή για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και για όλα τα θέματα των τριτέκνων. Το βασικό ήταν πως έγινε συζήτηση για το πώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα μπορούσε να συμβάλλει στην ενίσχυση των πολυμελών οικογενειών όπως αποκαλούνται στην Ευρώπη οι οικογένειες με τρία και άνω παιδιά.


ΖΗΣΗΣ ΖΑΝΝΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Ο Ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής στα εγκαίνια των γραφείων της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας.(ΒΙΝΤΕΟ)


Τι δήλωσε ο Ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας κ. Νίκος Χουντής στις ερωτήσεις της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ», κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας.


Διαβάστε τι δήλωσε ο Ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας κ. Νίκος Χουντής στις ερωτήσεις της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» για το ΝΑΤΟ και την εξωτερική πολιτική της χώρας μας:

Δελτίο Τύπου Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας.


Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας χαιρετίζει τους συναδέλφους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα,  που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη απεργία στις 4 Φλεβάρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Νομού μας.  Δώσαμε με επιτυχία τη μάχη  ενώνοντας τη φωνή μας  με τα άλλα λαϊκά στρώματα που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές της Κυβέρνησης, Ε.Ε. Δ.Ν.Τ.  Εκτιμούμε ότι  ο κοινός αγώνας όλων αποτελεί μονόδρομο για την ανατροπή  των νεοφιλελεύθερων αντιλαϊκών   πολιτικών.


ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΜ

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
  Σε μια σεμνή τελετή η εφορεία αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης επιβράβευσε την μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης Ευτυχία Καρακασίδου της οποίας η ζωγραφιά με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία, επιλέγει μεταξύ των έργων που δημιούργησαν και υπέβαλαν διαγωνιστικά, μαθήτριες και μαθητές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Πιερίας.

Την πίτα της έκοψε χθες το βράδυ η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας σε μαγαζί της Κατερίνης παρουσία του Ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας κ. Νίκου Χουντή.

Την πίτα της έκοψε χθες το βράδυ η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας, παρουσία μελών και φίλων, καθώς και του Ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας κ. Νίκου Χουντή που νωρίτερα είχε εγκαινιάσει τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας στην Κατερίνη.
Συζητήσεις, αναλύσεις, πειράγματα, όμορφη διάθεση συνοδεία οίνου και άρτου και τα δυο φλουριά που είχαν οι πίτες της Λαϊκής Ενότητας, έπεσαν στις κυρίες της παρέας!


Παρουσία του Ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας κ. Νίκου Χουντή έγιναν χθες το βράδυ τα εγκαίνια των γραφείων της Λαϊκής Ενότητας στην Κατερίνη.


Με κάθε επισημότητα και με παρουσία εκατοντάδων φίλων της, η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας εγκαινίασε χθες το βράδυ τα γραφεία της (στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης).
Το παρών έδωσε ο Ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας κ. Νίκος Χουντής, που παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους του τύπου, ενώ δεν είπε όχι σε ότι ερωτήσεις είχαν να του κάνουν τα μέλη της ΛΑΕ και είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με όσους ήθελαν να μιλήσουν μαζί του. 
Μαζί ήταν ο π. βουλευτής της ΛΑΕ κ. Ζήσης Ζάννας, και όλοι οι υποψήφιοι τις ΛΑΕ στις προηγούμενες εκλογές του Σεπτέμβρη.

(Αναλυτικά η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στην διάρκεια της ημέρας θα σας παρουσιάσει τις δηλώσεις του κ. Χουντή, μαζί και βίντεο από τα εγκαίνια των γραφείων)

Καλημέρα, Σάββατο σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2016