Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΗΚΑ

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου τιμώντας τη συμβολή του αείμνηστου συνεργάτη επικοινωνίας Δημήτρη Σφήκα στο Φεστιβάλ Ολύμπου, αφιερώνει στη μνήμη του εκλιπόντος τη συναυλία της Alexandra Gravas « Στου έρωτα τις ευωδίες».
   Η εκδήλωση με μουσική των κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 στις 9:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Ναού της Παναγίας στην Κονταριώτισσα Πιερίας με τη συμμετοχή της ορχήστρα νέων Δίου, της τετραφωνικής χορωδίας του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου (χοράρχης Φιλιώ Σέρβου) καθώς και της χορωδίας Μικρασιατών Πιερίας.
   Μουσική διεύθυνση Νίκος Πατρής.


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον μήνα Αύγουστο στο πρόγραμμα του Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ "Γνωρίζω την θάλασσα και παίζω "!!!

 Μαθήματα κολύμβησης και γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας. Για επικοινωνία Β.Καρπούζας 6944609778 & Τ. Τουλιοπούλου 6975861459

Δήμος Πατρέων: Δωρεάν θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 9-14 ετών

Μπράβο στον Δήμαρχο Πάτρας κ. Πελετίδη που προσφέρει όλα τα παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ στα παιδιά του Δήμου του! Παράδειγμα προς μίμηση...

Δωρεάν θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 9-14 ετών  λειτουργεί  ο Δήμος Πατρέων στο χώρο της πλαζ στην Αγυιά από τις 22 Ιουνίου, έως 14 Αυγούστου, 6 μέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Σάββατο), σε τέσσερις περιόδους.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος στηρίζεται στον κατασκηνωτικό πνεύμα και περιλαμβάνει:

1. Μετακίνηση με πούλμαν του Δήμου.

2. Πλήρη διατροφή (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό).

3. Πρόγραμμα εκγύμνασης, αθλοπαιδιών και θαλάσσιων σπορ.

4. Πρόγραμμα θεατρικού, μουσικοκινητικού παιχνιδιού και παραδοσιακών χορών.

5. Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, επιτραπέζια.

6. Προβολή ταινιών.

7. Ενημέρωση σε θέματα πρόληψης, διατροφής και προστασίας περιβάλλοντος.

Σε ένα ασφαλές και φιλικό για τα παιδιά περιβάλλον παιδαγωγοί και έμπειροι εμψυχωτές, θα είναι κοντά στα παιδιά καθοδηγώντας και ψυχαγωγώντας τα.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Γ. ΝΤΑΛΑΡΑΣ-Ε. ΒΙΤΑΛΗ-ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι λόγω της άστατης πολιτικο-οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας, η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας που ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Ιουλίου δυστυχώς θα πρέπει να ακυρωθεί.

Η παραγωγή και οι καλλιτέχνες σας ευχαριστούν εκ των προτέρων για την κατανόηση

Ερώτηση βουλευτών της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος προς τον Πρωθυπουργό για την καταπολέμηση της διαφθοράς

Ερώτηση, με θέμα πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της διαφθοράς, που απευθύνεται στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και τον Υπουργό Οικονομικών  Ευκλείδη Τσακαλώτο, κατέθεσαν 26 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής Πιερίας, Κώστας Κουκοδήμος

Ο κ. Κουκοδήμος, μαζί με άλλους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητούν την άμεση διερεύνηση και έλεγχο των τραπεζικών κινήσεων, όχι μόνο για το διάστημα που με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου είχε αποφασισθεί το κλείσιμο των τραπεζών αλλά και για διάστημα πριν το κλείσιμο των τραπεζών, όλων των εν ενεργεία βουλευτών, μελών και πρώην μελών της κυβέρνησης και ιδίως αυτών που αποτελούν μέλη του οικονομικού επιτελείου.

Παράλληλα, ζητούν από τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς να επιβεβαιώσουν  ή να διαψεύσουν εάν υπάρχει μέλος της κυβέρνησης  που  διατηρεί off shore εταιρία με έδρα την Κύπρο που δημιούργησε τον Απρίλιο του 2008.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου. ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ «ΑΧΑΡΝΗΣ»

   Με δύο θεατρικές παραστάσεις και με μια συναυλία συνεχίζεται το πρώτο τριήμερο του Αυγούστου το πρόγραμμα του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι πλέον η 9:00 μ.μ. και οι τιμές των εισιτηρίων είναι χαμηλότερες.
                                  

     Την Αριστοφανική κωμωδία «Αχαρνής» παρουσιάζει το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015 στο Αρχαίο θέατρο Δίου, το «Φιλοθέατον».

O ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο Πρόξενος στης Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη Oleksandr Voronin επισκέφθηκε στο Επισκοπείο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.
Τον Πρόξενο συνόδευαν η σύζυγος και τα παιδιά τους, καθώς και ο Ουκρανός Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Gnatsiv.
Κατά τη συνάντηση ο Ουκρανός Πρόξενος αναφέρθηκε στις πνευματικές σχέσεις μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Ουκρανίας, ενώ συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού.
Ο Ουκρανός Πρόξενος εξέφρασε την εκτίμησή του για την πρωτοβουλία του Μητροπολίτη να τελείται η θ. λειτουργία και στην αρχαία σλαβονική λειτουργική γλώσσα, κατά τη θερινή περίοδο σε παραθαλάσσιες Ενορίες, κάτι που ασφαλώς εξυπηρετεί τους σλαβόφωνους εκκλησιαζόμενους.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 3η  Αυγούστου  2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του ισογείου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

                                            Για το Δ.Σ.


        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ                         ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ